• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نمایش آمار گیر سایت برای عموم

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
به نظر شما نمایش دادن آمار گیر برای عموم کار درستیه ؟ از بین وب سایت های ایرانی که رتبه بالائی تو الکسا دارن من خیلی کم می بینم که آمارگیرشونو نمایش دادن...

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
بستگی به خودت داره.

میتونی بعضی از قسمتها رو برای عموم باز نذاری. (مانند کلمات جستجو شده، ریفرها، آی پی ها و...)
و مثلاً بازدیدکنندگان امروز و دیروز و مجموع رو باز نگه داری.

اگر کسی بخواد صادق باشه، حداقل باید بازدیدکنندگان امروز و دیروز و مجموع رو باز نگه داره.

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
من آمار گیرمو خیلی وقته برای عموم نمایش میدم .ولی سوال من اینه چرا 95% سایت های با رتبه بالا اینکارو نمی کنن؟ حد اقل انتظاری که هست دیدن آمار تعداد ip روزانه هست.

Last edited:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
مثال از خودمون میزنیم . مایه فروشگاه اینترنتی داشتیم که شدیدا پربازدید و پرفروش بود و رتبه ی بالایی هم داشت رو رنک اکسا و گوگل ( تا فیل شد )

آمارگیرش رو هم باز گذاشته بودم که مشتریا ببین و اعتماد سازیشون راحت بشه .

اما مورد بسیار جالبی که دو ماه بعد متوجه شدم این بود که همه سایت های رقبامون رفته بودن دقیقا همونجاهایی که ما آگهی و تبلیغ میدادیم تبلیغ میدادن و هم نرخ آگهی ها حسابی بالا رفت هم بازدهی اگهی ها بعلت زیاد شدن اگهی های مشابه کاهش پیدا کرد . مثلا ما جزو اولین کسانی بودیم که توی نیک صالحی و پرشین وی و خیلی سایت ها تبلیغ دادیم . اونم با رقم های ارزون . که وقتی مشتریشون زیاد شد دیگه سر ما منت هم میذاشتن می خواستن پول بگیرن !

جالبه خود نیک صالحی می گفت چند نفر گفتن تو آمارگیر فلانی دیدیم به شما تبلیغ داده و بهش ورودی میدین ، ما هم اومدیم تبلیغ بدیم .

همین شد که منم مثل بقیه بستم آمارگیرامو .

به هرحال همین استفاده های نابجا و نادرسته که باعث میشه اکثرا آمارگیرشونو ببندن . متاسفانه بغضی آمارگیرها مثل وبگذر هم امکان بستن یا باز گذاشتن انتخابی بخش های مختلف رو ندارن .

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سلام
آمارگیر رو به همون دلیلی که دوست قبلی گفتن نمیشه عمومی کرد دلایل زیاده یکی دیگشم اینه که رقیب متوجه میشی وروردی شما از چه مطالبی هست با چه کلماتی اون سعی میکنه رو اون کلمات مانور بده وروردی شما از چه سایتی هست و خیلی چیزای دیگه که با اومدن سایر رقبا ورودی شما امکان داره از اون موارد کم بشه پس کسی آمارگیر رو عمومی نمیکنه اکثرا بهترین شکلش نمایش تعداد انلاین هست یا امار روزانه نه چیز دیگه

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
سلام
آمارگیر رو به همون دلیلی که دوست قبلی گفتن نمیشه عمومی کرد دلایل زیاده یکی دیگشم اینه که رقیب متوجه میشی وروردی شما از چه مطالبی هست با چه کلماتی اون سعی میکنه رو اون کلمات مانور بده وروردی شما از چه سایتی هست و خیلی چیزای دیگه که با اومدن سایر رقبا ورودی شما امکان داره از اون موارد کم بشه پس کسی آمارگیر رو عمومی نمیکنه اکثرا بهترین شکلش نمایش تعداد انلاین هست یا امار روزانه نه چیز دیگه

پس به این ترتیب صلاح نیست نمایش داده بشه.من 5 ساله که sitemeter خودمو برای عموم گذاشته بودم... بی زحمت ببین اینم نباشه بهتره؟ من یه لینک نمونه از sitemeter میزارم. آمارگیر من نیست.آمارگیر یه سایته معروفه
که رتبه آلکسا جهانی 614 داره. پائین صفحاتش هم برای عموم گذاشته.

http://www.sitemeter.com/?a=stats&s=s15gizmodo

من فکر می کردم اینطوری صداقت خودمونو به کاربرا نشون میدیم.

Last edited:
بالا