• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقل مکان از آزاد به علمی کاربردی

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سلام دوستان

از اونجایی که من گشاد تشریف دارم :D و همین جوری دارم پشت سر هم یا غیبت میکنم یا امتحاناتو خراب میکنم و ترم ها رو مشروط میشم :happy: تضمیم گرفتم برم علمی کاربردی چون مثل این که آسونتره و چون بیشتر شاغل هستند کمتر گیر میدن به دانشجو و ...

قبلا یه نفر میگفت میخوام برم علمی کاربردی بعد واحد ها رو همسان سازی میکنن و دیگه لازم نیست از صفر شروع کنی و ...

حالا نمیدونم جریان چیه و باید چی کار کنم
کسی اطلاعی داره
مهندسی آی تی میخونم آزاد حالا میخوام برم علمی کاربردی همین رشته رو ادامه شو بخونم میشه ؟ :(

romeo

Registered User
لایک‌ها
13
از من میشنوی اینکارو نکن و این شاخه اون شاخ نکن...یه راهی که رفتی رو برو تا آخرش , با عوض کردن دانشگاه این مدتیم که درس خوندی هدر میره....

ولی وسه این کار لازمه ک شما کنکور علمی کاربردی بدی و تو رشته ی خودت که قبول شدی , در صورتیکه تعداد واحد اون درسایی که تو آزاد پاس کردی با تعداد واحدهای همون درسا تو دانشگاه علمی کاربردی یکی باشه و محتواشم یکی باشه نمرشم بالای 12 باشه اون درسارو وست مطابقت میدن...ولی اینکارارو نکنی خیلی بهتره حداقل یک سالی عقب میفتی

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
دوست عزیز چون علمی کاربردی مثل دانشگاه دولتی زیر نظر وزارت علوم هست تطبیق واحدش سخت هست

شما اول باید واحد های پاس شدت رو ببری علمی کاربردی ببینی چقدرش رو تطبیق می دن و اصلا می صرفه واست یا نه !

اونی که برای شاغل ها هست پودمانی هست ... فرقش اینه که در هر ترم تعداد واحد های کمتری می دن بهتون

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
اگه 1 یا 2 ترمت مونده همینجوری ادامه بده تموم شه بره ولی اگر تازه شروع کردی و حال رفتن نداری همین جا قیچیش کن دنبال علمی کاربردی و این شر و ورها ام نرو. برو یه آموزشگاه معتبر و تاپ تو شهرتون پیدا کن تو موضوع و رشته ای که بهش علاقه داری ثبت نام کن و کلاس هات و برو (مثل زبان ، شبکه یا بازاریابی و تعمیرات موبایل و ... ). تو دانشگاه های این مملکت دنبال این نباش چیزی یاد بگیری چون اصلا مسئولین سیستم آموزشی ما بشدت علاقمند عقب موندگی جوون های این مملکتن.

A-DATA

Registered User
لایک‌ها
4
اگه 1 یا 2 ترمت مونده همینجوری ادامه بده تموم شه بره ولی اگر تازه شروع کردی و حال رفتن نداری همین جا قیچیش کن دنبال علمی کاربردی و این شر و ورها ام نرو. برو یه آموزشگاه معتبر و تاپ تو شهرتون پیدا کن تو موضوع و رشته ای که بهش علاقه داری ثبت نام کن و کلاس هات و برو (مثل زبان ، شبکه یا بازاریابی و تعمیرات موبایل و ... ). تو دانشگاه های این مملکت دنبال این نباش چیزی یاد بگیری چون اصلا مسئولین سیستم آموزشی ما بشدت علاقمند عقب موندگی جوون های این مملکتن.

واقعا بانظر شما موافقم

بالا