• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقص در شناسایی بوت پارتیشن ویندوز ۱۰ uefi توسط مادربرد.

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
درود . خداقوت:

مشکل اصلی من در عدم شناسایی گاه و بیگاه بوت پارتیشن ویندوز ۱۰ uefi توسط مادربرد هست که خیلی وقتا در طول هفته چند بار تکرار میشه بی علت خاص و هر موقع هم که این شکلی میشه با تصحیح
uefi boot correction
توسط برنامه پاراگون هم تصحیح نمیشه و مادربرد شناسایی نمیکنه و ویندوز بوت نمیشه که مجبور میشم آخرین بکاپ سالم ویندوز رو که تو هارد اکسترنال دارم ، ریکاور کنم و هی این قصه دفعات بعد تکرار میشه .

ضمناً توضیحات سیستم اینه:
ویندوز روی ssd Samsung evo 860 250 GB نصبه بشکل کلا gpt و uefi.
مادربرد GIGABYTE B560M DS3H V2
core i5 11400F
2*16 GB Klevv 3200Mhz

موندم ایراد از کجاست؟ که خب به مادبرد و ترتیب بوت مربوط میشه مسلما اما آیا مادربرد ایراد داره و باید به گارانتی آواژنگ بفرستم؟
چجوری مطلب رو توضیح بدم یا اثبات کنم براشون؟ که می ترسم فرافکنی کنن به هارد و ssd و پارتیشن بندی و ... که ایرادی ندارند و با سیستم قدیمی نسل ۴ مشکلی نداشت و نداره.
بفروشم به ضرر در حالی که دو ماهه گرفتم ؟جهنم ضرر ولی بفروشم چی بگیرم ؟
حتی فکر کردم از e support خود گیگابایت تیکت بزارم ولی چجوری بگم بازموندم.

خلاصه این همه سوال ذهنی که کلافه م کرده و آسایش روح و روانمو تاثیر گذاشته چون دسکتاپ به این دردسر نوبره و هیچکس مشابهشو ندیده شاید ، چون اصلا قابل اعتبار نیست که باز شناسایی نکنه و مجبور بشم در طول هفته چندین بار ریکاور از نو کنم .(که البته زمان مشخصی نداره و شل کن سفت کن داره گاها بدون ایراد در هفته گاها هم چند بار متناوب در هفته) و اصلا نمیتونم با فراغت خاطر کار بکنم باهاش و اموراتمو با لپ تاپ که خدا عمرشو دراز کنه ، میگذرونم و چند سالی از
نصب ویندوز ۱۰ ش میگذره بهیچوجه اوخ نگفته و اپسیلنی اذیت کننده نبوده.

ببخشید دلم پر بود و کلافه و سر در گم.
مشکلات کامپیوتری بنده ماشاالله بزنم به تخته تمومی نداره ، یکی تموم میشه اون یکی جاشو پر میکنه.
(تصاویری از بایوس و منوی ترتیب بوت موقع درست بودن و موقع ایراد- شماتیک پارتیشن بندی دیسک‌ - قرار دادم جهت کمک به ابهام).

متشکرم اگر اطلاعاتی دارید باهام به اشتراک بزارید یا راهنمایی اساسی بفرمایید.

ممنون.

تصاویر پیوست با عنوان شان بر اساس شماره و توضیحات ؛

شماتیک پارتیشن بندی ssd تصویر شماره 0

مشخصات سیستم و بایوس -تصویر ۱

حالت صحیح و نرمال شناسایی بوت منیجر ویندوز پس از نصب -تصاویر ۲ و ۳

ادامه پنجره بوت بایوس با CSM فعال شده-برای خاطر بوت دیوایس های Legacy -تصویر ۴

حالتی که بوت منجیر ویندوز را بایوس نمی شناسد و اصلا در لیست موارد بوت موجود نیست. تصاویر ۵ و ۶.

