• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نمایش تبلیغ فقط در یک دسته بندی

falatooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و احترام.
شرمنده ام، این سوال را در انجمن گوگل هم طرح کردم اما چون پاسخی نگرفتم ناچار شدم که در این انجمن هم تکرار کنم.
فرض کنیم که شما می خواهید یک بنرتبلیغاتی را در بالای وبلاگ خود نمایش دهید. این فرض را هم در نظر بگیرید که وبلاگ شما از نظر موضوعی به بخش های مختلفی تقسیم شده که یکی از بخش های آن مقالات کامپیوتری است. از سویی می خواهید که این بنر فقط در صفحاتی که آرشیو موضوعی مقالات کامپیوتری را در خود ذخیره کرده اند نمایش داده شود. با توجه به شرایط فوق به نظر شما بهترین راه حل برای نمایش این بنر تبلیغاتی آن هم فقط در آرشیو موضوعی مورد نظر شما چیست؟
بسیار متشکرم.

mamalionline

Registered User
لایک‌ها
0
شما میتونید دوکار انجام بدید :
1- در هنگام نوشتن هرپست تبلیغ را در پست قرار دهید .
2- کدهای مربوطه را در قسمت صفحه تکی مطلب قراردهید و یا در صفحه تکی آرشیو ! ولی باید یک کاری بکنید که فقط در آرشیو مورد نظر نمایش داده شود که فکر کنم با یک شرط بشه !
موفق باشید

falatooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون. اما من دقیقا متوجه نشدم که منظور شما از شرط چیست؟ ممکن است بیشتر توضیح بدهید؟
متشکرم.

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
وردپرس این امکان رو داره که برای هر دسته بندی براش قالبی جدا تعریف بشه ..
مثلا اگر شما فایلی به نام cat-2.php در شاخه قالبتون داشته باشیدهنگام نمایش مطالب دسته بندی شماره 2 از اون استفاده میکنه ...
اینجوری میشه برای هر دسته یا دسته های لازم قالب جداگانه تهیه کرد....
اطلاعات بیشتر رو از Codex بخونید

falatooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون علی جان

بالا