• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نمایش دهنده Google Page rank برای فایرفاکس

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
سرورای گوگل بهم ریخته و گوگل تولبار و بسیاری دیگر از تولبارهای معروف دیگر قادر به چک کردن پیج رنک گوگل نیستن و اگه هم باشن نسخه های جدیدشون قابل نصب شدن بر روی ورژن جدید فایرفاکس 7 نیست به غیر از این یکی که در Status بار قرار میگیره

pr.jpg

http://www.quirk.biz/searchstatus/searchstatus-1.38.xpi

سایت سازنده quirk.biz

اگه تولبار سالم پیدا کردید بعد از تست بذارید که بقیه هم استفاده کنن خیلی کمیاب شده!

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سرورای گوگل بهم ریخته و گوگل تولبار و بسیاری دیگر از تولبارهای معروف دیگر قادر به چک کردن پیج رنک گوگل نیستن و اگه هم باشن نسخه های جدیدشون قابل نصب شدن بر روی ورژن جدید فایرفاکس 7 نیست به غیر از این یکی که در Status بار قرار میگیره

pr.jpg

سایت سازنده quirk.biz

اگه تولبار سالم پیدا کردید بعد از تست بذارید که بقیه هم استفاده کنن خیلی کمیاب شده!

فعلا همین هم pr رو نشون نمیده .. الان از گوگل تولبار استفاده کنید ...

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
فعلا همین هم pr رو نشون نمیده .. الان از گوگل تولبار استفاده کنید ...

حالا خوبه اسکرین شات گذاشتم که نشون میده، گوگل تولبارم رو ورژن جدید فایرفاکس امتحان کردم ساپورت و نصب نمیشه

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
حالا خوبه اسکرین شات گذاشتم که نشون میده، گوگل تولبارم رو ورژن جدید فایرفاکس امتحان کردم ساپورت و نصب نمیشه
برو تو سایت فایرفاکس و اینو سرچ کن compatibility_firstrun توضیحات و ... برا افزونه های مثل تولبار گوگل نوشته شده که چطوری با ورِژن جدید فایرفاکس سازگار باشن !

seo quake که تو چند پست قبلی معرفی کردم هم توصیه میشه !

همین quirk هم درست کار میکنه اگه سرور هاشو تو تنضیمات عوض کنین

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
برو تو سایت فایرفاکس و اینو سرچ کن compatibility_firstrun توضیحات و ... برا افزونه های مثل تولبار گوگل نوشته شده که چطوری با ورِژن جدید فایرفاکس سازگار باشن !

seo quake که تو چند پست قبلی معرفی کردم هم توصیه میشه !

همین quirk هم درست کار میکنه اگه سرور هاشو تو تنضیمات عوض کنین

اگه seo quake نصب بشه که عالی میشه زیاد رووش وقت نذاشتم باید دوباره seo quake رو یه تست بزنم

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
اگه seo quake نصب بشه که عالی میشه زیاد رووش وقت نذاشتم باید دوباره seo quake رو یه تست بزنم

ولی همین quirk هم که نوشته دو روز پیش با سرورای جدید گوگل فیکس کرده ! نمیدونم مشکل چکش از کجاست ! واسه من که همه ی تولبارا درست کار میکنه , فقط یه اختلالی هست که اونم مال اینترنت خودمونه که یه مقدار محدودیت گذاشتن واسه آیپی های خارجی , با چیز پی ان هم تست کردی ؟‌

2011-10-10:

Google PageRank fix, Firefox 9 compatibility

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
ولی همین quirk هم که نوشته دو روز پیش با سرورای جدید گوگل فیکس کرده ! نمیدونم مشکل چکش از کجاست ! واسه من که همه ی تولبارا درست کار میکنه , فقط یه اختلالی هست که اونم مال اینترنت خودمونه که یه مقدار محدودیت گذاشتن واسه آیپی های خارجی , با چیز پی ان هم تست کردی ؟‌

2011-10-10:

Google PageRank fix, Firefox 9 compatibility

*** هم امتحان کردم مشکل داخلی نیست

اینم همون موقع که تولبار مورد استفاده همیشگیم یعنی SEO Status Pagerank 1.5.7 به مشکل خور تست کردم کار نکرد

ppro

Registered User
لایک‌ها
65

pr.jpg

سایت سازنده quirk.biz

ورژن 1.36 کار نمیکنه ! ولی 1.38 کار میکنه ... خوش خبر باشی

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
همه اینایی که مرعفی کردید رو نصب کردم
اولی که فقط رنک سایت خودشو نشون میده باقی سایتا نه
باقی هم هیچی نشون نمیدن !
یه چیز سالم بگید لطفا

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
همه اینایی که مرعفی کردید رو نصب کردم
اولی که فقط رنک سایت خودشو نشون میده باقی سایتا نه
باقی هم هیچی نشون نمیدن !
یه چیز سالم بگید لطفا

فایرفاکس رو آپدیت کن بره رو ورژن جدید تا کار کنه

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
خوب لینک این تولبارو به منم بدید دیگه خود سایتش که میزنه واسه فایرفاکس بالای 5 تولبار نصب نمیشه !!!
فایرفاکس منم ورژنش 7 هست ..

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
خوب لینک این تولبارو به منم بدید دیگه خود سایتش که میزنه واسه فایرفاکس بالای 5 تولبار نصب نمیشه !!!
فایرفاکس منم ورژنش 7 هست ..

منم رو ورژن جدید 7 نصب کردم 100% نصب میشه برای چند نفر تا الان فرستادم نصب کردن داره براشون کار میکنه

بالا