فایل های ضمیمه

• 0.PNG
    0.PNG
    52.3 KB · نمایش ها: 5
  • 1.jpg
    1.jpg
    163.5 KB · نمایش ها: 4
  • 2.jpg
    2.jpg
    186.7 KB · نمایش ها: 3
  • 3.jpg
    3.jpg
    202.8 KB · نمایش ها: 3
  • 4.jpg
    4.jpg
    182.8 KB · نمایش ها: 3
  • 5.jpg
    5.jpg
    195.1 KB · نمایش ها: 4
  • 6.jpg
    6.jpg
    180.5 KB · نمایش ها: 4

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
فکر کنم شما قبلاً هم سر همین سیستم مشکل دیگه داشتید و تو تاپیک ویندوز 10 و 11 نوشته بودید که فکر کنم اون مشکل رو رفع کردید.

من کلاً تا اسم مادربرد گیگابایت میشنوم، تنم میلرزه! اصلاً خاطره خوبی از مادربرد این برند ندارم. نه یکبار، نه دوبار، بلکه 4 بار، این برند، سر مادربردهاش اعصاب و روان من رو به هم ریخته. جالبه که مشکلاتش قابل شناسایی و اثبات هم نیست. از من میشنوید از این برند فرار کنید. فقط فرار 🏃‍♂️

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
فکر کنم شما قبلاً هم سر همین سیستم مشکل دیگه داشتید و تو تاپیک ویندوز 10 و 11 نوشته بودید که فکر کنم اون مشکل رو رفع کردید.
بله-مشکل در بکاپ گیری با آکرونیس بوتیبل ، که ورژن قدیمی بود و با ورژن جدید اوکی شد.با مادربرد giga H510m s2h

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
که البته بگم اینو هم دو ماه پیش به ضرر فروختمااااا - رم از ۱۶ گیگ به ۳۲ گیگ ارتقا دادم که این برد با اون برند ناسازگار بود و هزینه مجدد برد کردم این بار giga B560m ds3h v2 که اینیکه الان دستمه و اینم این شکلی ادا در میاره و بوت منیجر ویندوز رو چند خط در میون نمیشناسه و این جوری بقول شما واقعا اعصابمو ریخته به هم ، چون بازم بقول شما نمیدونم چطوری اثبات کنم ایراد رو.

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
این برند، سر مادربردهاش اعصاب و روان من رو به هم ریخته
والا قدیما خوشنام بود و من یه 945PL و یه بارم P35 داشتم که فوق العاده بودن. قبل از ارتقا به این دو برد از نسل ۱۰ و ۱۱ - نسل ۴ اینتل داشتم با برد بظاهر بی نام و نشان و کم اهمیت الایت گروب با چیپ B85 که خدا شاهده ۶ سال اوخ نگفت و یه بارم دردسر نداد. لعنت میدم به آپگرید کردنم از تابستون سال گذشته تا الان که ۱ ساله تبعات و پس لرزه هاشو نمیتونم جمع کنم ، عمرا در طی بیست سالی که کامپیوتر داشتم و همه شو خودم جمع کردم چنین مصیبتی بر نخورده بودم.

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
جالبه که مشکلاتش قابل شناسایی و اثبات هم نیست
همین دیگه نمیدونم‌گارانتی آواژنگ چی بگم بالفرضم بگم ، اول میگن ssd و پارتیشن بندی ایراد داره که عمرا نیست.
بعد بخان لطف کنن با قطعات من و ssd ضمیمه ، ویندوز نصب کنن که خب اولاش که مشکلی نیست و دریت کار خواهد کرد و میگن اوکیه ، بگم معلوم نمیکنه کی بپره بیرون و یه مدت تست بزنید مگه میشه نگهدارن و بازی بازی کنن باهاش و وقت صرف کنن ؟!!!!
میشه بقول شما غیر قابل اثبات.

