• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نمایش عکسهای پایگاه داده با جاوااسکریپت

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
سلام،

من صفحات ASP.NET با VB.NET دارم.

از پایگاه داده یه سری عکس آوردم و اسمشون رو داخل یک آرایه قرار دادم. چجوری از طریق برنامه نویسی می تونم این آرایه رو به یک تابع در قسمت HTML صفحه پاس کنم؟ این تابع اسم عکسها رو به ترتیب به خصوصیت src یک تگ img تخصیص میده و به ترتیب نشون داده میشن.

یا اگه راه دیگه ای هست ممنون میشم لطف کنید.

خلاصه اش اینکه من میخوام تو یه کادری چند تا عکس رو که از پایگاه گرفتم به ترتیب نشون بدم. چجوری میشه از طریق برنامه نویسی (Code Behind) این کار رو انجام داد؟

با تشکر از دوستان

Alghoochi

Registered User
لایک‌ها
1
نیازی نیست از جاوا اسکریپت استفاده کنی
می تونی با یه repeater این کارو انجام بدی یا اینکه اگه تعداد عکسهات کمه می تونی توی صفحه ات چندتا کنترل Image قرار بدی و بعد ImageUrl اونها رو مقدار دهی کنی
البته اگه آدرس عسکهات رو توی بانک اطلاعاتی ثبت کنی کار با اون راحت تره تا بخوای خود عکسهارو به صورت باینری ذخیره کنی

Alghoochi

Registered User
لایک‌ها
1
اینو یادم رفت بگم repeater و datalist مشابه هم عمل می کنن و از هرکدوم که راحت باشی می تونی استفاده کنی

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
من یک تگ img دارم و می خوام هز چند ثانیه این عکس عوض بشه. لطفا بفرمائید با repeater یا datalist چجوری میشه این کار ها رو انجام داد؟

خیلی ممنون

Alghoochi

Registered User
لایک‌ها
1
وقتی شما یه تگ img داشته باشین نیازی به استفاده از repeater یا datalist نیست
می تونی یه کنترل image به صفحه ات اضافه کنی و با یه timer عکس اون رو عوض کنی
توی محیط برنامه نویسی کنترلهای Image خاصیت src ندارن و به جای اون خاصیت ImageUrl رو دارن
می تونی این خاصبت رو مقدار دهی کنی و ببینی که بعد از کامپایل شدن به جای خاصیت src عکس قرار گرفته
اما چرا می خوای عکس رو هر چند ثانیه عوض کنی؟ می تونی به جای اون کارهای دیگه ای بکنی

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
من در کل میخوام یه سری عکس رو نشون بدم. یعنی یک تگ عکس باشه و اون تصویرش عوض بشه و یک فایل صوتی هم بذارم پشت زمینه. اگه راه ساده تری میدونید لطفا بفرمائید.

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
با adrotator میشه
با asp.net ajax و کنترل timer میشه
با jQuery هم میشه به همراه ajax و بدون ajax

بستگی به شزایط کار، ترافیک ، bandwidth و این چیزها داره

یه نگاه به این پلاگین jquery بنداز:
http://www.malsup.com/jquery/cycle/

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی ممنون از لطف دوستان.

ولی مشکلی که هست اینه که adrotator به ترتیب نشون نمیده. من میخوام عکسها به ترتیب نشون داده بشن بعد که تموم شد دوباره از اول loop بشه همونارو نشون بده.

بازم ممنون اگه راه پیشنهادی دارید خبر بدید.

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
خیلی ممنون از لطف دوستان.

ولی مشکلی که هست اینه که adrotator به ترتیب نشون نمیده. من میخوام عکسها به ترتیب نشون داده بشن بعد که تموم شد دوباره از اول loop بشه همونارو نشون بده.

بازم ممنون اگه راه پیشنهادی دارید خبر بدید.
من همچنان jquery رو پیشنهاد میدم
پست شماره 7 رو نگاه انداختی؟

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
اون لینک کامل توضیح داده مراحل نصب رو
اگر فرصت کنم یه آموزش از jquery مینویسم :دی

اما در مورد اینکه چجوری عکس ها رو بهش بدید، یادم نمیاد درست تو این فروم توضیح داده بودم یا جای دیگه
اما

عرضم به حضورتون که
jquery معمولا اجزا صفحه رو از روی id یا class هر المنت تو html شناسایی میکنه
مثلا تو این پلاگین که معرفی شد ( در ایجا : http://www.malsup.com/jquery/cycle/begin.html )
همونطور که میبینین، عکس ها باید در یک div با کلاس pics قرار بگیرند و استایل مربوط به اون رو هم مشاهده میکنید.
شما به این div باید یک ID بدید تا قابل شناسایی برای اسکریپت شه مثلا
کد:
<div id="s1" class="pics">

حالا اینکه این div رو چجوری با asp.net بسازید، یکی از زاه هاش استفاده از یک asp:literal هست و اون رو در code behind توش همینجور که باید باشه، مقدار میریزید، حالا از دیتاست یا ریدر یا هر روشی، با یه حلقه ، میتونین توش رو پر کنین، و وقتی html ساخته میشه، سمت کلاینت، میتونین چنین بلاکی رو داشته باشید

فایل اصلی jquery رو از سایت jquery.com دانلود کنید و اون رو در head فایل خودتون آدرس دهی کنید
plugin که دانلود شده هم به همین صورت

کد:
<script type="text/javascript" src="jquery-1.2.6.js"></script>
<script type="text/javascript" src="cycle"></script>

حالا بعد از body
اینجوری میشه:

کد:
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
    // کد شما در اینجا میاد
$('#s1').cycle('fade');
});
</script>

دقت که جز اون خط مربوط به پلاگین سایکل که من از همون صفحه خودش برداشتم، او چند خط دیگه نباید تغییر کنند

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی ممنون. کلی کارم راه افتاد.
JQuery چه حالی میده...!
دستت درد نکنه.

Last edited:
بالا