چون جزء هنجارهای پذیرفته شده در اجتماع ما نیست. یه زمانی بوده. ولی حکومت و رسانه های بعد از انقلاب زحمت کشیدن و نگرش مثبت نسبت به کراوات رو از بین بردن. سی و چند سال گفتن کشورهای x و y استکبار جهانی هستن و چه و چه، بعد گفتن کراوات از نشونه های این کشورهاست.اصلا کراوات میزنید؟ چرا ایرانی ها خیلی کم کراوات میبندن؟
نظرتونو بگید
کروات ها بخشی از اسلاوهای جنوبی مثل یوگسلاوها و بوسنی هرزگوین هستند، از لحاظ چهره و ریشه زبانی هم شبیه اونها و سپس روسها و مردم اروپای شرقی هستند و ربطی به ایرانیها ندارند.
ماشالله افتخار اختراع کروات هم پس از تحقیقات فراوان به ایرانیا رسید . اصلا ریشه ی کروات چیز دیگریست . در زمان . . . سربازای مسیحی به خاطر اعتقاداتشون موقع جنگیدنشون صلیب بزرگ و چوبی از گردنشون آویزون میکردن که موقع اسب سواری این صلیبه بالا پایین میپرید سر و صورتشون رو زخمی میکرد که واسه ی همین هم این صلیب رو پارچه ای کردن . بعدا این صلیب دو بخش شد . یکی شد پاپیون یکی کروات که شما اگر پاپیون و کروات رو روی هم بزارین میشه یه صلیب . لیکن ما ایرانیا به خاطر غیرت مسلمونیمون این نماد کفار رو تحریم کردیم . زنده باد عسلام
اطلاعات عمومی رو حال کردین . من متعلق به همتونم
هر زیر دیپلمیم میدونه کروات نشانه صلیبه ؛ به چیت میبالی عمو؟
اصلا کراوات میزنید؟ چرا ایرانی ها خیلی کم کراوات میبندن؟
نظرتونو بگید
ماشالله افتخار اختراع کروات هم پس از تحقیقات فراوان به ایرانیا رسید . اصلا ریشه ی کروات چیز دیگریست . در زمان . . . سربازای مسیحی به خاطر اعتقاداتشون موقع جنگیدنشون صلیب بزرگ و چوبی از گردنشون آویزون میکردن که موقع اسب سواری این صلیبه بالا پایین میپرید سر و صورتشون رو زخمی میکرد که واسه ی همین هم این صلیب رو پارچه ای کردن . بعدا این صلیب دو بخش شد . یکی شد پاپیون یکی کروات که شما اگر پاپیون و کروات رو روی هم بزارین میشه یه صلیب . لیکن ما ایرانیا به خاطر غیرت مسلمونیمون این نماد کفار رو تحریم کردیم . زنده باد عسلام
اطلاعات عمومی رو حال کردین . من متعلق به همتونم
هر زیر دیپلمیم میدونه کروات نشانه صلیبه ؛ به چیت میبالی عمو؟
lol حالا خوبه لینک گذاشتم برین بخونین...
هرچی پای منبر میکنن توی فاضلابی به نام مغز شوما که قرار نیست واقعیت داشته باشه.
اصن ربطی به صلیب نداره
Necktie - Wikipedia, the free encyclopedia
Cravat - Wikipedia, the free encyclopedia
شوما با این لحنت انتظار نداشته باش باهات مودبانه رفتار شه چون پشیزی برا طرف مقابلت که نظر مخالفتو داره قائل نیستی..
واقعا" متاسفم برات.
مغزی که هرآنچه میشنوه رو بدون تحقیق تکرار میکنه لایق احترام نیست عمو.
میگم برید یکم از مغزتون استفاده برده "بخونید" طرف بهش برمیخوره...!
برای خودتون و زندگی جاهلانه ـتون تأسف بخورید.
دوست من ، من از چیزی یا کسی تقلید نکردم درباره این موضوع..
ویکیپدیا هم گفته مشابهش تو ایران بوده زمان ساسانیان و بعد رواج پیدا کرده به اروپا...
ایا چیزی که الآن به عنوان کراوات مردم دارن استفاده میکنن دقیقا" همونه؟
نیست دیگه!
شوما با این لحنت انتظار نداشته باش باهات مودبانه رفتار شه چون پشیزی برا طرف مقابلت که نظر مخالفتو داره قائل نیستی..
واقعا" متاسفم برات.
از پست ها و سطح اطلاعاتتون مشخص شده در گذشته که چقدر اهل تحقیق و مطالعه اید عزیزم.
ساسانیان؟ lol اینا رو دقیقاً کجای ویکیپدیا خوندی؟
شرط میبنمدم اینم یه جا شنیدی دور همی و داری تکرارش میکنی... توی ایران رواج نداشته بلکه طبق تئوری ای که کروات ها 3000 سال پیش در ایران زندگی میکردن، اون ها در اون موقع پارچه ای دراز به این شکل به گردنشون مینداختن برای شناخت هم و تبدیل به رسم و فرهنگشون شده.
حدود 400 سال پیش، فرانسویا در یه جنگی که بوده، مستشاران کروات رو دیدن از اینا میبندن و مردم خوششون اومده و وارد مد شده.
چیزی که الان بسته میشه حاصل 300 سال پیشرفت علم طراحی مد در غرب هست که به این شکل شکیل دراومده و با کت و شلوار همسان سازی گشته. کت و شلوار رسمی امروزی، بخش میانیش کراواته.
حالا شما یا اون رائفی پور دیوانه از کجای این تاریخچه به اینکه کراوات همون صلیبه پی بردید؟! زمان زرتشت هم مسیحی داشتن آیا؟!
در کل برای من فرقی نمیکنه شما چه فکری میکنید ولی افکار هوشمندانه خود را برای خودتان نگاه دارید.
با تشکر از برنامه خوبتون
و برای منم فرقی نمیکنه که دیگر مردم به خصوص افرادی که بسیار اهل مطالعه و باسوادند! چه فکری میکنن.
شما میتونید در همین ایده های اسلامی و عرب و ملا پرستی خودتون باقی بمونید. :be_doulam: و در جهل بمیریم برای من خیلیم بهتره.
اصن به یه تئوری ای ایمان آوردم که به قولی میگه بزارید جاهلان در جهل خود بمانند زیرا راه برای شما بازتر خواهد بود.