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
از من میشنوید از این برند فرار کنید. فقط فرار
کجا فرار کنم وقتی برای بار دوم دو ماهه هزینه این مدل از گیگا رو کردم؟ بضرر بفروشم؟ جهنم ضرر هم که بگم که خیلی خیلی سنگیینه برانم تحملش چون قربونش برم از پارسال تا الان ۲۰ ملیون و خرده ای ، این آپگرید غیرضروری دستم گذاشته بازم ضرر کنم ؟
و به جهنم هم فرض کنم چی بگیرم آخه ایسوس هم مشکلات خودشو داره میگن مگر msi؟؟؟
((( اینم بگما این مدل رو با مشخصات بردهای رده متوسط از چند برند دیگه مقایسه کردم و خصوصیات فنی بهتری داشت انتخاب کردم مثلا در رده متوسط و میان قیمت سایر برندها با این چیپ ست ، ۴ اسلات رم نداشتن این داشت ، ۶ سانا نداشتن این داشت.)))
بازم تازه میرسم سر تامین بودجه و قیمت های سر به فلک کشیده همین مدل های عمومی که گرونتر شدن‌‌ . واقعا نفرین میدم به زمین و زمان و اون یارویی که منو تشویق به آپگرید کرد.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
کجا فرار کنم وقتی برای بار دوم دو ماهه هزینه این مدل از گیگا رو کردم؟ بضرر بفروشم؟ جهنم ضرر هم که بگم که خیلی خیلی سنگیینه برانم تحملش چون قربونش برم از پارسال تا الان ۲۰ ملیون و خرده ای ، این آپگرید غیرضروری دستم گذاشته بازم ضرر کنم ؟
و به جهنم هم فرض کنم چی بگیرم آخه ایسوس هم مشکلات خودشو داره میگن مگر msi؟؟؟
((( اینم بگما این مدل رو با مشخصات بردهای رده متوسط از چند برند دیگه مقایسه کردم و خصوصیات فنی بهتری داشت انتخاب کردم مثلا در رده متوسط و میان قیمت سایر برندها با این چیپ ست ، ۴ اسلات رم نداشتن این داشت ، ۶ سانا نداشتن این داشت.)))
بازم تازه میرسم سر تامین بودجه و قیمت های سر به فلک کشیده همین مدل های عمومی که گرونتر شدن‌‌ . واقعا نفرین میدم به زمین و زمان و اون یارویی که منو تشویق به آپگرید کرد.
الانو نمیدونم ولی قبلا برند ازراک مادربرد های خوبی داشتش
مشکلتم هم سعی کن به انگلیسی تو گوگل سرچ کنی نتیجه بهتری میگیری

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
مشکلتم هم سعی کن به انگلیسی تو گوگل سرچ کنی نتیجه بهتری میگیری
مثلا چی بنویسم ؟ این خوبه؟ »»»
Unrecognizing windows 10 boot manager on GIGABYTE B560M DS3H V2
این که قلمبه سلمبه میشه ، عبارت مناسبی دارین شما؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
این فکر میکنم تقریبا مشکل شما رو داره

که در اخر زده با clear cmos مشکلش حل شده

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
مثلا چی بنویسم ؟ این خوبه؟ »»»
Unrecognizing windows 10 boot manager on GIGABYTE B560M DS3H V2
این که قلمبه سلمبه میشه ، عبارت مناسبی دارین شما؟
یه همچین چیزی بزن
boot failors win 10 uefi gigabyte B560M DS3H V2

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
که در اخر زده با clear cmos مشکلش حل شده
مرسی ،خوندم ، دقیق مشخصات ش شبیه سیستم منه و همچنین مشکلش - اما برا من که یه بار تکرار نمیشه ، بارها میشه که اتفاق بیفته و گفتم با ریکاور ویندوز دوباره اوکی میشه و بعد یه مدت کارکردن (که معلوم نیست دو روز باشه یه هفته یا یه ماه دیگه) تکرار میشه و بازم ریکاور میکنم و اونموقعا اون وسطا ناچار لپ تاپ رو جایگزین کارام میکنم که دیگه اعصاب که هیچ آرامشم بهم خورده.
منظور اینکه؛
خب عوض ریکاور کردن هر باری که این اتفاق میفته ، باطری رو در بیارم و جا بزنم- جامپر clear رو در بیارم و جا بزنم ؟ چقدر ؟ هر دفه و هر باری که اتفاق میفته مگه تمومی داره بدمصب؟؟؟ این به قول اون دوستمون یه مشکل غیرقابل اثبات تو خود برد هست که بدبختانه گریبان ما رو خفت کرده. فکر کنم باید بفروشم آره ؟

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
گارانتی هم بالا خونده باشین که گفتم اثبات نمیشه کرد

