• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر شما چیه ؟

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
من یه خرگوش کوچولو داشتم که گرما زده شد و مرد . پس دور جک و جونور رو به خط قرمز کشیدم .
2 3 روز پیش داشتم با خودم فکر می کردم چه گیاهی بذارم توی اتاقم که هم به نور زیادی نیاز نداشته و هم اینکه مقاوم باشه و مراقبت زیادی نیاز نداشته باشه .
اکثر تاپیک های این بخش رو هم مطالعه کردم و از 2 تا گیاه به شدت خوشم اومده : بنفشه آفریقایی و گیاه گوشت خوار ( ونوس) .
اتاق من به اون صورت آفتاب گیر نیست ، اما حیاط خونه تا ساعت پایانی عصر اشعه آفتاب رو به خودش میبینه ، پس مشکلی از این بابت نیست و می تونم نور مورد نیازش رو تامین کنم .
فقط مشکل اینجاست که ونوس یه مقدار گرونه در مقایسه با بنفشه آفریقایی . اما خب جذابیت خاص خودش رو داره .
اگه دوستان لطف کنن و بین این دو گیاه یک مقایسه بذارن از نظر سختی نگهداری و مراقبت از گیاه و ... ممنون میشم .
یه سوال دیگه ، از بنفشه آفریقایی آخرین قیمتی که دارم حدودا 20 هزار تومانه . حد قیمت این گیاه رو هم بگید . مرسی .

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
هر دوتاشون نیاز نوری بالایی دارن
بنفشه نسبت به خشکی مقاوم هست در صورتیکه ونوس رطوبت پسنده
از ظاهرشونم این قضیه کاملا مشخصه
از نظر دمایی هم تو یه رنج باید باشن یعنی کلا میشه با دمای اتاق سازگارشون کرد
قیمتی هم فکر کنم ونوس 3 یا 4 برابر این چیزی باشه که گفتی
در مورد نگهداری هم چیز دیگه الان بذهنم نمیرسه
فقط خاک این بنفشهه یه مقدار باغچه ای تره

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
ممنون از پاسختون
من اهوازم ، اینجا آفتاب به وفور یافت میشه !
همونطور که گفتم توی حیاط به اندازه ی کافی جا هست و می تونم گیاه رو هر چند ساعتی که نیاز باشه زیر نور خورشید حالا غیر مستقیم یا مستقیم قرار بدم .
بله ، در تاپیکی که یکی از دوستان ایجاد کردند مث اینکه قیمت ونوس رو 80 هزار تومان گفتن . خب از یک جهت آدم وسوسه میشه این گیاه خارق العاده رو خریداری کنه و پرورش بده از یک طرف هم نتیجه ی کار اگر برعکس بشه و در صورت بی توجهی به گیاه ، گیاه از بین بره 80 تومان پول رو توی زباله ریختم .
نظرتون در مورد کاکتوس چیه ؟ نوعی از کاکتوس که خاص باشه و همینطور زیبا . با شرایط درون آپارتمان هم سازگاری داشته باشه .

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
ممنون از پاسختون
من اهوازم ، اینجا آفتاب به وفور یافت میشه !
همونطور که گفتم توی حیاط به اندازه ی کافی جا هست و می تونم گیاه رو هر چند ساعتی که نیاز باشه زیر نور خورشید حالا غیر مستقیم یا مستقیم قرار بدم .
بله ، در تاپیکی که یکی از دوستان ایجاد کردند مث اینکه قیمت ونوس رو 80 هزار تومان گفتن . خب از یک جهت آدم وسوسه میشه این گیاه خارق العاده رو خریداری کنه و پرورش بده از یک طرف هم نتیجه ی کار اگر برعکس بشه و در صورت بی توجهی به گیاه ، گیاه از بین بره 80 تومان پول رو توی زباله ریختم .
نظرتون در مورد کاکتوس چیه ؟ نوعی از کاکتوس که خاص باشه و همینطور زیبا . با شرایط درون آپارتمان هم سازگاری داشته باشه .
کاکتوس خیلی سلیقه ای هست
اینجا اطلاعات و قیمت ها را درج کرده
یه سری بهش بزن بعد اگر اطلاعات دیگه ای مد نظرت بود بگو تا بگم

بالا