sahra_7
Registered User
- نوشتهها
- 216
- لایکها
- 19
بله منم اولین بار تو برنامه به خانه برمیگردیم آموزشش رو دیدم. ولی فیلمبرداریشون اصلا خوب نبود. لج آدم رو در می آورد . مثلا مربی داشت توضیح میداد و میکشید یهو فیلمبرداره به جای نقاشی زوم میکرد تو صورت طرف!! آدم نمیفهمید چی به چی شد.من اين سبک نقاشى رو اولين بار و به طور اتفاقى تو يکى از برنامه هاى به خانه بر مى گرديم شبکه ى 5 ديده بودم
پرشیانا جان عکسا هم قابلی نداشت اینم یه فیلم آموزشی هست که کشیدن همین رز ها رو با این تکنیک یاد میده توسط خانم donna dewberry [ame="http://www.youtube.com/watch?v=hyi-Y2ATjoA&hl=fa"]YouTube - Donna Dewberry teaches you how to paint the cabbage rose[/ame]از عکس هاى آموزشى اى هم که گذاشتيد ممنون
از نظر فيلمبردارى افتضاح کاملا حق با شماست و با شدت تمام تأييد ميشه ×_×بله منم اولین بار تو برنامه به خانه برمیگردیم آموزشش رو دیدم. ولی فیلمبرداریشون اصلا خوب نبود. لج آدم رو در می آورد . مثلا مربی داشت توضیح میداد و میکشید یهو فیلمبرداره به جای نقاشی زوم میکرد تو صورت طرف!! آدم نمیفهمید چی به چی شد.
پرشیانا جان عکسا هم قابلی نداشت اینم یه فیلم آموزشی هست که کشیدن همین رز ها رو با این تکنیک یاد میده توسط خانم donna dewberry YouTube - Donna Dewberry teaches you how to paint the cabbage rose
راستش من یه بار با رنگ روغن امتحان کردم خوب نشد. توی یکی از آموزشای تلویزیون دیدم که روی بوم و پارچه این نقاشی رو کشید . البته خودم هنوز امتحان نکردم که ببینم چه جوری میشه. من فعلا روی کاغذای A4 معمولی دارم تمرین میکنم.کاره خیلی جالبیه و اینطور که توی ویدیو به نظر میاد اسون هم هست.
با رنگ روغن هم میشه این کارو کرد؟روی بوم میکشه یا روی چیزه دیگه ای؟
خوشحالم خوشتون اومد. درسته تمرین میخواد ولی آدم زود راه میوفته . و ممنون از لطفتونواى مرسى، خيلى زيبا، لطيف و دلنشين بود کار اين خانم
درسته به نظر ساده مياد ولى فکر نکنم بدون داشتن مهارت و تجربه بشه به اين سرعت و زيبايى کشيدشون. اصلا همين که ترکيب رنگ ها رو چگونه انتخاب کنيم و قلمو رو چه شکلى چرخش و پيچش بديم خودش کلى تمرين لازم داره به نظرم .
از صميم قلب براتون آرزوى موفقيت دارم و اميدوارم به زودى شاهد نقاشى هاى زيباى خودتون هم تو اين تاپيک باشيم
خب همونطور که گفتم در این تکنیک بیشتر از رنگهای آکرولیک استفاده میشه. حلالشون هم آب هست و کار با اون خیلی راحته.اهان.با چی روی کاغذ میکشید؟یعنی کلا با چه نوع رنگ هایی میشه کار کرد؟