سلام دوستان میخواهیم دور این تاپیک بشینیم و این فیلم رو نقد و بررسی کنیم بفرمایید
aliasghar29 Registered User تاریخ عضویت 8 ژانویه 2013 نوشتهها 2,378 لایکها 165 محل سکونت ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ 14 آگوست 2013 #1 سلام دوستان میخواهیم دور این تاپیک بشینیم و این فیلم رو نقد و بررسی کنیم بفرمایید
حسن ياور Registered User تاریخ عضویت 9 ژانویه 2010 نوشتهها 854 لایکها 1,263 محل سکونت قم 27 سپتامبر 2013 #2 رفیق من سنگ سبور غمهام به دیدنم بیا که خیلی تنهام هیشکی نمی فهمه چه حالی دارم چه دنیای رو به زوالی دارم
رفیق من سنگ سبور غمهام به دیدنم بیا که خیلی تنهام هیشکی نمی فهمه چه حالی دارم چه دنیای رو به زوالی دارم
.:smr:. Registered User تاریخ عضویت 22 آگوست 2012 نوشتهها 3,133 لایکها 4,964 محل سکونت tehran 27 سپتامبر 2013 #3 چیزی ازش پیدا نبود چطوری نقدش کنم لا مصب تا کار به جاهای نازش میرسید کارگردان دوربین رو انوری میکرد خودش مشغول میشد بی پدر
چیزی ازش پیدا نبود چطوری نقدش کنم لا مصب تا کار به جاهای نازش میرسید کارگردان دوربین رو انوری میکرد خودش مشغول میشد بی پدر
حسن ياور Registered User تاریخ عضویت 9 ژانویه 2010 نوشتهها 854 لایکها 1,263 محل سکونت قم 27 سپتامبر 2013 #4 بهترین سکانش اونجاست که اکبر عبدی می گه ما بدون مایکل عکس نمی گیریم
------------------------ Registered User تاریخ عضویت 9 می 2013 نوشتهها 698 لایکها 508 محل سکونت جزیره ی سبزوار 20 اکتبر 2013 #5 به نقل از حسن ياور : بهترین سکانش اونجاست که اکبر عبدی می گه ما بدون مایکل عکس نمی گیریم کلیک کنید تا بازشود... آره قشنگ بود، ولی به نظر من تاثیرگزارترین سکانسش جایی بود که شاهین نجفی آهنگ "زن" رو اجرا کرد ، اصلن من های های زده بودم زیر گریه ! خیلی روم تاثیر گذاشت به جان عرمین!
به نقل از حسن ياور : بهترین سکانش اونجاست که اکبر عبدی می گه ما بدون مایکل عکس نمی گیریم کلیک کنید تا بازشود... آره قشنگ بود، ولی به نظر من تاثیرگزارترین سکانسش جایی بود که شاهین نجفی آهنگ "زن" رو اجرا کرد ، اصلن من های های زده بودم زیر گریه ! خیلی روم تاثیر گذاشت به جان عرمین!