• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر شما چی هست برای اینجور تاپیک ها؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
تقریبا میشه گفت نیمی از تاپیک ها در بخش وبمسترها شده بیلبورد تبلیغاتی برای شرکت های پاپ آپ, کلیکی , همکاری در فروش, تبلیغاتی ...
به نظر من اینگونه تاپیک ها که حکم تبلیغات رو داره و هیچ بار علمی ای به این بخش اضافه نمی کنه باید به بازارچه انتقال داده بشه.
page.jpg

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
وقتی خیریه همت و محک و ... تاپیک دارن معرفی سیستم پاپ آپ نداشته باشه ؟ ( من مخالف کمک کردن به هم نوع نیستم، ولی هر چیزی یه جایی داره )

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
نباشه بهتره
اگه بخش خرید و فروش دامین و وبسایت رو از هم جدا کنن بهتره باز همش شده دامین و بخش سایت توش گم شده

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
کلا انجمن شده مثل انجمن حال و هول :p
اونایی که به اون انجمن سر زده بودن میدونن چی میگم
کلا هر کی به هرکی شده

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
نباشه بهتره
اگه بخش خرید و فروش دامین و وبسایت رو از هم جدا کنن بهتره باز همش شده دامین و بخش سایت توش گم شده
دمت گرم
این حرفو من خیلی وقته که میگم ولی کو گوش شنوا

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
شرکت؟ :android07:
شده محل تبلیغ 4 تا سایت در پیت

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
کلا پی تی کیفیتش رو 100 در 100 از دست داد و به نظرم دیگه مفت به درد نمی خوره ، آدم نه توش رغبت میکنه به کسی کمک کنه نه از کسی کمک بگیره

کوچکترین فعالیتی باعث پشیمانی میشه ، اینجا بخوای به کسی هم کمک کنی ، 4 تا آدم بی سواد بریزن سرت نه اینطوری نیست و فلان و بهمان و بعدشم سر بنده خدا رو کلاه میزارن و بعدشم آسفالتش می کنن و میرن ، طرف هم کلا فاز عصبیش میکشه بالا با نفر بعد جبران میکنه

از لحاظ این سیستم های کسب وکاری هم دقیقا یه سال پیش قبل از اینکه اینجا متلاشی بشه گفتم این مسئله رو ، ولی عزیزان توجه نکردن ، گفتم بیاین 2-3 تا قسمت ایجاد کنید که زیر مجموعه همینجا که بیاد پاپ و فروشگاه و این چیزهای دم دستی ، تا 4 موضوع رو اینجا تفکیکش کنید تا ادم بتونه پیرامون بقیه مسائله هم صحبتی بکنه ولی عزیزان توجهی نداشتن و........

در کل سیستم مدیریت به فکر آپدیت نیست و بروز رسانیش را متوقف کرده ، ولی نمی دونن سیستم هایی که به این مراحل میرسند یعنی روز های آخر شکوفایشون رو پشت سر میزارن ، چون کیفیت در مدت یکی دو سال هی 10-20 درصد کم میشه تا تبدیل میشه به یک سیستم بی مصرف درب و داغون پوکیده تر از این سیستمش

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
[COLOR=#5900b3]@Sir Vahid[/COLOR]
[COLOR=#0000b3]@Forum Manager[/COLOR]
[COLOR=#5900b3]@Hosseinpro[/COLOR]
[COLOR=#5900b3]@P R O[/COLOR]
[COLOR=#5900b3]@miladgraph[/COLOR]
[COLOR=#5900b3]@mohsenshahbazi[/COLOR]

میشه یه بار جواب منطقی بدید مثلا بگید برای منافع ما بهتره ، یا ما نمی خوایم ترتیب اثری بدیم یا مثلا همینجوری خیلی بهتره یا ........

اینجا دیگه پلن اقتصادی درست حسابی یا اطلاعات به درد بخوری نداره ، داره تبدیل میشه یه جای به درد نخور

این رو برای آخرین بار سوال میکنم ، چون خیلی ها مثل بنده در تناقض قرار گرفتن که ایا اینجا یستم خودش رو آپدیت میکنه یا همچنان با همین رویه ادامه حرکت می دهید ، تشکر میکنم زودتر جواب بدید ، اینجا داره به قه قهرا میده و مسلما سیستمی که خودش رو آپدیت نکنه و نتونه محوریت خودش رو حفظ کنه یواش یواش محو میشه ، البته این رو لازم نیست بنده قید کنم خودتون هم میدونید ؟

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
فک می کنید این تاپیک ها چرا زده میشه تو این بخش؟ و اکثرا این سیستم ها تمایل دارن تو این بخش تاپیک بزنن
تنها دلیلش اینه که خود کاربرا از اینجور تاپیک ها تو این بخش استقبال میکنن ...

بالا