• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر شما چیه؟ طراحی از صفر یا ارتقای متن بازها؟

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.
تو فکرم که یه سایت بزنم. حالا یا جامعه مجازی یا وبلاگ دهی یه چیز تو این مایه ها.

می خوام بدونم به نظرتون طراحی 100% اختصاصی از صفر بهتره یا اینکه یه اسکریپت متن باز رو وردارم ارتقاش بدم؟ (php و mysql رو حرفه ای هستم)

خلاصه که اگه فردا کار سایت گرفت و معروف شد این قضیه که سیستمش متن باز بوده و... براش ضایه نسیت؟
روی تبلیغاتش اثر نداره؟(مخصوصا تلویزیون ایران که انگار فقط محصولات بومی رو نشون میده! :D)

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
اگه جوملا مورد داشت سازمان ملل اروپا سایتش رو با جوملا نمی ساخت
به نظر من طراحی از اول فقط دوباره کاریه و به خوبی سیستم هایی مثل وردپرس و جوملا هم نمیشه !

Last edited:

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
اگه جوملا مورد داشت شازمان ملل اروپا سایتش رو با جوملا نمی ساخت
به نظر من طراحی از اول فقط دوباره کاریه و به خوبی سیستم هایی مثل وردپرس و جوملا هم نمیشه !

دوست عزیز چه ربطی داره؟ هر سیستمی در جای خودش کاربرد داره. جوملا به درد راه اندازی شبکه اجتماعی نمیخوره که ... جوملا به درد یک سایت ساده با چند تا صفحه میخوره، مثلا یک شرکتی بخواد سایت راه بندازه. کدوم شبکه اجتماعی را در دنیا دیدید که با جوملا طراحی شده باشه؟

پاسخ به دوست عزیزمون: اگر دید دراز مدت دارید قطعا باید سیستم اختصاصی طراحی کنید. اما اگر نمیخواهید زیاد هزینه کنید برید سراغ اسکریپت های آماده.

بد نیست این مقاله رو هم بخوانید: طراحی سایت جوملا

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
دوست عزیز چه ربطی داره؟ هر سیستمی در جای خودش کاربرد داره. جوملا به درد راه اندازی شبکه اجتماعی نمیخوره که ... جوملا به درد یک سایت ساده با چند تا صفحه میخوره، مثلا یک شرکتی بخواد سایت راه بندازه. کدوم شبکه اجتماعی را در دنیا دیدید که با جوملا طراحی شده باشه؟

پاسخ به دوست عزیزمون: اگر دید دراز مدت دارید قطعا باید سیستم اختصاصی طراحی کنید. اما اگر نمیخواهید زیاد هزینه کنید برید سراغ اسکریپت های آماده.

بد نیست این مقاله رو هم بخوانید: طراحی سایت جوملا

جوملا به درد راه اندازی شبکه اجتماعی نمیخوره؟
پس joomsocial چیه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
سلام.
تو فکرم که یه سایت بزنم. حالا یا جامعه مجازی یا وبلاگ دهی یه چیز تو این مایه ها.

می خوام بدونم به نظرتون طراحی 100% اختصاصی از صفر بهتره یا اینکه یه اسکریپت متن باز رو وردارم ارتقاش بدم؟ (php و mysql رو حرفه ای هستم)

خلاصه که اگه فردا کار سایت گرفت و معروف شد این قضیه که سیستمش متن باز بوده و... براش ضایه نسیت؟
روی تبلیغاتش اثر نداره؟(مخصوصا تلویزیون ایران که انگار فقط محصولات بومی رو نشون میده! :D)

اینکه سیستمش متن باز باشه یک حسن و مزیت هست نه یک ضعف.
طراحی از صفر اشتباهه. شما ببین کدوم CMS کار شمارو راه می اندازه. وردپرس یا دروپال (جوملا رو هم به کلی فراموش کن!)
اگر هیچکدوم برای کار شما مناسب نبود از یک فریمورک استفاده کن.

