• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

...::: نــیـــاز بـــه هــمــفــکــر یــ و راهــنـــمـــا یــی شــو مــا عــز یــز ا نـــ :::....

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دوستان ما میخایم یه انجمن علمی هنری و......... بیاریم بالا (لطفا با پتک نزنید تو سرمون که انجمن فایده نداره و... واسه تبادل علم و... هست)
حالا :
میخایم از چن هفته آینده تا 1 فروردین سال جدید یه مناسبت ملی یا جهانی که با موضوع سایت هم همخونی داشته باشه پیدا کنیم تا اون روز بشه روز تولد :دی
اگه تاریخی به ذهنتون میرسه لطفا بگید یا بگید چجور میتونم یه تقویم کامل پیدا کنم که مناسب های کامل ایران و جهان توش باشه
تقویم خودمون که هرچی مناسبت بود مذهبی و قمری بود و اونا رو نمیخام

در ضمن بین فروم ساز های آی پی بی و وی بی و زنفورو شوما کدوم رو بیشتر توصیه میکنید
ترجیحا آدرس اون سایتایی که با انجمن ساز مورد نظرتون بال اومدن و محیط خوبی دارن رو قرار بدید
من خودم از قالبای انجمن زنفا و آی پی بی فارسی خوشم اومد ولی وی بی ایران قالبش به دلم نمیشینه تو وی بی همون قالب استاندارد به نظرم جالب تره

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
به نظرم IPB بهتر از بقیست.
هر تاریخی میزاری بزار ولی 22 بهمن نباشه |:
تقویم هم این کامله
http://calendar.ut.ac.ir/Fa/Tyear/Data/Full-1392.pdf
ممنون
از چیه IPB خوشتون اومده ؟
این تقویم هم دانلو کردم ولی اینم متاسفانه مث بقیه سرشار از رویداد های شهادتی و عملیات فلان و....... بود :(
یه تقویم جهانی ولی به زبون پارسی داریم ؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
142.gif

Farshad_99_1

Registered User
لایک‌ها
186
www.time.ir
مناسبتهای ایرانی رو هم به شکل ماهیانه مینویسه
اگر انجمن به هنر و ادبیات بی ارتباط نیست (۱ بهمن زادروز فردوسی ) انتخاب مناسبی هست

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
درود
VB لامصب پشتیبانیش عالیه اما مثلا همین زنفورو جم و جورتر و سبکتره ولی نبود یه پشتیبانی قوی یکم ادم رو میترسونه
دیگه تصمیم با شماست

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
www.time.ir
مناسبتهای ایرانی رو هم به شکل ماهیانه مینویسه
اگر انجمن به هنر و ادبیات بی ارتباط نیست (۱ بهمن زادروز فردوسی ) انتخاب مناسبی هست
خیلی ممنون
ولی بعدیش اینه ماهیانس و مناسبت های جهانی رو نداره

درود
VB لامصب پشتیبانیش عالیه اما مثلا همین زنفورو جم و جورتر و سبکتره ولی نبود یه پشتیبانی قوی یکم ادم رو میترسونه
دیگه تصمیم با شماست
آره همون دیگه وی بی پشتیانیش عالیه ! برای هر موردی راهنمایی و کمک و هک و کد و....... موجوده و........
رنفورو برای اینجا که برنامه نویس در خمت دارن خوبه ولی برای کسی که میخاد از صفر با تکیه به پشتسبان شروع کنه یکم ترسناکه

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
آره همون دیگه وی بی پشتیانیش عالیه ! برای هر موردی راهنمایی و کمک و هک و کد و....... موجوده و........
رنفورو برای اینجا که برنامه نویس در خمت دارن خوبه ولی برای کسی که میخاد از صفر با تکیه به پشتسبان شروع کنه یکم ترسناکه
ولی خدایی امکانات خوبی داره
جم و جورم هست
مثه VB تو لود شدن دهنت رو آسفالت نمیکنه
من 60 درصد نظرم رو زنفورو هست 40 درصد VB

بالا