• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی چیست؟

Jahan Pay Co

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام
لطفا در صورتی که یکی از پذیرندگان شرکت تجارت الکترونیک جهان پی هستید نظرتون را در مورد خدمات,امکانات و پشتیبانی جهان پی اعلام فرمایید.

شرکت تجارت الکترونیک جهان پی
جهان پی ارائه دهنده سرویس پستی COD , درگاه پرداخت مستقیم و غیر مستقیم به وب سایت ها و تضمین خرید کاربران می باشد ، که مدیران سایت ها می توانند با عضویت در جهان پی و دریافت پذیرندگی و درگاه پرداخت به آسانی امکان پرداخت آنلاین و پرداخت در محل را برای وب سایت خود فراهم آورند .

-کارمزد درگاه مستقیم عادی : 1 درصد و غیر مستقیم :نیم درصد
-کارمزد درگاه مستقیم اختصاصی :1 درصد
-زمان تسویه حساب: حالت عادی 5 دقیقه الی 1 ساعت (نهایت 24 ساعت)
-امکانات:در عرض 30 ثانیه در جهان پی عضو و امکانات موجود را بررسی نمایید
سرویس نوین تسویه حساب اتوماتیک, SMS بانک و کدهای دستوری, کارمزد شناور و توافقی , پنل کاربری فوق حرفه ای و کلید رمزنگاری دریافت موجودی در وب سایت پذیرنده و... از امکانات متنوع جهان پی می باشد.

اطلاعات ارسال شده مربوط به بازه زمانی 1392/01/30 الی 1393/11/30 میباشد .تعداد کاربران فعال و تایید شده سیستم :27.251تعداد تراکنش های تکمیل شده:3.958.012تعداد تیکت های ثبت شده:106.751
تعداد موارد ارسالی از فرم تماس با ما:*****
تعداد کاربران توقیف شده:27
تعداد کاربرانی که اخطار دریافت کردند:124
رتبه در ایران:467
*لطفا فقط کاربرانی که عضو جهان پی هستند شرکت کنند.
*خواهشمندیم فقط نظرات و پیشنهادات خود را در مورد سرویس جهان پی اعلام کرده و از سایر سرویس دهنده اسمی برده نشود
*همواره پذیرای انتقادات وپیشنهادات شما عزیزان هستیم (ارسال درخواست)

امکان جدید اضافه شده به سیستم:
-صورتحساب و ریزتراکنشهای انجام شده -صندوق پیغام خصوصی -محیط گفتگو جهان پی با کاربران -دعوت نامه(ویژه) -سرویسی جهت دعوت دوستان به جهان پی! -کلید نوین رمزنگاری دریافت موجودی(ویژه) - امکانی جهت مشاهده موجودی در وب سایت خودتون!

با سپاس ثبت نام در سامانه - ورود به حساب کاربری - راهنمای برنامه نویسی - درباره ما

Last edited:

matrix73

Registered User
لایک‌ها
60
کارتون عالیه انشالله روز به روز بهتر هم بشه

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
بهترین سیستم مال شماست من که خیلی راضیم

ansoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
منم خيلي راضيم
فقط اي كاش طراحي سايت رو رسپانسيو ميكرديد با bootstrap

TARIMEHR

Registered User
لایک‌ها
50
خوشبختانه تا به امروز بالغ بر 120 تراکنش بدون مشکل از درگاه جهان پی در کنار درگاه های بانک ملت و پارسیان داشتیم و ادامه خواهیم داد
آقای قادر براتون ارزوی موفقیت و پیشرفت روز افزون دارم

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
منم عضو هستم [email protected].بسیار عالی.حتی شخصی هم که برنامه من رو میفروخت رو مسدود کردند.پشتیبانی منصفانه ای دارین.فقط برای ما وبلاگ نویس ها مشکل بسیار بزرگی وجود داره که پشتیبانی هم جواب درستی نداد

Jahan Pay Co

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
منم عضو هستم [email protected].بسیار عالی.حتی شخصی هم که برنامه من رو میفروخت رو مسدود کردند.پشتیبانی منصفانه ای دارین.فقط برای ما وبلاگ نویس ها مشکل بسیار بزرگی وجود داره که پشتیبانی هم جواب درستی نداد
سلام
ممنون نظر لطف شماست
لطفا مشکل خود را برای بنده پ.خ فرمایید

Scarer boy

Registered User
لایک‌ها
161
سلام من از جهان پی استفاده میکنم خیلی خیلی راضی هستم...
تا الان حدود 150 تراکنش داشتم...از نظر تسویه حساب هم راضی هستم به سرعت انجام میشه.

در مورد پشتیبانی هم همینطور خیلی سریع پاسخگو هستن و مشکل رو بر طرف میکنند.

فقط یه مسئله هست که بعضی اوقات کمی اذیتم میکنم اینکه از ساعت 12 تا 7 8 صبح تراکنش ها خیلی سخت انجام میشه و بیشتر مواقع خطا میده...این مشکل بر طرف بشه عالی میشه
البته طی روز هم اتفاق افتاده برام که کسانی که میخوان پرداخت کنند یکی دوباری با خطا مواجه شدن..
ولی درکل بسیار راضی هستم. تا الانم هم به دونفر از دوستانم معرفی کردم و دارن استفاده میکنند از جهان پی و کاملا هم راضی هستن.

موفق باشید

Last edited:

rastin2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من که ازش استفاده میکنم خیلی راضیم تاحالا بدون مشکل بوده

soty22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
فقط می تونم بگم
عالی عالی عالی از همه نظر
با تشکر از مدیرت جهان پی

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
بنده به توصیه یکی از دوستان خواستم یه پرداخت میهمان انجام بدم دیدم سرکاریه
قوانینشون هم در عمل با اون چیزی که نوشتن متفاوته یا شاید درست تر باشه بگم قوانینو ناقص نوشتن (هر چند فکر میکنم قوانینشون کمی هم یک طرفه هست و یه نموره هم نوشتار متنشون با اخلاق مودبانه حرفه ای نوشته نشده)،البته بنده تو سایتشون برای انتقال وجه ثبت نام کرده بودم و مبلغی هم حسابمو شارژ کرده بودم که بعد مدارک خواستن که منم از خیر عضویتش گذشتم با پشتیبانیشون صحبت کردم مودبانه به حسابم عودت دادن و چون و چرا نیاوردن

jazzabonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
امکانات و مخصوصا پشتیبانی خوبی داره .. ولی یه مشکلی که داره اینه که اگر مثلا یه نوع درگاهی لازم داشته باشیم رو نمیتونن بسازن!

:)

بالا