• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر شما دوستان رو در مورد سونی w800

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
میخواستم نظر شما دوستان رو در مورد سونی w800 بدونم.
1-آیا منشی داره؟
1+1- بازیهای سه بعدی روش نصب میشه؟
2-کارت حافظه همراش به درد میخوره یا مجبورم کارت حافظه دیگه ای بگیرم؟ (چون بعضی از دوستان میگن که کارتش به درد نمیخوره باعث میشه هی صفحه کوشی سفید بشه و باعث دردسره )
3-هندز فری که با کوشی میدن چطوره به درد میخوره؟
4-پکیج بدون کارت حافظه و هندزفریش ایا هست؟
5-قیمت چنده و اگه پکیج بدون کارت حافظه و هندزفری هست قیمت چنده؟
6-بعنوان فلش میتونم ازش استفاده کنم؟
و یک سوال کلی دارم و اون اینکه شما میدونید شبکه بیسیم چیه چون از قرار معلوم غیر از بلوتوثه.
ممنون میشم جواب بدید.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از siavashbin :
با سلام
میخواستم نظر شما دوستان رو در مورد سونی w800 بدونم.
1-آیا منشی داره؟
1+1- بازیهای سه بعدی روش نصب میشه؟
2-کارت حافظه همراش به درد میخوره یا مجبورم کارت حافظه دیگه ای بگیرم؟ (چون بعضی از دوستان میگن که کارتش به درد نمیخوره باعث میشه هی صفحه کوشی سفید بشه و باعث دردسره )
3-هندز فری که با کوشی میدن چطوره به درد میخوره؟
4-پکیج بدون کارت حافظه و هندزفریش ایا هست؟
5-قیمت چنده و اگه پکیج بدون کارت حافظه و هندزفری هست قیمت چنده؟
6-بعنوان فلش میتونم ازش استفاده کنم؟
و یک سوال کلی دارم و اون اینکه شما میدونید شبکه بیسیم چیه چون از قرار معلوم غیر از بلوتوثه.
ممنون میشم جواب بدید.

1 - نه نداره

1+1 - نصب میشه چه جورم...بازی های سه بعدی که روی N70 نصب نمیشه رو این و W900 مثل اب خوردن نصب میشه و عالی کار میکنه

2-به درد میخوره؟:blink: ....عالیه کیفیت مموری همراهش...اون دوستانتون با عرض معذرت حرف بی خود میزنن

3-هندزفری که با گوشی میدن یه هندزفری درجه 1 و عالی هست....از مال N70 و3250 هم بهتره...باید حتما امتحانش کنی ...الان هرچی بگم فایده نداره وقتی خودت بشنوی لعنت میفرستی به هرچی هندزفری نوکیا هست

4-نه نیست

5- قیمت جدید ندارم ...حدودای 270 مثل اینکه :happy:

6- نه متاسفانه :( از W900 وw550 به بعد میشه ولی این نمیشه

منظور از شبکه بیسیم رو نمیفهمم....میشه بیشتر توضیح بدین؟؟

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از اینکه اینقدر سریع جواب دادی
اگه راهی برای منشی فلش هست بگو .
در سایتwww.shop.ir در مشخصه های کوشی نوشته شبکه بیسیم

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
1 - نه نداره

1+1 - نصب میشه چه جورم...بازی های سه بعدی که روی N70 نصب نمیشه رو این و W900 مثل اب خوردن نصب میشه و عالی کار میکنه

2-به درد میخوره؟:blink: ....عالیه کیفیت مموری همراهش...اون دوستانتون با عرض معذرت حرف بی خود میزنن

3-هندزفری که با گوشی میدن یه هندزفری درجه 1 و عالی هست....از مال N70 و3250 هم بهتره...باید حتما امتحانش کنی ...الان هرچی بگم فایده نداره وقتی خودت بشنوی لعنت میفرستی به هرچی هندزفری نوکیا هست

4-نه نیست

5- قیمت جدید ندارم ...حدودای 270 مثل اینکه :happy:

6- نه متاسفانه :( از W900 وw550 به بعد میشه ولی این نمیشه

منظور از شبکه بیسیم رو نمیفهمم....میشه بیشتر توضیح بدین؟؟

اخرین قیمت دبلیو 800 شده 280 و کا 750 شده 225 ..

