اينجا بودن چند نفر ميخواستن درست كنن اينو !به نقل از mAmluX :توي MT ميشه بيشترين نظر دهندگان رو توي يه ليست نشون داد.
ولي من دنبال يه چيزي ميگردم كه بيشترين مطالب بازديد شده رو ليست كنه
اين طوري وبلاگ جذاب تر هم ميشه
كسي راه حلي سراغ داره
+
راستي اينم ميشه ها !این کار رو با خوندن log های apache انجام میده
این طوری که من شنیدم این اولیه، خیلی به سرور فشار مییاره. نمیدونم همونیه که یک فایل cgi رو هم باید اضافه کنیم!؟به نقل از azizaa :من یه پلاگین دارم تو آرشیوم که این کار رو می کنه. یعنی نوشته هایی رو که بیشترین بازدید رو داشتن لیست میکنه . خودم باهاش کار نکردم ولی به نظرم نباید مشکلی داشته باشه. این کار رو با خوندن log های apache انجام میده.
یه پلاگین دیگه هم دارم که فعالترین نوشته ها (از نظر نظر و دنبالک و نه بازدید) لیست می کنه.
هر دو تا شونو اینجا uplload می کنم . شاید به دردتون خورد.
برای کانتری که امیر با پیاچپی نوشته، برای نمایش تعداد بازدید هر مطلب، که کار سختی بود و تقریبا درست و حسابی به نتیجه نرسید. منم حس پیگیریش رو نداشتم راستش.به نقل از mAmluX :توي MT ميشه بيشترين نظر دهندگان رو توي يه ليست نشون داد.
ولي من دنبال يه چيزي ميگردم كه بيشترين مطالب بازديد شده رو ليست كنه
اين طوري وبلاگ جذاب تر هم ميشه
كسي راه حلي سراغ داره
+
خب الان دیدم که این اون نیست!به نقل از azemati :این طوری که من شنیدم این اولیه، خیلی به سرور فشار مییاره. نمیدونم همونیه که یک فایل cgi رو هم باید اضافه کنیم!؟
قطعا از اول چون log های apache رو می خونهاین لیست مطالب پربیننده رو از زمان نصب پلاگین نشون میده یا از اول!؟
راستی عزیز خان دم امتحانی چه فعال شدی تو فوروم
خب اينطوري كه خيلي جالبه.به نقل از azizaa :قطعا از اول چون log های apache رو می خونه
کجاشو دیدی تازه قراره نسخه جدید ام تی فارسی هم منتشر کنم!
Error in <MTMostVisited> tag: Error in MTMostVisited. A webserver log was not found. The plugin was looking for log files at "logfile" (i.e. "/var/log/httpd/access_log*"). Please double-check the location of your Apache webserver access log, and possibly change the "logfile" attribute tag.
من که گفتم خودم ازش استفاده نکردم!به نقل از mAmluX :عزيز اقا شما که اين پلاگين رو معرفي کرديد ميشه در مورد تنظيماتش هم يه توضيحي بديد ؟
ممنون ميشم
+