• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقد و بررسی زدن فروشگاه آنلاین و نحوه گسترش ان تا ۱۰ سایت اول ایران .. نظرتون رو بگید

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
میخام یک فروشگاه بزنم که ایرادات فروشگاه های موجود رو نداشته باشه به قول معروف یک چیزه متفاوت باشه ..مشکل سرمایه هم نیست ولی در ابتدا میخام با کمترین هزینه ستارت بزنم .. سوال های که دارم اینه ؟

۱- سایت حراجی بزنم ماند ebay یا فروشگاه مانند آمازون ؟ مزایا و معایب هر کدام چی هستش به نظره شما ؟ .. با توجه به شرایط بازار ایران سایته حراجی میتونه موفق بشه ؟
۲- به من بگید شما اگه با ۲۰ میلیون تومان میخواستید فروشگاه بزنید چه جوری هزینه میکردید ؟
تمامی هزینه ها رو در نظر بگیرید از قبیل طراحی سایت , کارمند , ثبت شرکت , تبلیغات و غیره ...روی چه چیز های باید بیشتر سرمایه گذاری کنم و چه چیز های رو در ابتدا میتونم کم هزینه کنم یا اصلا هزینه نکنم و لازم نیست؟

۳-شرکت های که در تهران به startup ها کمک میکنن که با کمترین هزینه ستارت بزنن کدوم ها هستن ؟

۴- چه پیشنهادی برای بهتر شدن و متمایز کردن فروشگاهی که میخام بزنم دارید ؟

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
میخام یک فروشگاه بزنم که ایرادات فروشگاه های موجود رو نداشته باشه به قول معروف یک چیزه متفاوت باشه ..مشکل سرمایه هم نیست ولی در ابتدا میخام با کمترین هزینه ستارت بزنم .. سوال های که دارم اینه ؟

۱- سایت حراجی بزنم ماند ebay یا فروشگاه مانند آمازون ؟ مزایا و معایب هر کدام چی هستش به نظره شما ؟ .. با توجه به شرایط بازار ایران سایته حراجی میتونه موفق بشه ؟
۲- به من بگید شما اگه با ۲۰ میلیون تومان میخواستید فروشگاه بزنید چه جوری هزینه میکردید ؟
تمامی هزینه ها رو در نظر بگیرید از قبیل طراحی سایت , کارمند , ثبت شرکت , تبلیغات و غیره ...روی چه چیز های باید بیشتر سرمایه گذاری کنم و چه چیز های رو در ابتدا میتونم کم هزینه کنم یا اصلا هزینه نکنم و لازم نیست؟

۳-شرکت های که در تهران به startup ها کمک میکنن که با کمترین هزینه ستارت بزنن کدوم ها هستن ؟

به نظر من، از یک محل و یک منطقه کوچیک شروع کن... با یک نفر و دونفر نیرو.... کم کم هم ضعف های کارت رو زود رفع میکنی و تجربه میکنی هم اینکه زیاد پیچیده نمیشه که بخواد اذیتت کنه

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151

دوست عزیز زیر ده ایران یعنی رقابت مثلا با دیجی کالا شما ابتدا رقیبان این بخش رو بشناس این دیجی کالا که ماشا الله میلیادره ببین شما با بیست میلیون آورده اولیه چقدر میتونی باهش رقابت کنی
به نظر من اول باید برند سازی کنی و برای رقابت با این قول هایی مثل دیجی کالا تا چند صد میلیون هزینه نکنید جا نمیفته و برند سازی نمیشه
شما ابتدا از یه جای کوچک شروع و سعن کن توسعه اش بدی اگر پول برای تبلیغات نداری سعی کن سئو رو خوب یاد بگیری و از گوگل بتونی ترافیک بگیری
به نظر من ابتدا هیچ جا هزینه نکن خوب تحقیق کنید چون تو اینترنت ایران افرادی که میخواهند محصول یا خدمتشون رو به قیمت گزاف بفروشند زیادند و بعد از خرید متوجه بشید گول تبلیغات رو خوردید

بالا