• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر شما چیست ؟

isatisarn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان گرامی بنده با بودجه 700 هزارتومان قصد خريد يک سيستم جهت اموري مانند اتصال اينترنت ، ديدن فيلم و گوش دادن به موسيقي ، تدوين و تبديل فيلم هاي شخصي دوربين فيلمبرداري به دي وي دي و تایپ و تقريبا مي توانم بگويم اهل بازي با کامپيوتر و کارهاي گرافيکي نيستم . در ابتدا مي خواستم يک سيستم دسکتاپ بگيرم که صرف نظر کردم و قصد خريد يک لپ تاپ را دارم . به نظر شما با اين بودجه و در ضمن در نظر داشتن اينکه لپ تاپ انتخابي مي خواهم عمري باشد و حداقل 4 الي 5 سال بدون هيچ مشکلي ( 3 ساعت کار در روز ) کار کند از لحاظ خدمات پس از فروش مشکلي نداشته باشد ( مانند Dell ) حتي الامکان خروجي firewire و مودم ديال آپ نيز داشته باشد . صداي اسپيکر آن نيز مناسب و صفحه کلید آن برای تایپ خوب باشد . گزينه هایی که خودم در نظر دارم عبارتند از : IBM Lenovo G550 و Dell Inspiron 1564 و Acer Aspire 5738Z و Dell VOSTRO 1015 مي باشند .در ضمن لپ تاپ هنگام روشن بودن اگر تکان بخورد مشکلی ایجاد می شود یا خیر . نظر شما چيست ؟​

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
با بودجه و انتظاراتی که شما از یک لپتاپ دارید دست رو هر لپتاپی بزارید واسه شما مناسبه.
ولی من با توجه به انتظاراتی که شما دارید پیشنهاد میکنم لپتاپی انتخاب کنید که اسکرین بزرگی داشته باشه مثلا 16 یا 17.
موفق باشی

بالا