• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نكات بسيار مهم در مورد سايت NeoBux

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان عزيز مي خوام نكات مهمي رو در مورد سايت NeoBux خدمتتون عرض كنم كه مي تونيد در عرض كمتر از يك هفته به درآمد قابل قبولي برسيد.

براي اينكه بتونيد توي اين سايت به درآمد بالايي برسيد مهمترين نكته داشتن زيرمجموعه است شما هم مثل من و خيلياي ديگه مي تونيد وبلاگي، سايتي، چيزي راه بندازيد و لينك رفرالتون رو توش تبليغ كنيد كه از اين راه كه به شانستون مونده تعداد افرادي ميان و عضو و زيرمجموعه شما مي شن كه اين راه زمان زيادي رو طول مي كشه.

اما فكر من اينه كه بيايد و توي اين سايت زيرمجموعه كرايه اي بخريد.

حالا مي گيد با كدوم پول؟

يك راه اينه كه توي اين سايت چند هفته فعاليت كنيد كه هر روز بايد تنها با كليك كردن روي 4 تبليغ و ديدن آنها روزي 4 سنت جمع كنيد و بعد از رسيدن بالانس حسابتون به 75 سنت 3 تا زيرمجموعه به مدت 1 ماه كرايه كنيد و از هر زيرمجموعه روزي 2 سنت به حساب بالانستون اضافه بشه. اين راه زمان زيادي طول مي كشه تا به نتيجه مطلوب برسيد.

يك راه ديگه هم اينه كه توي انواع سايتهاي مطمئن كسب درآمد فعاليت كنيد تا بتونيد چند دلاري رو توي بانك آلرت پي جمع كنيد و با اون توي NeoBux زيرمجموعه كرايه اي بخريد كه اين راه هم مشكلات خودش رو داره چون زمان تقريبا زيادي رو براي جمع كردن چند دلار بايد صرف كنيد.

راه ديگه يا اينكه بگم بهترين راه اينه كه يه پولي رو خودتون داشته باشين كه بايد توي حساب بانكيتون مثل ملي،ملت،تجارت باشه و چون توي سايت NeoBux اجاره 100 زيرمجوعه به مدت 1 ماه 25 دلار آب مي خوره بايد 25 هزار تومان رو از طريق سايتهاي اكسچنجر يا به قول معروف صرافي ها تبديل به دلار آلرت پي كنيد كه هر سايتي داراي قيمتهاي تقريبا نزديك به هم هستند كه خودتون بايد بريد توي اين سايتها كه مطمئن ترينشون رو در قسمت " معرفي سايت هاي معاوضه (Exchanger) " معرفي كرده ام و چون اين سايتها زبان فارسي هستند خودتون، خودتون رو راه بندازيد و ليست قيمتها رو نگاه كنيد هر سايتي كه مناسبتر بود رو انتخاب كنيد و وارد بخش خريد دلار آلرت پي شويد و مقدار لازم را بخريد.
كه بعد از چند ساعت يا يكي دو روز دلار خريداري شده به حساب آلرت پي تون واريز مي شه. راستي يادتون باشه كه بيشتر از 100 دلار توي آلرت نريزيد چون از بين مي ره محض احتياط بهتره كه بيشتر از 80 دلار هيچوقت توش نريزيد اين نكته رو واسه اونايي گفتم كه حسابشون وريفاي يا قانوني نشده. چون براي اكثر ايراني ها و كشورهاي تحريم شده امكان وريفاي كردن حسابشون نيست. وريفاي كردن هم كه فعلا خودم دنبالش نرفتم كه چه راههايي واسه وريفاي كردن حساب هستش ولي مي دونم كه حتما بايد از *** اختصاصي آمريكا واسه اين كار استفاده كنيد كه يك شهروند آمريكايي شناخته بشيد.

