• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقد وب سایت کش

keshws

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
لطف کنید و نظراتتون رو درباره وب سایت کش بنويسيد. همچنين اگر مشكلي در آن ديديد بگيد.
ممنونم.

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام حسن جان
خوشحالم كه شما هم عضو اين فورم شديد.
صبر كنيد تا سايتتون رو چك كنم آلان بر ميگردم ;)

magmag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا عنوان متنها توي كنترل پن فارسي نشان داده نمي شه و به صورت كد هست

keshws

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
magmag جان ممنون ولي اين مشكل دو روز پيش حل شد.

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نظر من كش سايت خوبيه مشكل چنداني نداره ولي اگر قرار بر سيستم وبلاگ رايگانه بايد خيلي آماده تر از اين ها باشيد مثلا يك ثبت نام آنلاين و ساخت وبلاگ در همان لحظه و... يعني يك سيستم حرفه اي. با اين حال بهتون خسته نباشيد مي گم.

magmag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا من چنين مدل دستي رو بهتر مي دونم اگرچه انتقادهائي كلي به سايت هست.
اون مشكل رو وقتي من پست فرستادم هنوز داشتم حالا مي رم دوباره چك مي كنم.
چرا ملت اينا رو فعال تر نمي كنند.

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اولين ايرادي كه به چشم ميخوره بنر بالاي و قالب سايت هستش
× بنر در وسط صفحه و قالب در سمت چپ بهتر اين دو رو در يك سمت باشه.
× در قسمت وبلاگ متنها به جدول چسپيده.
× دكمه تغيير زبان كار نمي كنه به نظر من بهتر اونو جز منوها قرار بدي تا از اون شكلي استفاده كني.
× در بخش ساپورت فونتها مشكل داره (وبدينگز و ...) و متنها به جدول چسپيده
× در صفحه ثبت نام موافقتنامه به خودت صفحه ثبت نام لينك شده به نظر من بايد به صفحه موافقت نامه (Agreement) لينك بشه.
فعلا اينها رو داشته باش تا كمي بيشتر چرخ بزنم و ايرادهاشو بگيرم ;)
موفق باشيد. :)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
نمي دونم چرا هيچ رقمه با دامينش حال نمي كنم ( حالا انگار من كيم :lol: ) سليقه ايه ديگه خلاصه.
طراحي جديد هم مبارك.

ببينم قصد داري هزينه اي كه خرج كردي رو از راه تبليغات در بياري؟ يا به فكر سود از طريق تبليغات هستي؟

saberioon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كار جالبي را شروع كردي ! ايشالله موفق باشي !
فقط يك مطلب اين كه قسمت بالاي (toplogo)با قسمت پاينش يكي نيست (نمي دونم شايد توي مرورگر من اينطوري نشون ميده

keshws

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوباره به همه. از همه دوستان ممنونم كه نظرشون رو درباره وب سايت گفتن، شرمنده همه هم هستم كه دير جوابشون رو دارم مي دم.
آقا بابك عزيز من هم مثل آقا مرتضي (magmag) اين مدل دستي رو بيشتر ترجيح ميدم. البته به فكر آنلاين كردنش هستم ولي خوب يه سري مشكل سر راهم هست.
طاها جان هم كه هميشه منو شرمنده مي كنه.از اين كه اين ايرادها رو گفتي ممنون ولي چون هرچي سنگه براي پاي منه چند روزي طول مي كشه تا راست و ريستش كنم.
امير جان شما هم خيلي به من كمك كرديد ولي خودت خبر نداري. من اگه بتونم 60 -70 در صد از هزينه هامو از تبليغ در بيارم كلي حال مي كنم (البته الان زياد به فكر تبليغ نيستم). مي خواهي برام تبليغ بگيري؟ حالا دامينش رو هم يه كاري كن باهاش حال كني.
از خبرچين هم ممنونم.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از keshws :
امير جان شما هم خيلي به من كمك كرديد ولي خودت خبر نداري.
جدي مي گي؟!

در مورد دامين هم دارم هضمش مي كنم. يه وبلاگ به اسم "نخ" كسي نساخته‌!؟ جالب مي شه! نخ كش :lol:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از keshws :
امير جان شما هم خيلي به من كمك كرديد ولي خودت خبر نداري.
جدي مي گي؟!

در مورد دامين هم دارم هضمش مي كنم. يه وبلاگ به اسم "نخ" كسي نساخته‌!؟ جالب مي شه! نخ كش :lol:

keshws

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جدي جديه. البته نه تو ساخت اين سايت ولي تو معرفيش لينك دادي. قبلا وبلاگ داشتم و زياد كمكم مي كردي. در ضمن نخ، دود، سر، آب، دل و... هم جالب مي شه ولي تا حالا كسي نخواسته. البته "سر"ش رو به كسي نمي دم :)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از keshws :
جدي جديه. البته نه تو ساخت اين سايت ولي تو معرفيش لينك دادي. قبلا وبلاگ داشتم و زياد كمكم مي كردي. در ضمن نخ، دود، سر، آب، دل و... هم جالب مي شه ولي تا حالا كسي نخواسته. البته "سر"ش رو به كسي نمي دم :)
خواهش مي شه! آره . اين ها هم جالب مي شه! دات كام هم بود بدك نبود.

keshws

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قصد دارم كه دسترسي به weblog config رو براي كاربران آزاد كنم. البته قسمت هاي Local Site Path و Site URL و Local Archive Path و Archive URL را از Core Setup حذف كردم. به نظر شما اينكار مي تونه خطرناك باشه و موجب يه سري اشكالات و خرابكاري در سايت بشه يا نه. در ضمن بخش ديگه اي هم بايد حذف بشه يا نه؟

magmag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کش جان آقا من یک زحمت دوباره براتون داشته بودم با عرض خجالت ایمیل من به دست شما رسید در مورد اون کار هم باید خیلی محتاط باشی ببین احسان چی می گه

keshws

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از magmag :
سلام کش جان آقا من یک زحمت دوباره براتون داشته بودم با عرض خجالت ایمیل من به دست شما رسید در مورد اون کار هم باید خیلی محتاط باشی ببین احسان چی می گه
مرتضي جان. درباره ايميل بگم كه انگار ايميل من به شما نرسيد. يوزر و پسورد و ساب دامين يكيه :) من شنبه اينكار رو كردم. در ضمن احسان رو از كجا مي شه پيداش كرد؟

magmag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احسان Administrator اينججا است ديگه يك عنوان باز كن اين مورد رو بپرس جواب بهت بده
راستي در كدوم مورد فرستادي واسم اون اسم دوم رو مي خواستم
نوشته بودم اون آرتميس رو به يك چيز ديگه تغير بدي كلي هم ابراز شرمندگي كردم چون خيلي پرروئي هست

بالا