• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقاشی وان استروک یا تک حرکتی

sahra_7

Registered User
لایک‌ها
19
سلام. میخواستم ببینم کسی با این تکنیک وان استروک آشنایی داره و کار کرده؟ من خودم یه مدت کوتاهی هست که دارم تمرین میکنم. به نظرم تکنیک جالبی داره و خیلی ساده است. با این تکنیک میشه گلهای خوشگلی رو تو زمان خیلی کوتاهی کشد. فقط باید رو حرکت قلم مو کار کرد. اینم یه چند تا نمونه از این نقاشی FQ_ANE_694_13.jpg

FQ_ANE_698_2.jpg

2.jpg

wateringcan2b.jpg

خرداد

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
82
دوست عزیز بسیار جالب بود

لطفا اگه برای شما مقدوره یکم بیشتر در باره این سبک نقاشی توضیح بدید و عکس های بیشتری رو قرار بدید.

با تشکر

sahra_7

Registered User
لایک‌ها
19
.البته منم اطلاعاتم تو این زمینه خیلی نیست
نقاشی وان استروک نوعی نقاشی دکوراتیو هست که به دلیل سادگی تکنیک طرفدارای زیادی دارد
این نقاشی رو می تونیم روی ظروف تابلو دیوار و...انجام بدیم.
معمولا برای انجام کار باید دو سر یک قلموی تخت را داخل دو رنگ متفاوت زده وروی سطح مورد نظر بکشید البته از قلمو های دیگر هم می توان استفاده کرد. .
تصاویر زیر مراحل کشیدن غنچه گل رز با استفاده از این تکنیک رونشون میده FQ_ANE_693_1.jpg

FQ_ANE_693_2.jpg

FQ_ANE_693_3.jpg

FQ_ANE_693_7.jpg

FQ_ANE_693_8.jpg

sahra_7

Registered User
لایک‌ها
19
چیزی که در مورد این نقاشی یادم رفته بود بگم اینه که در این تکنیک بیشتر از رنگهای آکرولیک که حلالشون آب هست استفاده میشه . گل رز یکی از گلای پرطرفدار در نقاشی هست . تصاویر زیر مراحل کشیدن این گل رو با استفاده از تکنیک وان استروک نشون میده FQ_ANE_694_1.jpg

FQ_ANE_694_2.jpg

FQ_ANE_694_3.jpg

FQ_ANE_694_4.jpg

FQ_ANE_694_5.jpg

FQ_ANE_694_6.jpg

FQ_ANE_694_9.jpg

FQ_ANE_694_10.jpg

FQ_ANE_694_11.jpg

مشاهده پیوست 50087

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
خيلى‌ جالب و زيباست.

من اين سبک نقاشى رو اولين بار و به طور اتفاقى تو يکى‌ از برنامه هاى به خانه بر مى گرديم شبکه ى 5 ديده بودم که يه خانمى رو سينى داشت انجامش ميداد، گل بنفشه بود و فقط با يک چرخش قلمو مى کشيدشون و چقدر هم طبيعى و زيبا بودند. مثل همين گل رزى‌که گذاشتيد و خيلى زيباست.

از عکس هاى آموزشى اى ‌هم که گذاشتيد ممنون
00000036.gif

ِِِِ

sahra_7

Registered User
لایک‌ها
19
من اين سبک نقاشى رو اولين بار و به طور اتفاقى تو يکى‌ از برنامه هاى به خانه بر مى گرديم شبکه ى 5 ديده بودم
بله منم اولین بار تو برنامه به خانه برمیگردیم آموزشش رو دیدم. ولی فیلمبرداریشون اصلا خوب نبود. لج آدم رو در می آورد . مثلا مربی داشت توضیح میداد و میکشید یهو فیلمبرداره به جای نقاشی زوم میکرد تو صورت طرف!! آدم نمیفهمید چی به چی شد.
از عکس هاى آموزشى اى ‌هم که گذاشتيد ممنون
پرشیانا جان عکسا هم قابلی نداشت اینم یه فیلم آموزشی هست که کشیدن همین رز ها رو با این تکنیک یاد میده توسط خانم donna dewberry [ame="http://www.youtube.com/watch?v=hyi-Y2ATjoA&hl=fa"]YouTube - Donna Dewberry teaches you how to paint the cabbage rose[/ame] 6810.jpg

6045.jpg

PDVD_0026840.jpg

poljam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاره خیلی جالبیه و اینطور که توی ویدیو به نظر میاد اسون هم هست.
با رنگ روغن هم میشه این کارو کرد؟روی بوم میکشه یا روی چیزه دیگه ای؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
بله منم اولین بار تو برنامه به خانه برمیگردیم آموزشش رو دیدم. ولی فیلمبرداریشون اصلا خوب نبود. لج آدم رو در می آورد . مثلا مربی داشت توضیح میداد و میکشید یهو فیلمبرداره به جای نقاشی زوم میکرد تو صورت طرف!! آدم نمیفهمید چی به چی شد.
از نظر فيلمبردارى افتضاح کاملا حق با شماست و با شدت تمام تأييد ميشه ×_×

پرشیانا جان عکسا هم قابلی نداشت اینم یه فیلم آموزشی هست که کشیدن همین رز ها رو با این تکنیک یاد میده توسط خانم donna dewberry YouTube - Donna Dewberry teaches you how to paint the cabbage rose

واى مرسى، خيلى زيبا، لطيف و دلنشين بود کار اين خانم
girl_sigh.gif

درسته به نظر ساده مياد ولى فکر نکنم بدون داشتن مهارت و تجربه بشه به اين سرعت و زيبايى کشيدشون. اصلا همين که ترکيب رنگ ها رو چگونه انتخاب کنيم و قلمو رو چه شکلى چرخش و پيچش بديم خودش کلى تمرين لازم داره به نظرم .

