• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقشه سایت برای وبلاگ؟

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
اگه بخوایم برای یه وبلاگ نقشه سایت به صورت دستی از سایتهای ساخت نقشه سایت به صورت آنلاین بسازیم و داخل وبمستر تولز اضافه کنیم باید چیکار کنیم؟ وبلاگ فضایی برای آپلود فایل نداره و داخل هاست دیگه ای هم که میذاری گوگل خطا میده که آدرسهای داخل نقشه سایت از این دامنه نیست چند سال قبل این خطا رو نمیداد الآن متوجه شدم جدیداً خطا میده حالا پیشنهاد دوستان چیه؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
خوب اول اینکه شما باید دسترسی به هاست داشته باشید.چرا که وبمستر از روی دامین می خونه نقشه را نه از روی محتوا

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
خوب اول اینکه شما باید دسترسی به هاست داشته باشید.چرا که وبمستر از روی دامین می خونه نقشه را نه از روی محتوا
بنده بالا عرض کردم وبلاگ هست و مطمئناً به هاست دسترسی نخواهم داشت و باز هم متذکر شدم قبلاً میشد داخل هاست دیگه ای بذارید چون تست کرده بودم و مشکلی نداشت اما الآن نمیشه و راه حل چیه؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
ببین من یه فکر به ذهنم رسید نمیدونم جواب بده یا نه .

تو بلاگفا وقتی میخوای صفحه جدید بسازی ازت میپرسه که میخوای قالب پیشفرض استفاده کنی یا قالب جدید یا کد قالب دلخواه .

میتونی سومی رو انتخاب کنی و به جای کد قالب ، کد سایت مپ رو بذاری . میشه اینطوری ؟

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
ساخت نقشه سایت برای وبلاگ فکر نکنم بشه. مگر اینکه خود اون سیستم وبلاگدهی برای همه وبلاگ ها sitemap داشته باشه که سیستم جهرم بلاگ همینطوره، یعنی برای هر وبلاگ دو سایت مپ PHP و XML مجزا در نظرگرفته شده که به آسونی میتونید به وبمستر تولز گوگل اضافه کنید.
نمونه :
http://irnshup.jahromblog.com/sitemap.php
http://irnshup.jahromblog.com/sitemap.xml

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
این سیستمی که بنده داخلش وبلاگ ثبت کردم و باهاش کار می کنم نقشه سایت داره اما نقشه سایت پارامتری داره که اصلا تعریف نشدس برای گوگل و خطا میده یه هفته هم هست ایمیل زدم و تذکر دادم بهشون اما رفع مشکل نکردن میخوام بدونم نمیشه مثل قبل از هاست یا روش دیگه ای برای وبلاگ استفاده کرد؟

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
بله بعضی از سیستم ها هستن که نقشه سایتی که برای وبلاگ ها ساخته میشه مشکل داره، ولی توی جهرم بلاگ من خودم تست کردم و sitemap وبلاگ بدون مشکله
می تونید تست کنید

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
اگه بخوایم برای یه وبلاگ نقشه سایت به صورت دستی از سایتهای ساخت نقشه سایت به صورت آنلاین بسازیم و داخل وبمستر تولز اضافه کنیم باید چیکار کنیم؟ وبلاگ فضایی برای آپلود فایل نداره و داخل هاست دیگه ای هم که میذاری گوگل خطا میده که آدرسهای داخل نقشه سایت از این دامنه نیست چند سال قبل این خطا رو نمیداد الآن متوجه شدم جدیداً خطا میده حالا پیشنهاد دوستان چیه؟

از وبلاگدهی بلاگ اسکای استفاده کنید. نقشه سایت هم داره.

بالا