• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقد و بررسی آلت کوین ها در Yobit!

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
سلام! من تازه وارد دنیای کوین ها شدم . تو این چند وقته مطالبی رو توی سایتهای مختلف خوندم . یکی از سایتهای ترید که نمیدونم چقدر معتبره ولی از سکه های مختلفی پشتیبانی میکنه یوبیت هستش :

من حقیقتا زیاد به ترید علاقه ندارم ولی کوین هایی رو دیدم که بنظرم ارزش سرمایه گذاری داره!
از دوستان میخوام هر کوینی که بنظرشون ارزش سرمایه گذاری در کوتاه مدت و بلند مدت داره معرفی کنن!

خودم شروع میکنم :
یک ماه پیش چند تا سکه 1 ساتوشی رو بررسی کردم که بنظرم ارزش سرمایه گذاری داشتن . منم روی هرکدام مقدار کمی سرمایه گذاشتم یکی از این سکه ها litedoge بود که 1 ساتوشی خریدم و الان تو رنج 10 ساتوشی هست و ماکزیمم هم تا 29 ساتوشی رفت. البته من بی تجربه بودم و زود فروختم شاید در آینده 100 برابر بشه! خب این یعنی هم از قیمت بیت کوین و هم از این کوین سود کردن!

سکه هایی که بنظرم ارزش سرمایه گذاری داره : pandacoin , htmlcoin ,1337 البته روی 1 ساتوشی خریدن!
به هرحال ریسکه دیگه چرا که ممکنه بعدا نه بتونی بفروشی و یا از اون سایت حذف بشه !

چه خوبه که در مورد قیمت ها و این سایت تبادل نظر داشته باشیم!

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
روی یوبیت کار نکنید
اکسچنج های معروف: bittrex . btc-e

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
یوبیت به خاطر حجم معاملات کم کوین ها، گزینه خوبی واسه ترید نیست، و اگر از مبلغی جا بمونید، کارتون تمومه.
تقریبا همه کوین های اونجا، صرفاً واسه پامپ شدن وارد میشن و یه سری نهنگ و ربات ها پول مردم رو به راحتی غارت میکنن

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
یوبیت به خاطر حجم معاملات کم کوین ها، گزینه خوبی واسه ترید نیست، و اگر از مبلغی جا بمونید، کارتون تمومه.
تقریبا همه کوین های اونجا، صرفاً واسه پامپ شدن وارد میشن و یه سری نهنگ و ربات ها پول مردم رو به راحتی غارت میکنن

ممنون از نظر شما.

حقیقتا من به چند دلیل یوبیت رو انتخاب کردم. یکی دپوزیت تو این اکسچنج برعکس خیلی سایتها fee نداره . بعد خیلی سکه ها با پتانسیل بالا برای پیشرفت داره . ولی من نمیخوام ترید کنم بنظر شما برای سرمایه گذاری مناسبه ؟

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
توی سایت هایی که معرفی کردم هم دپوزیت فی نداره
مثلا تو btc-e شما دلار btc-code بخری یا دپو کنی فی نداره. توی بیترکس هم فی بیت تقریبا ناچیزه دیگه. نظر من اینه که یوبیت رو بی خیال شید.
یه چیزی مشابه یوبیت میخواید همون بیترکس رو بچسبید.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
خیلی خوبه جای همچین چیزی خالی بود منم سعی میکنم کارهامو بگم البته خرید سکه ها رو روی c-cex میخرم از یوبیت قدیمی تره و فی کمی داره
دیروز کمی کوین XON خریدم تابفروشم البته برای این دو برابر شدن باید صبر کرد
حیف کوین xby خریدم روی 2 دادم رفت الان 1000 برابر شده بود :(
در ضمن هر کسی با مسئولیت خودش من فقط کاری رو که کردم میگم ممکنه اشتباه باشه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
توی سایت هایی که معرفی کردم هم دپوزیت فی نداره
مثلا تو btc-e شما دلار btc-code بخری یا دپو کنی فی نداره. توی بیترکس هم فی بیت تقریبا ناچیزه دیگه. نظر من اینه که یوبیت رو بی خیال شید.
یه چیزی مشابه یوبیت میخواید همون بیترکس رو بچسبید.

این نهنگ و ربات منظور چیه ؟

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
این نهنگ و ربات منظور چیه ؟
منظور از نهنگ افرادی هستن که دارای سرمایه به قدری هستند که میتونن خودشون قیمتا رو بالا پایین کنن .
ربات ها هم که میتونن کار خود نهنگا رو انجام بدن.

توی اکسچنج هایی که حجم خرید و فروش یه کوین پایین هست اینا به راحتی مانور میدن و سرمایه افراد دیگه رو مال خود میکنن.
حتما توی اکسچنجی باید کار کنید که حجم خرید و فروش انقدری بالا باشه که اگه یه کوینی رو روی یه قیمت خریدید، و منصرف شدید از خریدش، مطمئن باشید که بالاخره برمیگرده روی همون قیمت و میتونید یر به یر کنید.
اما این حجم های کم توی اکسچنج های کوچیک، ممکنه یه کوینی رو ببره بالا ، و بعد با کله بندازه پایین و بعد از چند روز اصن اون کوین بخاطر ترید نشدن، از لیست کوین ها حذف شه و سرمایه شما هم از بین بره.

اطلاعات تکمیلی راجع به کوینی که میخواید ترید کنید رو توی این سایت میتونید به دست بیارید
www.coinmarketcap.com

بالا