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
گارانتی هم بالا خونده باشین که گفتم اثبات نمیشه کرد
حالا کلیر سی موس رو امتحان یک بار اگر نشدش
به نظرم با گارانتی هم تماس بگیری بگی مشکلت اینطوری شاید اونا بدونن راه حلش رو چون بیشتر به این چیزا برخورد میکنن

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
حالا کلیر سی موس رو امتحان یک بار اگر نشدش
به نظرم با گارانتی هم تماس بگیری بگی مشکلت اینطوری شاید اونا بدونن راه حلش رو چون بیشتر به این چیزا برخورد میکنن
باشه تا ببینیم، فعلا که با لپ تاپ کار میکنم و قید دسکتاپ رو زدم کوتاه مدت البته تا با تمدد اعصاب, پیگیر کاراش بشم. این اواخر که تا حد جنون ، دیوونه م میکرد آخه کفگیرمم به ته دیگ خورده و فعلا بودجه فروش این و خرید یکی دیگه رو ندارم.(هزینه های واجب تر ، باعث میشه اولویت شو بندازم عقب تر و گفتم موقت با لپ تاپ سر کنم).

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
اون سری هم خدمتتون عرض کردم، که مادربرد گیگابایت نگیرید. رفتید گیگابایت فروختید و یک گیگابایت جدید گرفتید!

با مادربرد گیگابایت من این مشکلو داشتم که هارد بعضی مواقع به شدت کند میشد، خصوصاً وقتی کیس جابجا میکردم! هر تستی بگید انجام دادم. کابل دیتای هارد عوض کردم، خود هارد عوض کردم. جای پورت دیتا تغییر دادم. پاور جدید نصب کردم. کابل برق هارد عوض کردم. بعد از هرکدوم از این تغییرها هم، مشکل، همون لحظه، خودش رو نشون نمیداد. مثلاً باید یه ماه صبر میکردی تا مشکلات شروع بشه! حالا اینو چیکار میخوای کنی؟ میخوای چطور ثابت کنی که مشکل داره؟ پیش هر تعمیرکاری هم ببری میگه مشکل از کابل یا پاوره ولی نبود! من بعد از چند تست اول، مطمئن شدم که مشکل از خود مادربرده... اون هارد هم الآن روی سیستم دیگه بدون مشکل کار می کنه.

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
اون سری هم خدمتتون عرض کردم، که مادربرد گیگابایت نگیرید. رفتید گیگابایت فروختید و یک گیگابایت جدید گرفتید!

با مادربرد گیگابایت من این مشکلو داشتم که هارد بعضی مواقع به شدت کند میشد، خصوصاً وقتی کیس جابجا میکردم! هر تستی بگید انجام دادم. کابل دیتای هارد عوض کردم، خود هارد عوض کردم. جای پورت دیتا تغییر دادم. پاور جدید نصب کردم. کابل برق هارد عوض کردم. بعد از هرکدوم از این تغییرها هم، مشکل، همون لحظه، خودش رو نشون نمیداد. مثلاً باید یه ماه صبر میکردی تا مشکلات شروع بشه! حالا اینو چیکار میخوای کنی؟ میخوای چطور ثابت کنی که مشکل داره؟ پیش هر تعمیرکاری هم ببری میگه مشکل از کابل یا پاوره ولی نبود! من بعد از چند تست اول، مطمئن شدم که مشکل از خود مادربرده... اون هارد هم الآن روی سیستم دیگه بدون مشکل کار می کنه.
آره سر اون بکاپ گیری گفتید ایراد داره ولی خب فکر نمیکردم به اون حدی که شما گفتین جدی باشه و اصلا واقعیتش فکر نکردم چون بالا گفتم مشخصاتش در بین همرده های خودش از برندهای دیگه وسوسه انگیز بود که خب لازمم داشتم بازم بالا گفتم ، ۶ ساتا -۴ اسلات رم که مشابه همرده سایر برندها ندارن. این شد که مدهوش شدیم و توصیه ها از یاد رفت.
بگذریم که کار از کار گذشته ،
حالا چاره چیه بنظرتون لطفاً ؟؟؟

بالا