• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر شما چیه ؟ ( بی عدالتی ؟ رودربایستی ؟ سرزنش نزدیکان ؟)

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
گاهی اوقات ما تو پست ها و موقعیت هایی قرار میگیریم که خیلی ها از ما انتظاراتی دارن و ما بر خلاف عقیده و نظر خودمون در اثر رودربایستی مجبور به پذیرش میشیم
مثلا : رییس جمهور این مملکت شدیم و پسر خودمون رو تو جایی مشغول کردیم که اصلا به زمینه تحصیلی اون ربطی نداره یا فردی رو به عنوان رییس میراث فرهنگی معرفی کردیم
که هیچ زمینه ای در این رابطه نداره خودتون ببینید بچه کلاس اولی از این قشنگ تر مینویسه ...

54079_491.jpg

حالا کلا نظر شما چیه ؟ اگر شما یه روزی به جایی رسیدین و مثلا برادرتون ازتون خواست یه پست مهم بهش بدید خداییش اینکار رو میکنید ؟
برادر همسرتون ؟ پدرتون ؟ همسایتون ؟
حاضرید بی عدالتی کنید ؟
اگر بدجوری تو رودربایستی بودید چی ؟ مجبور میشید و یه این خواسته تن بدید ؟
اگر انجام ندادید و با سرزنش نزدیکانتون روبرو شدید چی کار میکنید ؟
اگر هم خواستید چند تا از این موارد که از نزدیک دیدید رو نام ببرید مثل مورد بالا ...

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
گاهی اوقات ما تو پست ها و موقعیت هایی قرار میگیریم که خیلی ها از ما انتظاراتی دارن و ما بر خلاف عقیده و نظر خودمون در اثر رودربایستی مجبور به پذیرش میشیم
مثلا : رییس جمهور این مملکت شدیم و پسر خودمون رو تو جایی مشغول کردیم که اصلا به زمینه تحصیلی اون ربطی نداره یا فردی رو به عنوان رییس میراث فرهنگی معرفی کردیم
که هیچ زمینه ای در این رابطه نداره خودتون ببینید بچه کلاس اولی از این قشنگ تر مینویسه ...

مشاهده پیوست 303149

حالا کلا نظر شما چیه ؟ اگر شما یه روزی به جایی رسیدین و مثلا برادرتون ازتون خواست یه پست مهم بهش بدید خداییش اینکار رو میکنید ؟
برادر همسرتون ؟ پدرتون ؟ همسایتون ؟
حاضرید بی عدالتی کنید ؟
اگر بدجوری تو رودربایستی بودید چی ؟ مجبور میشید و یه این خواسته تن بدید ؟
اگر انجام ندادید و با سرزنش نزدیکانتون روبرو شدید چی کار میکنید ؟
اگر هم خواستید چند تا از این موارد که از نزدیک دیدید رو نام ببرید مثل مورد بالا ...

چرا دروغ
اگه بین 2 نفر که در یه حد هستند ، فامیل یا دوست نزدیک که کامل شناخت دارم رو انتخاب می کنم
یعنی اگه مثلا برادرم کار بخواد ازم ، بهش می دم ولی در حد توانش ، مثلا هیچی بلد نباشه ، در حد آبدارچی ! نه بیشتر

Registered User
لایک‌ها
4,964
چرا دروغ
اگه بین 2 نفر که در یه حد هستند ، فامیل یا دوست نزدیک که کامل شناخت دارم رو انتخاب می کنم
یعنی اگه مثلا برادرم کار بخواد ازم ، بهش می دم ولی در حد توانش ، مثلا هیچی بلد نباشه ، در حد آبدارچی ! نه بیشتر

حالا اگر بهش بگی آبدارچی تو خونه بهت چی میگن ؟ چی جواب میدی ؟
باور کن قضیه سختیه ...

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
حالا اگر بهش بگی آبدارچی تو خونه بهت چی میگن ؟ چی جواب میدی ؟
باور کن قضیه سختیه ...

به .... ! تقصیر من نیست که کاربلد نیست

تو جایی کار می کردم که استخدام 4 نفر رو سپرده بودن به من
خانه خودمون بیکار داشتیم ، هیچ آشنایی رو نبردم
بالاخره باید فرهنگ سازی رو از خودمون شروع کنیم

Registered User
لایک‌ها
4,964
ولی به شخصه من هیچ کنترلی فکر کنم رو خودم ندارم اگر یه پست دولتی بهم بدن و بشم رییس اونوقت داداشم بگه دست منم بند کن همون موقع استخدامش میکنم ... واقعیت رو گفتم ...