حالا وارد سايت NeoBux بشيد و پس از لاگين كردن وارد بخش رفرال ها بشيد كه چهار پنج تا انتخاب داريد كه هر كدوم داراي تعداد و قيمتهاي مختلفي هستند هرچي تعداد رفرال ها بيشتر باشه قيمتشون هم به نسبت بيشتر مي شه، پس شما گزينه 100 رفرال كه 25 دلار هست را انتخاب كنيد سپس چند راه پرداخت وجه را نشان مي دهد كه يكي از طريق خود اين سايت هست و ديگري از طريق بانك آلرت پي، كه شما بايد بانك آلرت پي رو انتخاب كنيد كه پس از انتخاب وارد سايت آلرت مي شود و شما 25 دلار را به حساب سايت NeoBux انتقال مي دهيد كه پس از چند دقيقه يا يك روز رفرال هاي كرايه شده به حسابتون اضافه مي شه و شما ازشون هر روز پورسانت كليك هاشون رو دريافت مي كنيد كه طبق جمع و ضرب هايي كه كردم با 100 رفرال روزي 200 سنت نصيبتون مي شه كه معادل 2 دلار هست.
ممكنه كه بعضي رفرال ها كم كاري كنند و كليك هاي كمتري انجام بدن كه به شانستون برمي گرده.
با روزي 2 دلار ماهيانه 60 دلار بدست مي آوريد پس اگه مي خوايد درآمد بالاتري داشته باشيد بايد رفرال هاي بيشتري هم داشته باشيد.
سايت NeoBux به اعضاي معمولي كه ما باشيم تنها اجازه كرايه حداكثر 500 رفرال را مي دهد و به اعضاي طلايي دقيق يادم نيست به نظرم 2500 رفرال را مي دهد پس به نظرم بهتره 400 زير مجموعه از سايت كرايه كنيم كه 4 تا 100 رفرال معادل 400 رفرال و مساوي است با 100 دلار كه بايد خرج كنيد.
بهتره اولين بار كه 100 زير مجموعه را كرايه كرديد بعد از يك هفته (چون سايت NeoBux بعد از يك هفته اجازه خريدن دوباره رفرال را مي دهد) دوباره 25 دلار ديگه يا 75 دلار رو از طريق صرافي ها تبديل به دلار آلرت پي كنيد و دوباره 100 تا رفرال كرايه كنيد و هفته بعد هم به همين صورت 100 تا ديگه كرايه كنيد تا 400 تا رفرال داشته باشيد.
پس با 400 تا رفرال شما روزي 8 دلار بدست مي آوريد كه ماهيانه 240 دلار مي شود.
نكته مهم : اگه شما خودتون رو جزء افراد طلايي كنيد اين رقم 2 برابر مي شه كه شما مي تونيد (دقيقا يادم نيست چون الان دارام بصورت آفلاين تايپ مي كنم و اين سايت جلو روم نيست تا ارقام دقيق بهتون بگم و كلا از حافظه خودم دارم استفاده مي كنم) با 90 دلار براي يك سال جزء افراد طلايي شويد و از مزاياي آن بهره ببريد كه يكيش اينه كه هر كليك رفرال هاتون 1 سنت حساب مي شه كه در حالت معمول نيم سنت حساب مي شد.
خب ديگه فكر نكنم نكته اي حرفي چيزي مونده باشه كه نگفته باشم آهان بزاريد يك نكته كلي در مورد اين سايت بگم :
اگه شما 100 هزار تومان داشته باشيد طبق حرف هاي بالا مي تونيد توي اين سايت نوعي سرمايه گذاري انجام بديد كه سودش بيشتر از دو سه برابر پولي هستش كه توي اين كار صرف كرديد و با پول هايي كه بدست مي آوريد مي تونيد پس از خريد نشان طلايي جزء اعضاي طلايي شويد و رفرال هاي بيشتري را كرايه كنيد.
راستي ياد و حواستون باشه كه رفرال ها كرايه اي هستند و پس از 30 روز از دستتون ميرند كه مي تونيد تعداد روز ها و ساعات باقيمانده براي هر رفرال را در بخش Rented يا رفرال هاي كرايه اي ببينيد و قبل از تمام شدن زمانشون هر كدام را كه خوب كار مي كردند و داراي تعداد كليك هاي بيشتري بودند را براي ماه بعد تمديد كنيد كه چند سنتي درست نمي دونم از حسابتون كم مي شود.
همچنين گزينه اي در بالاي رفرال ها وجود دارد كه با فعال كردن آن رفرال ها به صورت اتوماتيك براي ماه بعدي تمديد مي شوند و پول لازم براي تمديد از حسابتون كسر مي شود.
به ياد داشته باشيد كه براي ثروتمند شدن تنها به اين سايت اكتفا نكنيد و توي سايتهاي مطمئن كه توي پست بعدي معرفي كردم حتما عضو بشيد و فعاليت كنيد و توي اين سايتها تنها به كار هاي راحت كه همون كليك در ازاي پول يا ديدن ايميل بسنده نكيد كه از اين دو كار تنها چند سنت مي تونيد جمع كنيد پس نظر من اينه كه اكثرا يعني 95 درصد در بخش هاي ثبت نام و آفر( كه آموزش هاي لازم در قسمت "آموزش کسب درآمد" قرار دارد و به زودي تعدادي فايل PDF كه آموزش كار كردن و پر كردن سايتهاي آفر و سوروي بصورت متني تصويري هستش در وبلاگ قرار مي دهم كه كار يكي از دوستان ايكامرس در انجمن itech2.info هست) فعاليت كنيد درسته كه كارش يكم سختر هستش و يكم تخصص هم مي خواد ولي پولش به نسبت خيلي بيشتر از بخش هاي كليك و ايميل هستش و زودتر مي تونيد به حد نصاب برداشت كه اكثرا توي اين سايتهايي كه معرفي كردم 1 تا 2 دلار هست برسيد و به ياد داشته باشيد و با خودتون تكرار كنيد كه هيچوقت طمع به پول بيشتر نكنيد و پولتون رو توي هر سايتي يا جايي مثل فاركس سرمايه گذاري نكنيد كه ممكن هست بيشتر پولتون رو از دست بديد پس با فكر و دانش عمل كنيد و جلو بريد.
در مورد فاركس كه خودم هيچ چيزي ازش بلد نيستم چون توش نرفتم و اگه شما خواستيد بريد با فكر و دانش بريد چون هر كسي نمي تونه از اين بازار بزرگ سود بدست بياره و اكثرا پولشون رو از دست مي دن و ضرر مي كنن پس وقتي تونستيد سرمايه اي جمع كنيد دنبال آموزش هاي اين كار بريد چون اين كار اولين شغل تخصصي بزرگ توي جهان شناخته شده است.