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
اینکه سیستمش متن باز باشه یک حسن و مزیت هست نه یک ضعف.
طراحی از صفر اشتباهه. شما ببین کدوم CMS کار شمارو راه می اندازه. وردپرس یا دروپال (جوملا رو هم به کلی فراموش کن!)
اگر هیچکدوم برای کار شما مناسب نبود از یک فریمورک استفاده کن.

قطعا اگر یک cms نیازهای آدم را برآورده بکنه منطقی هست که ازش استفاده کنیم. اما معمولا در دراز مدت هیچ سایت حرفه ای نمیتونه با یک اسکریپت آماده همه نیازهاشو برطرف کنه، مگر اینکه نیازهای محدود داشته باشه. اما کم هزینه ترین روش استفاده از سیستم های مدیریت محتوای آماده هست.

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
کدوم شبکه اجتماعی معروف و مطرح با این سیستم طراحی شده؟

این که هیچ شبکه اجتماعی مطرحی با این سیستم طراحی نشده دلیل بر این نیست که جوملا به درد این کار نمیخوره! فقط بهش توجه نشده.

Sent from my iPhone using Tapatalk

shahriar_q

Registered User
لایک‌ها
40
دوست عزیز فریم ورک چیکار میکنه؟ فرقشم با سی ام اس ها میگید؟ ممنون

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
باسلام . اگه واقعا در php , mysql حرفه ای هستید به نظر من لزومی نداره دوباره از صفر و پایه بنویسید.

میتونید از فریمورک استفاده کنید که کد نویسی و امنیت و ... رو براتون تضمین میکنه یا میتونید از cms استفاده کنید.

به نظر من از drupal استفاده کنید . خیلی جای کار داره و مطمئنم عاشقش میشین !

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
دوست عزیز فریم ورک چیکار میکنه؟ فرقشم با سی ام اس ها میگید؟ ممنون

What is difference between cms and framework? - Yahoo! Answers India

فریمورک یه چهارچوب و یه غالب واسه کد نویسی و ساخت application های تحت وب هست

ولی cms خودش یه application هست که به صورت آماده هست و شما به دلخواه خودتون اون رو customize میکنید تقریبا کد نویسی نمیخواد و به صورت ویزاردی میتونید باهاش کار کنید

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
قطعا اگر یک cms نیازهای آدم را برآورده بکنه منطقی هست که ازش استفاده کنیم. اما معمولا در دراز مدت هیچ سایت حرفه ای نمیتونه با یک اسکریپت آماده همه نیازهاشو برطرف کنه، مگر اینکه نیازهای محدود داشته باشه. اما کم هزینه ترین روش استفاده از سیستم های مدیریت محتوای آماده هست.

کاملا اشتباه می کنید :)

اولا ... می تونید به جای نوشتن سایت اختصاصی پلاگین اختصاصی برای CMS بنویسید و از بقیه امکانات CMS استفاده کنید و بعدا حتی پلاگینتون رو بفروشید :)
ثانیا ... پلاگین های همه کاره ای مثل SEBLOD واقعا قابلیت های فوق العاده ای به cms اضافه می کنن که تقریبا هر محتوایی رو می تونید توش مدیریت کنید

SEBLOD

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
دوستی در بالا گفتن که در دراز مدت اگر بخواهید استفاده کنید باید cms اختصاصی داشته باشید بنده هم تائید می کنم لازم به ذکره که اساس زدن سی ام اس هایی مثل جوملا و وردپری ایتفاده عمومی هستش نه اختصاصی مثلا یوزر های شما رسیدن به 100 هزار بازدید در روز باید با این دو سی ام ای خداحافظی مطلق بکنید چون سرور دائما هنگ هستش و سایت شما دان میشه من توصیه میکنم اگر توانایی خوبی در برنامه نویسی دارید برید سراغ سیستم خودتون چون برای سیستم خودتون تحلیل بهتری میتونید داشته باشید و استفاده از منابع برای شما بهتر میشه و درسته که سخته اما در طولانی مدت مزایای اون رو متوجه میشید