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
منافاتي با هم نداره شوما فاميل خودتو استخدام كن در جايي كه صلاحيت داره از اون طرف هم غريبه هايي هم كه صلاحيت دارند رو به كار بگير

معما حل شد

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
حالا اون بحث شایسته سالاری که تکلیفش معلومه!
ولی خط چه ربطی به کاربلدی داشت؟!
مثلا پزشک متخصصی که ویزیت n تومنی میگیره خطش بد باشه پیشش نمیریم؟!

Registered User
لایک‌ها
4,964
حالا اون بحث شایسته سالاری که تکلیفش معلومه!
ولی خط چه ربطی به کاربلدی داشت؟!
مثلا پزشک متخصصی که ویزیت n تومنی میگیره خطش بد باشه پیشش نمیریم؟!

دادا قضیه دست خط که جریان داره واز حوصله بچه های اینجا خارجه ... و البته یه مثال بود
ولی در مورد پزشک؛ بلاخره اون دکتر از یه جایی تاییدیه میگیره و با کوچکترین اشتباه هم مورد مواخذه قرار میگیره ولی اون دوستان نه ...
البته من این موضوع رو مطرح کردم تا وارد یه بحث دیگه بشم که انشالله به زودی ...

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
الکی زور نزندی با یه نفر دو نفر درست نمیشه پس بذارید اشنایان هم نونی به کف اورند

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
ادم چرا دروغ بگه. اگر بتونم برای داداشم میکنم ولی ن اینکه دست کل فامیلو بند کنم یا 100 نفر از جیب مردم با خودم ببرم امریکا(این سفر امریکاش خیلی زور داره ورمیداره کل فامیلشو میبره بعدم میگن امریکا بده خوب اگر بده چرا توی 7 سال ریاستت 7 بار رفتی؟؟؟)

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
هر كس جلودار - امام - عده‏اي از مسلمانان گردد در حالي كه مي‏داند در بين مسلمين‏فردي بهتر از او وجود دارد پس خائن به خدا، رسولش و مسلمانان خواهد بود.

الغدير، ج 8 ، ص 291، نقل از: التمهيد للباقلاني، ص 190

مؤمن حق ندارد خود را به ذلّت بيندازد. پرسيده شد چگونه به ذلت مي‏افتد؟ فرمود: خود را داوطلب كاري كند كه بيش از توان اوست.

الكافي، ج 5، ص 64

------------------------------
از جمله امانت، يكي هم اين است كه نبايد پيوندهاي قومي، نژادي، سمتي، زباني و يا واسطه، رشوت و امثال اينها را در گماردن اشخاص در وظايف عامه دخالت داد و يا بر اساس اين نوع اعتبارات كارها را به كادرها سپرد. پيامبر اكرم صلي الله عليه وسلم ميفرمايند: "كسي كه يك شخص را صرف به انگيزه وجود پيوند قرابتي كه باهم دارند به كاري بگمارد در حالي شخص ديگري شايسته تر از او وجود داشته باشد، يقيناً كه در حق خدا و پيامبر و مؤمنان يكسره خيانت كرده است". 3- به روايت حاكم. و نيز فرموده اند: "هر شخص با صلاحيتي كه ديگري را محض بر اساس دوستي در امور مسلمانان بگمارد، لعنت خدا بر وي باد". 4- به روايت حاكم. پس سپردن كار به اهل كار و ترجيح ضوابط بر روابط در تقسيم وظايف عامه، از اهميت شاياني در اسلام برخوردار بوده و نوعي از امانت است كه رعايت همه جانبه آن در واقع ضامن حفظ سلامت اجتماعي ميباشد.

منبع:

vatandar.at/NiamatullahJalili1.html

anArchist

Registered User
لایک‌ها
104
باید تو موقعیت قرار بگیرم
onion055.gif

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
یه کلاس خوشنویسی برای این مسئول بزارین قضیه حل میشه

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
داستان زغال داغ و عقیل را که می دانید؟
ما شیعه علی ولی اللهیم

به نظر من هم روش خوبيه با اين تفاوت که روي اين بي ناموسا جواب نمي ده .
بايد ميلگرد مذاب رو فشار داد توي ماتحت خودشون و اقوامشون تا دست از سر اين مملکت بر دارن.

Registered User
لایک‌ها
4,964
به نظر من هم روش خوبيه با اين تفاوت که روي اين بي ناموسا جواب نمي ده .
بايد ميلگرد مذاب رو فشار داد توي ماتحت خودشون و اقوامشون تا دست از سر اين مملکت بر دارن.

با این خشونت ولله من راضی نیستم ولی بهتره با خشونت بریم جلو ...
www.pichak.net-205.gif

بالا