با آروزي موفقيت ( زياديم حرف زدم ):blush:

E-commerce for All People of World
بهترين راه هاي كسب درآمد از طريق اينترنت
http://usef8000.blogfa.com

نظر يادتون نره.

يا علي

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام!!

چند خط اول متنت رو خوندم..

باید بهت بگم که : اگر عضو عادی باشی که به هیچ وجه رنت رفرال سودی نداره..

اگرم گلدن باشی باید مدیریت کنی رفرال ها رو..

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
چطور مي گي سودي نداره در حالي تنها چند خط رو خوندي پس كامل بخون و توي فكرت تجزيه تحليل كن اونوقت مي بيني كه كم كم به چه سودايي مي توني برسي.

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
حميد جان حالا در كل اگه يكي حدود 400$ زير مجموعه بخره چه قدر
ميمونه براش هر ماه...با مديريت صحيح و...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
چطور مي گي سودي نداره در حالي تنها چند خط رو خوندي پس كامل بخون و توي فكرت تجزيه تحليل كن اونوقت مي بيني كه كم كم به چه سودايي مي توني برسي.

دوست عزیز من،من نگفتم نئوباکس سودی نداره،گفتم اگر عضو عادی باشه..با زنت رف به هیچ چیز نخواهی رسید،!من خودم عضو گلدن هستم..میتونی توی فارومش یوزرم رو سرچ کنی ;)

حميد جان حالا در كل اگه يكي حدود 400$ زير مجموعه بخره چه قدر
ميمونه براش هر ماه...با مديريت صحيح و...

سود بیشترش زمانی هست که شما دیرکت رفرال داشته باشی و گلدن هم باشی..حالا اگر گلدن باشی و بخوای رنت کنی، بیشتر پولت واسه تعویض رفرال هدر میره،یعنی شما 100 تا زیر مجموعه که رنت کنی ( واسه یک ماه ) 60 تاش روزه اول کلیک میکنن، بعضی هاشون هیچوقت کلیک نمیکنن..و بعضی های دیگر هفته ای 2 3 بار..که به کل گیجت میکنه..اگه وارد نباشی..زیاد سود نمیکنی..اما در کل میشه سود کرد ازش اگه گلدن باشی!