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
کاملا اشتباه می کنید :)

اولا ... می تونید به جای نوشتن سایت اختصاصی پلاگین اختصاصی برای CMS بنویسید و از بقیه امکانات CMS استفاده کنید و بعدا حتی پلاگینتون رو بفروشید :)
ثانیا ... پلاگین های همه کاره ای مثل SEBLOD واقعا قابلیت های فوق العاده ای به cms اضافه می کنن که تقریبا هر محتوایی رو می تونید توش مدیریت کنید

SEBLOD

دوست عزیز، اتفاقا شما کاملا در اشتباه هستید. من میدونم که میشه پلاگین نوشت، اما پلاگین بر اساس همون اسکریپت آماده کار میکنه و مشکلات اون رو به همراه خواهد داشت. خیلی از سایت ها رو نمیشه با اسکریپت های آماده پیاده کرد و با پلاگین هم کار آدم راه نمیفته.

مثلا شما که اینقدر در جوملا وارد هستید می توانید با پلاگین جوملا یک سایت مثل فوتبال فانتزی فوتیلیو اولین بازی آنلاین فوتبال فانتزی ایرانی و شبکه اجتماعی فوتبال طراحی کنید و از نظر سرعت و حجم اطلاعات کم نیاره؟ اصولا یک سایت بزرگ که تراکنش ها و فرآیندهای مختلفی داره میتونه با جوملا طراحی بشه؟ خواهش میکنم این حرف ها رو نفرمایید اگر اطلاعات جامع در این زمینه ندارید.
اگر اینطوری بود که همه دنیا سایت هاشون را تعطیل میکردند میرفتند پلاگین جوملا مینوشتند!

soroush_tayyebi

Registered User
لایک‌ها
110
به نظر من از drupal استفاده کنید . خیلی جای کار داره و مطمئنم عاشقش میشین !
drupal عالی هستش ولی کشش رو سایت های سنگین پدر در میاره !
جوملا که کلا حرفی برای گفتن نداره ! فقط راحته کار باهاش ، همین ! جوملا حتی اصول صحیح ورژن بندی یه سیستم رو رعایت نمیکنه ! چه برسه به چیزهای دیگش ! اصلا مدل توسعه نرم افزارش چیه ؟ water fall ? spiral ? rup ? agile ؟ چی هستش واقعا ؟؟؟
وردپرس هم زیادی سنگینه ، دلیلش هم core خیلی قویش هستش . (بهتره بگم بیش از حد قوی ! )همه کاری هم نمیشه باهاش کرد.
در رقابت بین اینها drupal برنده هستش ، چون اولا همه کاری میشه باهاش کرد. هم اینکه ساپورت بسیار مناسبی داره (البته نه در ایران) . چیزی که باعث شده دوستان دنبالش نرن اینه که اولا باید برنامه نویس باشید تا درکش کنید (مثلا یکی از ماژول های اصلی views هست که کار SELECT گیری رو انجام میده ، شما باید این Query رو کاملا بشناسید و بلد باشید تا بتونید باهاش کار کنید) و دوما کار کردن باهاش در اول سخته ...
در مورد فریم ورک ها هم yii واقعا عالی هستش برای کار ، zend و cake هم خوبن و اذیت نمیکنن آدم رو :)

در کل شما برای موفقیت اول از همه باید یاد بگیرید که چطوری یه سایت رو بدون هیچ cms یا framework بیارین بالا بعد اینها رو شروع کنید در واقع پایه ی خودتون رو قوی کنید ... :)
و در آخر بگم که من کلا همه ی سایت هام رو به صورت اختصاصی می نویسم و طرفدار هیچ cms یا framework خواصی نیستم و چیزهایی که گفتم بالا دلیلش این نبود که مثلا چون با فلان cms کار کردم روش تعصب دارم ، فقط تحلیلی بود که در کار کردن با این cms ها به دست آوردم :)
---------
شاد و پیروز باشی
در پناه آزادی

بالا