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولا من دانشجو هستم و نیاز به فلش دارم وچون ساعات زیادی سر کلاس هستم نیاز به منشی هم دارم اگه میشه به من یک گوشی معرفی کنید که این دو قابلیت را داشته باشه و تا حد امکان قابلیتهای w 800 را هم داشته باشه وتا حد امکان قیمتش زیر 300 تومن باشه.با تشکر فراوان از شما.
ضمنا اگه فهمیدید شبکه بیسیم چیه منو هم خبر کنید.:)

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اگه منشی میخوای دو راه داری یا باید از این سرویسا از مخابرات بگیری یا اینکه یه گوشی سیمبین نوکیا بگیری البته راه سومم هست که بری یه گوشی با مارکهای دیگه ولی منشی دار بگیری .شبکه بیسیم هم خوب همون شبکه ایه که فقط سیم نداره البته w800 شبکه بیسیم نداره اون احتمالا منظورش همون بلوتوس بوده.
گوشی هم اگه خب منشی برات مهمه که انواع گوشیهای سیمبین نوکیا هست که همشونم مموری میخوره.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از siavashbin :
ولا من دانشجو هستم و نیاز به فلش دارم وچون ساعات زیادی سر کلاس هستم نیاز به منشی هم دارم اگه میشه به من یک گوشی معرفی کنید که این دو قابلیت را داشته باشه و تا حد امکان قابلیتهای w 800 را هم داشته باشه وتا حد امکان قیمتش زیر 300 تومن باشه.با تشکر فراوان از شما.
ضمنا اگه فهمیدید شبکه بیسیم چیه منو هم خبر کنید.:)

دابلیو 800 یک mp3player خوبه که عکسهای نسبتا خخوبی هم میگیره ولی گوشی خوبی نیست

برای کار شما یک پیشنهاد دارم یک گوشی مثل 6680 اگر بگیرید منشی تلفنی بهش میخوره یک کارت ریدر کوچک هم داره که اگر حافظه گوشی رو بگذارید توش میشه همون فلش مموری. حافظه گوشی هم hot swap هست یعنی بدون اینکه گوشی رو خاموش کنید یا اینکه توی کارش مشکل ایجاد بشه میتونید کارت حافظه رو دربیارید
این فکر میکنم تنها راه باشه در حال حاضر و گرنه خود گوشیها برای اتصال به کامپیوتر معمولا درایور میخواهند. البته خود 6681 با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل میشه ولی مطمئن نیستم بدون درایور هم بتونید فایل بفرستید میتونید این موضوع رو چک کنید

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به قول شاعر بخر که خوبه ما هم داریم و باحاله

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از نظراتتون
از خیر فلش و منشی گذشتم و به دلیل زیبای وخوشگلی w800 میرم یکی بخرم. بعدن براتون میکم چه مزه ای . اما اکه کسی میتونه منو از خریدنش پشیمون کنه بیاد جلو

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از siavashbin :
مرسی از نظراتتون
از خیر فلش و منشی گذشتم و به دلیل زیبای وخوشگلی w800 میرم یکی بخرم. بعدن براتون میکم چه مزه ای . اما اکه کسی میتونه منو از خریدنش پشیمون کنه بیاد جلو

بسیار کار خوب و پسندیده ای کردی....کسی نمیتونه پشیمونت کنه:D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از siavashbin :
مرسی از نظراتتون

دوست عزیز شما که به این راحتی و به فاصله کوتاهی از اولویتی که خودت گفتی واست مهمه میگذری احتمالا نیاز به پشیمون کردن نداری چون هر آن ممکنه قبل یا بعد خرید پشیمون بشی .. من فقط میتونم برات ارزو کنم انتخاب خوبی بکنی ...

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از siavashbin :
مرسی از نظراتتون
اگر دوست داشته باشی می تونی هر فایلی رو بخوای بریزی رو مموریش
می بره توی فایل Other
فقط باید مموری رو از کارت ریدر وصل کنی

بالا