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
ممنون...
حالا متوسط كليك ها روزي چند تاس يوزرهاي اجاره اي...؟
كلا ميشه روش حساب كرد؟وقت وانرژي هم زياد دارم...
براي گلدن شدن؟بايد 90$ بدي؟؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
جناب شهر آهنين مي خواستم بدونم شما چطوري خودتونو گلدن كرديد يعني از حساب آلرت پي تون 90 دلار خرج كرديد و اينكه حساب آلرت پي تون وريفاي نشده هست اگه اينطوره پولتون توي اين بانك از بين نرفته چون من خودم هنو ز به اين مراحل نرسيدم تا مطمئن بشم
لطفا جواب بديد.
يا علي

n_a_nima

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب شهر آهنين مي خواستم بدونم شما چطوري خودتونو گلدن كرديد يعني از حساب آلرت پي تون 90 دلار خرج كرديد و اينكه حساب آلرت پي تون وريفاي نشده هست اگه اينطوره پولتون توي اين بانك از بين نرفته چون من خودم هنو ز به اين مراحل نرسيدم تا مطمئن بشم
لطفا جواب بديد.
يا علي

usef8000 جان، شهر آهنین تجربه داره. به راهنمائیهاش گوش کن. من خودم 7 ماه عضو هستم. بدون گلد شدن وقت تلف کردنه. با گلد شدن هم باید پول بدی و هم باید فعال باشی و مرتب با مطالعه فروم از تجربیات بقیه استفاده کنی ببینی کدوم راه مدیریت ریفر ها مفید هستن.

موفق باشی

n_a_nima

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون...
حالا متوسط كليك ها روزي چند تاس يوزرهاي اجاره اي...؟
كلا ميشه روش حساب كرد؟وقت وانرژي هم زياد دارم...
براي گلدن شدن؟بايد 90$ بدي؟؟

برا ریفرهایی که از اول کلیک کردن متوسط کلیکشون هر چی باشه به مرور کم میشه. من 2 تا ریفر گلدن دارم که روزی 9-10 تا باید کلیک کنن. اوایل متوسط کلیکشون 8-9 بود ولی الان با گذشت حدود 3 ماه از رنت کردن اونها، متوسط شون 3.1 و 5.1 هستش.
یعنی فقط با مدیریت ریفرها و مرتب جایگزین نمودن اونها می تونی متوسط کل را در یه حدی نگه داری. این حد هم برای عضو استاندارد سودی نداره و فقط باید هرچی در می یاری صرف تمدید و یا جایگزین نمودن ریفر ها کنی. ولی اگه گلدن بشی بدلیل اینکه سودت از ریفرها 2 برابر می شه با مدیریت درست اونها می تونی سودی داشته باشی.

Last edited:

n_a_nima

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز. نمی دونم چند وقته تو این سایت داری فعالیت می کنی و تا چه حد پیش رفتی. ولی چند جمله که نتیجه تجربیات چند ماهه من هست را می گم شاید بدردت بخوره و شاید هم خودت به اینا برخورد کرده باشی و از اونا مطلع باشی.
يك راه ديگه هم اينه كه توي انواع سايتهاي مطمئن كسب درآمد فعاليت كنيد تا بتونيد چند دلاري رو توي بانك آلرت پي جمع كنيد و با اون توي NeoBux زيرمجموعه كرايه اي بخريد كه اين راه هم مشكلات خودش رو داره چون زمان تقريبا زيادي رو براي جمع كردن چند دلار بايد صرف كنيد.
اکثر سایتهای PTC که معرفی می شن اسکم هستن و یا شرایطی دارن که پرداختشون با کاری که شخص انجام می ده برابری ندارند. اگه سایت معتبری سراغ دارین معرفی کنین تا ما هم استفاده کنیم؟!
. . . شما 25 دلار را به حساب سايت NeoBux انتقال مي دهيد كه پس از چند دقيقه يا يك روز رفرال هاي كرايه شده به حسابتون اضافه مي شه و شما ازشون هر روز پورسانت كليك هاشون رو دريافت مي كنيد كه طبق جمع و ضرب هايي كه كردم با 100 رفرال روزي 200 سنت نصيبتون مي شه كه معادل 2 دلار هست.
ممكنه كه بعضي رفرال ها كم كاري كنند و كليك هاي كمتري انجام بدن كه به شانستون برمي گرده.

200 سنت یعنی 400 کلیک بابت 100 ریفر و این هم یعنی متوسط کلیک کل ریفر ها 4 باشه. در عمل چنین اتفاقی نمی افته و خیلی خوش سانس باشی به متوسط 2 اون هم در اول کار برسی. پس باید در حساب و کتابات تجدید نظر کنی!.

