• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نماد اعتماد واقعیه یا ... ؟

instaforosh

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان! خیلی وقته دنبال چند کالای دیجیتالی هستم که متاسفانه در بازار شهرمون موجود نیست و کسی نمی دونه چیه!

تو اینترنت آمار گرفتم و بود ولی....
داستان از این قراره که سایت هایی این محصولات رو دارن که ناشناخته ان و محصولات هم چینی هست! این سایت ها نماد اعتبار دارن و یک ستاره هست!
می خواستم بدونم می شه به این سایت ها اعتماد کرد یا نه! پول نریزیم به حسابشون جنسمون رو تحویل ندن یا یه چیز دیگه که اصلا اون نیست تحویل بدن!

بغیر از نماد اعتبار چه معیار هایی برای اعتماد کردن به این سایت ها وجود داره؟باید درگاه پرداخت هم داشته باشن؟
اگر جنس رو تحویل ندن چطوری میشه پیگیری کرد؟اصلا میشه یا پشت گوش میفته؟

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
داداش نماد یه چیز الکیه و اگر پولتون رو بخورن هیچی توش نیست مثلا همین سایت lapbuy تا حالا فقط از چتد تا از بچه های همین پی تی پول بلند کرده جنس هم تحویل نداده که تاپیکشونم هست اینجا . بخوای هم شکایت کنی اینقدر اذیت میشی و باید بدوی که قید پولتو خودت میزنی ! خلاصه مطلب اینکه پول به جنس ندیده و آدم نشناخته نده حالا اگر خیلی مجبوری و نیست از فروشگاههای آنلاین خیلی معروف مثل دیجیکالا بخر هرچند که اونم بدقولی هایی داشته و خیلیها ازش شاکی بودن .

instaforosh

Registered User
لایک‌ها
223
داداش نماد یه چیز الکیه و اگر پولتون رو بخورن هیچی توش نیست مثلا همین سایت lapbuy تا حالا فقط از چتد تا از بچه های همین پی تی پول بلند کرده جنس هم تحویل نداده که تاپیکشونم هست اینجا . بخوای هم شکایت کنی اینقدر اذیت میشی و باید بدوی که قید پولتو خودت میزنی ! خلاصه مطلب اینکه پول به جنس ندیده و آدم نشناخته نده حالا اگر خیلی مجبوری و نیست از فروشگاههای آنلاین خیلی معروف مثل دیجیکالا بخر هرچند که اونم بدقولی هایی داشته و خیلیها ازش شاکی بودن .
داداش این فروشنده معتبری که توی اینجا هست چی؟طرف شماره تماسش رو هم داده!
متاسفانه تو دیجی کالا نبود! سایتی مثل دیجی کالا سراغ ندارید تبلت هم بیاره؟

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
از طریق واسطه ها از چین سفارش بده.مطمعن تره

PG co

Registered User
لایک‌ها
660
یه متن درخواست بنویس ارسال کن رسیدگی کنند

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
آدم بوده تو همین پی تی با صد تا امتیاز مثبت پول بلند کرده ... نمیخوام بدبین باشم ولی آدمت رو بشناس بعد جنس رو بخر . بهترین کار اینه که اگر دوست و آشنایی تو شهر مورد نظر داری بگی بخره بفرسته یا برو یه مغازه معتبر تو شهرتون سفهرش بده برات بیاره .
خرید اینترنتی کلا ریسکه چون نه آدمشو میشناسی نه جنسو دیدی . یکی از دوستای من از همین دیجیکالا که به اصطلاح معتبرترینشه یه گوشی خرید دست دوم فرستادن هیچ جوره هم زیر بار نرفتن !

instaforosh

Registered User
لایک‌ها
223
آقا پس چیکار کنم؟نه اعتمادی هست نه اعتبار

ArAsH.DMA

Registered User
لایک‌ها
431

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
احتمالا فروشگاه بارثاوا منظورت نیست؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
یکی از چند فروشگاهی که مد نظرمه
http://forum.persiantools.com/threa...ا-amirexpress-ir.427700/page-190#post-9900794
البته لازم به ذکره خودم باهاشون صحبت کردم(تلفنی) و چیز بدی پشت تلفن ازشون نشنیدم.
(2سال پیش)
--------
اگه گوشی مد نظرته بنظر من از استاد امیر بگیر.(امتیاز منفیاشون هم جریان داره که در این پست نمیگنجه.-میتونی تاپیکهای شکایات رو گیر بیاری و خودت بررسیشون کنی-)
http://forum.persiantools.com/threads/407615.باز-هم-فروش-گوشیهای-اندروید-چینی-با-کیفیت-عالی

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
حقیقت اینه که 80 90 درصد از این سایتهای فروش کالاهای دیجیتال خودشون جنس ندارن . وقتی شما سفارش میدید بازار رو میگردن که با پایینترین قیمت برای شما پیدا کنن ! تازه این کار درستهاش هست . کلاه بردارهاش هم که پولو میکشن بالا .

بالا