• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر شما در مورد کسب درامد از طریق تعمیر کامپیوتر "سیار"

tak-site.ir

Registered User
لایک‌ها
72
سلام . امیدوارم حالتون خوب باشه . یکی از دوستان من به کامپیوتر مسلط هست و فوق دیپلم کامپیوتر داره .
راستش تصمیم گرفته که تراکت تو خیابونای تجاری پخش کنه و از طریق تعمیرات کامپیوتر کسب درامد کنه(تعمیرات کامپیوتر در محل کار و منزل) .
و از من خواسته تراکتشو طراحی کنم و همه چیو سپره دست من . گفته هرچی به نظر خودت میرسه بزن تو تراکت .
حالا یه سوال از شما .
به نظر شما چه کارایی بیشتر مد نظر مشتری هایی معمولیه که تو تراکت بزنیم .
خودم فعلا نصب ویندوز و نصب انتی ویروس و اینطور چیزا فقط به ذهنم رسیده :general208: شما نظرتون چیه <3 مرسی از همگی .
و این که به نظرتون اینکار درامد خوبی خواهد داشت ؟ و الان مزنه تعویض میندوز چقده =)) ؟

daalloon.ir

Registered User
لایک‌ها
173
سلام داداش
الان تعمیر ویندوز و بعد نصب ویندوز و انتی ویروس و برنامه های کاربری مث فتوشاپ و کرول و بازی خیلی طرفدار داره.
مثلا در شهر کوچکی مث یزد برای نصب ویندوز xp 8000 و 7سون 15000 تومانه! چون اکثرا خودشون بلدن یا اتومات داخل سی دی ها هست مث اسان دانلود خیلی مبتدی اموزش داده ولی چون بیشتر دهه 70 و 80 کامپیوتر شخصی دارن و هر بازی گیرشون میاد باید نصب کنند رو بیشتر هدف بگیر

daalloon.ir

Registered User
لایک‌ها
173
دهه 60 اکثرا یا دنبال روزی خانواده هستند یا بلدن نصب کنن!
برای خود من اتفاق افتاده،پسر کارفرما من بازیهای سنگین روی کامپیوتر میخواست نصب کنه و هر بازی پشت بسته آن درباره پیش نیاز نرم افزاری توضیح داده و هربار یه مشکلی پیش میومد.مثلا رم 512 داشت و 2 میخواست!یا دوباره برای بازی جدید کانتر فکرکنم که رم 4 نیاز داشت!
حالا پدر و مادرها حوصله ندارند مرتب به مغازه بروند و ارتقا بدهند!!
پس برای کامپیوتر شخصی و گیم قطعاتی مث مموری رم و فلش،مودم بیسیم ونصب برنامه های وای فای همراهت باشه و بگو ارسال رایگان همراه با تعویض قطعات در محل!
مثل برنامه پابلیک وای فای که جالبه رایگانه ولی میتونی با 5000 تومن روی لپ تاپ هرکسی نصب کنی و به جای مودم وایرلس استفاده کنه من الان خیلی خوشحالم بدون هزینه برای خرید مودم بیسیم از این برنامه با وای فای موبایل به نت وصل میشم اگر خواستی واست اپلود میکنم یا شاید خودت واردتر هستی!!

sinsinate

Registered User
لایک‌ها
123
دهه 60 اکثرا یا دنبال روزی خانواده هستند یا بلدن نصب کنن!
برای خود من اتفاق افتاده،پسر کارفرما من بازیهای سنگین روی کامپیوتر میخواست نصب کنه و هر بازی پشت بسته آن درباره پیش نیاز نرم افزاری توضیح داده و هربار یه مشکلی پیش میومد.مثلا رم 512 داشت و 2 میخواست!یا دوباره برای بازی جدید کانتر فکرکنم که رم 4 نیاز داشت!
حالا پدر و مادرها حوصله ندارند مرتب به مغازه بروند و ارتقا بدهند!!
پس برای کامپیوتر شخصی و گیم قطعاتی مث مموری رم و فلش،مودم بیسیم ونصب برنامه های وای فای همراهت باشه و بگو ارسال رایگان همراه با تعویض قطعات در محل!
مثل برنامه پابلیک وای فای که جالبه رایگانه ولی میتونی با 5000 تومن روی لپ تاپ هرکسی نصب کنی و به جای مودم وایرلس استفاده کنه من الان خیلی خوشحالم بدون هزینه برای خرید مودم بیسیم از این برنامه با وای فای موبایل به نت وصل میشم اگر خواستی واست اپلود میکنم یا شاید خودت واردتر هستی!!
دوست عزیز واسه منم این برنامه رو ارسال میکنی ممنون

tak-site.ir

Registered User
لایک‌ها
72
مرسی ازتون . کس دیگه ای پیشنهادی نداره ؟ -_-

daalloon.ir

Registered User
لایک‌ها
173
بله حتما دوست عزیز و با کسب اجازه از استارتر
از لینک زیر دانلود و از adminastor نصب و سیستم رو یکبار ریستارت کنید.مرحله بعد کانکشن را بازکنید و به اینترنت وصل شوید سپس برنامه را اجرا کرده و به جای انتخاب گزینه Local Area Connetion نام کانکشن Adsl یا Broaband Connetion را ست کنید و بعد از وارد کردن رمز عبور اتصال وای فای را بزنید.
این برنامه اینترنت را از مودم معمولی میگیره و از طریق وای فای خود لپ تاپ یک ارتباط وایرلسی با دستگاه های مرتب مثل گوشی و تبلت برقرارمیکنه.
تا مسافت 10 متر با سرعت اتصال 65mb تست شده!!
امیدوارم لذت ببرید.
http://s6.picofile.com/file/8204723234/MyPublicWiFi.zip.html

Last edited:

hamed_eshg

Registered User
لایک‌ها
296
سلام
اتفاقا این کار رو برای دوستم در شهر خودمون انجام دادم
برای تبلیغاتش اس ام اس فرستادیم
خوب جواب داد .
ایشون کلا عیب یابی ، نصب ویندوز ، تعمیر ، آموزش ( این مورد زیاد بود مخصوصا آموزش فتوشاپ ) ،
اگه رم یا گرافیک یکی مشکل داشت میرفت میخرید میفروخت بهشون .
کلا خوب بود

بالا