• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر شما چیه؟PHP یا فلش؟

amin5153

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان می خواستم ببینم که با توجه به شرایط فعلی برای طراحی صفحات وب FLASH رو پیشنهاد می کنید یا PHP
من به HTML و JAVA SCRIP هم آشنایی دارم ولی به نظر شما کدوم کاربردی تر هستش و حتی آسون تر ؟

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
معلومه php

amin5153

Registered User
لایک‌ها
3
بدون 1 درصد شک php

گرچه فلش خیلی خوبه اما منم PHP رو پیشنهاد میکنم
دوستان علت رو هم اگه میشه ذکر کنید
الان من سایت های کمپانی های معروف هم رو نگاه می کردم مثل nike یا addias یا سایت هایی که برای خواننده هستش اکثرا رو پایه بنر های flash بوده که خیلی هم شیک کار شده بوده
مثلا:
adidas
adidas Official Website | adidas UK
NIKE, Inc.— Inspiration and Innovation for Every Athlete in the World.

imjava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
برنامه نویسی حرفه ای هست که هیچ وقت بازارش افت نمیکنه و همیشه نیاز به اون احساس میشه
حتی اگر تمایل به کار برای دیگران نداشته باشید خودتون میتونید برای خودتون کسب و کار مجازی راه اندازی کنید
اما همیشه سفارش کار فلش ندارید یا اینکه همه افراد توانایی پرداخت هزینه ساخت یک سایت فول فلش رو نداشته باشند یا حتی یک بنر فلش که زیر 50 نیست الان
یادم نمیاد الان سایت کدوم شرکت بود که فول فلش طراحی شده بود و طراحش 4 میلیون تومن 3-4 سال پیش گرفته بود
این نظر بنده هست
موفق باشید

amin5153

Registered User
لایک‌ها
3
برنامه نویسی حرفه ای هست که هیچ وقت بازارش افت نمیکنه و همیشه نیاز به اون احساس میشه
حتی اگر تمایل به کار برای دیگران نداشته باشید خودتون میتونید برای خودتون کسب و کار مجازی راه اندازی کنید
اما همیشه سفارش کار فلش ندارید یا اینکه همه افراد توانایی پرداخت هزینه ساخت یک سایت فول فلش رو نداشته باشند یا حتی یک بنر فلش که زیر 50 نیست الان
یادم نمیاد الان سایت کدوم شرکت بود که فول فلش طراحی شده بود و طراحش 4 میلیون تومن 3-4 سال پیش گرفته بود
این نظر بنده هست
موفق باشید
خوب چرا من و شما اون طراحی نباشیم که 4 میلیون گرفته بود...
بعدشم بنرو لوگو رو همه برای سایت یا ....نیاز دارند
به نظر شما سفارش برای بنر و لوگو بیشتر از طراحی سایت نیست ؟
اکثر سایت هایی که می خوان محصول رو معرفی کنند با فلش می زنند جذابیتش هم بیشتر هستش برای مشتری
چون دست من تو کار طراحی نیست این چیزی هستش که من فکر می کنم روی کاغذ هستش، ممکن هستش تو بازار کار قضیه فرق کنه
خوشحال میشم نظر و تجربه دوستان رو بدونم

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
بستگی به کاربری سایت داره که چه چیز هایی می خواهد و به چه چیزهایی نیاز دارد

درصورتی که بخواهید فلش طراحی کنید به صورت کامل اینو نمی پسندم چون گوگل و بقیه روبات ها بش دسترسی پیدا نمی کنن اما اگه ترکیبی از فلش و پی اچ پی و xml و دیتابیس باشه سیستم جالبی در میاد کاربری زیبا در عین حال کارامد

اما در کل بستگی به کاربری سایت داره و شما میتونی از افکت های جی کوئری و html 5 استفاده کنی راحتر میشه کار کرد

amin5153

Registered User
لایک‌ها
3
پس فکر می کنم هر جفتش نیاز هست
ولی php باید توی اولویت باشه؟..

reza.naderi

Registered User
لایک‌ها
21
این دو خیلی ربطی ندارن به هم که بخوان مقایسه بشن چون php برنامه نویسی هست و فلش برای کارهای گرافیکی ولی در کل اگر بخوایم یکیشو انتخاب کنیم بی شک php

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
only php

بالا