از صميم قلب براتون آرزوى‌ موفقيت دارم و اميدوارم به زودى شاهد نقاشى هاى زيباى خودتون هم تو اين تاپيک باشيم :happy:

‌‌

sahra_7

Registered User
لایک‌ها
19
[/QUOTE]
کاره خیلی جالبیه و اینطور که توی ویدیو به نظر میاد اسون هم هست.
با رنگ روغن هم میشه این کارو کرد؟روی بوم میکشه یا روی چیزه دیگه ای؟
راستش من یه بار با رنگ روغن امتحان کردم خوب نشد. توی یکی از آموزشای تلویزیون دیدم که روی بوم و پارچه این نقاشی رو کشید . البته خودم هنوز امتحان نکردم که ببینم چه جوری میشه. من فعلا روی کاغذای A4 معمولی دارم تمرین میکنم.
واى مرسى، خيلى زيبا، لطيف و دلنشين بود کار اين خانم

درسته به نظر ساده مياد ولى فکر نکنم بدون داشتن مهارت و تجربه بشه به اين سرعت و زيبايى کشيدشون. اصلا همين که ترکيب رنگ ها رو چگونه انتخاب کنيم و قلمو رو چه شکلى چرخش و پيچش بديم خودش کلى تمرين لازم داره به نظرم .

از صميم قلب براتون آرزوى‌ موفقيت دارم و اميدوارم به زودى شاهد نقاشى هاى زيباى خودتون هم تو اين تاپيک باشيم
خوشحالم خوشتون اومد. درسته تمرین میخواد ولی آدم زود راه میوفته . و ممنون از لطفتون

poljam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش من یه بار با رنگ روغن امتحان کردم خوب نشد. توی یکی از آموزشای تلویزیون دیدم که روی بوم و پارچه این نقاشی رو کشید . البته خودم هنوز امتحان نکردم که ببینم چه جوری میشه. من فعلا روی کاغذای A4 معمولی دارم تمرین میکنم.
[/QUOTE]
اهان.با چی روی کاغذ میکشید؟یعنی کلا با چه نوع رنگ هایی میشه کار کرد؟

sahra_7

Registered User
لایک‌ها
19
اهان.با چی روی کاغذ میکشید؟یعنی کلا با چه نوع رنگ هایی میشه کار کرد؟
خب همونطور که گفتم در این تکنیک بیشتر از رنگهای آکرولیک استفاده میشه. حلالشون هم آب هست و کار با اون خیلی راحته.

sahra_7

Registered User
لایک‌ها
19
خب یه چند تا نمونه دیگه از این کار رو میزارم image-7395_4A903ABF.jpg

image-D2DB_4A903ABF.jpg

OS_Wall_JohnsVineGrnLg.jpg

Iqe6g0Iyxo_ATcsqgwHeFQ67996.jpg

darya123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون واقعا"قشنگن.فیلمارو نمیشه دانلود مجانی کرد؟لازمشون دارم

shervin_28

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه کتاب آموزشی خوب در مورد این سبک نقاشی به همراه سی دی خریدام که بسیار بسیار راحت این نقاشی رو آموزش داده .میگم اگه نقاشی های تک حرکتی رو دوست دارید تهیه کنید که خیلی کتاب خوبی هست .با مولفش هم تماس گرفتم آموزش هم داره .
اسم کتاب : لذت نقاشی با تکنیک نقاشی های تک حرکتی the joy of painting by one stroke technique
مولف : مریم جمشیدی فرهادی شماره تماس هنرکده 44071477
در ضمن من این کتاب رو از کتابفروشی لوکس تو مخبرالدوله خریدم ولی اگه با مولفش هم تماس بگیرید داره .

shervin_28

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه کتاب آموزشی خوب در مورد این سبک نقاشی به همراه سی دی خریدام که بسیار بسیار راحت این نقاشی رو آموزش داده .میگم اگه نقاشی های تک حرکتی رو دوست دارید تهیه کنید که خیلی کتاب خوبی هست .با مولفش هم تماس گرفتم آموزش هم داره .
اسم کتاب : لذت نقاشی با تکنیک نقاشی های تک حرکتی the joy of painting by one stroke technique
مولف : مریم جمشیدی فرهادی شماره تماس هنرکده 44071477
در ضمن من این کتاب رو از کتابفروشی لوکس تو مخبرالدوله خریدم ولی اگه با مولفش هم تماس بگیرید داره .​

بالا