بعضی از ریفر ها کم کاری کنند می شه بالای 60% اونها که حتی برخی از اونها فعالیت اونها در حد صفر هستش.
پس به نظرم بهتره 400 زير مجموعه از سايت كرايه كنيم كه 4 تا 100 رفرال معادل 400 رفرال و مساوي است با 100 دلار كه بايد خرج كنيد.
بهتره اولين بار كه 100 زير مجموعه را كرايه كرديد بعد از يك هفته (چون سايت NeoBux بعد از يك هفته اجازه خريدن دوباره رفرال را مي دهد) دوباره 25 دلار ديگه يا 75 دلار رو از طريق صرافي ها تبديل به دلار آلرت پي كنيد و دوباره 100 تا رفرال كرايه كنيد و هفته بعد هم به همين صورت 100 تا ديگه كرايه كنيد تا 400 تا رفرال داشته باشيد.
پس با 400 تا رفرال شما روزي 8 دلار بدست مي آوريد كه ماهيانه 240 دلار مي شود.

این محاسبات با توجه به متوسط کلیک 4 انجام شده که در بالا گفتم قابل دسترس نیست. متوسط کلیک را (در اول کار) 2 فرض کنیم و از هزینه های جایگزین نمودن ریفر ها و هزینه تمدید 100 ریفر اول در پایان ماه صرف نظر کنیم و در کل فرض کنیم 400 تا ریفر به مدت یک ماه داشته باشیم. یه محاسبه ساده انجام می دیم:
درآمد ماه اول: 400 تا ریفر هر کدوم هر روز 2 کلیک پی در روز 800 کلیک می شه. هر کلیک 0.5 سنت حساب می شه پی در آمد یه روز 400 سنت و در آمد 30 روز ماه می شه 12000 سنت یا 120$
هزینه های ماه اول: در پایان ماه باید 400 ریفر را تمدید کنی و هزینه تمدید هر ریفر برای یک ماه 28 سنت می باشد.
پس 11200=28*400 یعنی 112$ هزینه شما می شود.
پس درآمد خالص شما در یک ماه 8$ با فرض نبودن سایر هزینه ها و متوسط کلیک 2 می باشد.

نکته: در نئوباکس با افزایش تعداد ریفر ها متوسط باز هم پائین می آید تا حدی که کسانی که 4000 ریفر دارند با متوسط های 1,1 تا 1.2 دارن کار می کننو با استفاده از تکنیکهای مدیریتی خاصی که دارند سود می برند.

ولی اگه گلدن بشی می تونی تا حدی سود کنی که برای اون هم باید شرایط واقعی را از افرادی که گلدن هستن بپرسی تا ببینی که پولی را که برا گلدن شدن می دی و هزینه های کرایه زیر مجموعه بر می گرده یا نه؟
موفق باشی

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
مهم همينه الان فرضا يكي روزي14 ساعت وقت بزاره رو اين سايت چه قدر گيرش مياد؟

اين همه زمان براي كار روي يك سايت لازم نيست.
حداكثر صرف زمان براي نئو باكس 1 ساعت هست.
اونم براي كليك كردن تبليغات و انتقال وجه و خريد رفرال و بازرسي وضعيت رفرال ها.

در مورد غيرفعال بودن يا كم كاري رفرال ها دقيقا حق با دوستمون n_a_nima هست. يكم هم شانسي هست كه رفرال فعال نصيبتون بشه يا نه.
شايد هم برنامه مديران اين سايت همين باشه كه اعضا پول خرج رفرال بكنند ولي رفرال يكي در ميان فعال نصيبشون بشه .
شايد هم هنگام خريد رفرال تعداد رفرال خريده شده در فعال يا غيرفعال بودن اونها تاثير داشته باشه چون خودم با چند سنتي كه توي اين يكي دو ماه توي اين سايت جمع كرده بودم دو بار 3 تا رفرال خريدم كه يكيش كه ديروز وقت يك ماهش تموم شد كلا 72 كليك انجام داده بود كه طبق 4 كليك در روز ، بايد 120 كليك مي داشت بقيه هم كه چندان تعريفي ندارن يكيش كه يك روزش باقي مونده تا الان 56 كليك داشته يكي هم 61 كليك.

بايد دنبال راهي باشيم كه بتونيم بيشترين كليك و سود رو بدست بياريم
از دوستان مي خوام هر كسي ميتونه راه و روشي رو مطرح كنه تا راهمون هموارتر بشه تا بتونيم نتيجه قابل توجهي رو از نئو باكس بگيريم.

خيلي ممنون
يا علي

danialberasko

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز میخواستم بدونم میشه با adsl لوگ این شد و فعالیت کرد خلاف قوانین سایت نیست؟

بالا