• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نمایش ندادن ستون سمت راست پوسته در وردپرس

funfar

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان سلام
من امروز یه وردپرس(آخرین نسخه) نصب کردم و روش یه قالب (پوسته کمیاب مووی) قرار دادم که ستون سمت چپ قالب رو نشون نداد
بعدش چنتا قالب دیگه هم روش تست کردم و همون مشکل رو داشت احساس کردم مشکل از نسخه وردپرس باشه برای همین کلا پاک کردم و یه نسخه قدیمی تر جایگزین کردم اما همچنان مشکل پا برجاست
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنند

funfar

Registered User
لایک‌ها
54
بچه ها کارم گیره به ابالفضل
یکی یه جوابی بده به ما

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
نیاز به نصب وردپرس نسخه قدیمی نبود
تا چه حد به وردپرس آشنایی دارید ؟
بخش ابزارکها رو چک کردید ؟ اگر در ابزارکها هیچ ابزارکی قرار نداده باشید، خب مسلمه هر قالبی نصب کنید ستون کناری نشون داده نمیشه
از قسمت نمایش وارد بخش ابزارک‌ها بشید و یه ابزارک، مثلا ابزارک اخرین نوشته ها رو در ساید بار بذارید ببینید نشون داده میشه یا نه، اگه نشون نداد قالب مشکل داره

funfar

Registered User
لایک‌ها
54
داداش گلم به وردپرس آشنایی ندارم ولی ابزارک و ستون کناری میدونم چیه:d
نه عزیزم همه این روش ها رو رفتم چنتا قالب هم نصب کردم و همین مشکل رو داشت حتی قالب هایی که ستون سمت چپ پیش فرض براش تعریف شده این مشکل رو فقط با قالب های سه ستونه داره

6801

Registered User
لایک‌ها
20
ادرس سایتتون ؟؟
احتمالا از افزونه ها باشه که با کدهای قالب هماهنگ نیستند
همینجوری نمیشه بگیم مشکل از این هست یا نه ..

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
شايد مشكل از افزونه آمارگير باشه

چون تو قالب كمياب مووي كدهاي آمارگير تو ستون سمت راست هست و وقتي افزونه نصب نباشه روي اون كدها گير ميكنه و به ستون سمت چپ نميرسه

شما افزونه آمارگير رو نصب كن يا اينكه برو ويرايش قالب و فايل ستون سمت راست رو اديت كن و كدهاي آمارگير رو حذف كن ( تعداد آنلاين....بازديد هاي امروز .... )

funfar

Registered User
لایک‌ها
54
فعلا اون قالب رو از روی سایت برداشتم و در جواب اون دوست عزیزمون فقط با قالب کمیاب مووی مشکل نداره و قالب هایی نظیر کفشدوزک و غیره هم نصب کردم و مشکل همچنان باقی بود ضمن اینکه غیر از افزونه های پیش فرض وردپرس هنوز هیچی روش نصب نکردم و تنها تغییرات پیوند یکتا بوده

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
فعلا اون قالب رو از روی سایت برداشتم و در جواب اون دوست عزیزمون فقط با قالب کمیاب مووی مشکل نداره و قالب هایی نظیر کفشدوزک و غیره هم نصب کردم و مشکل همچنان باقی بود ضمن اینکه غیر از افزونه های پیش فرض وردپرس هنوز هیچی روش نصب نکردم و تنها تغییرات پیوند یکتا بوده

سلام دوست عزیز
همونطور که دوستان گفتن, احتمال فراوان مشکل از اینه که افزونه آمارگیر رو نصب نکردید
شما افزونه cystats رو نصب کنید, انشاالله مشکل حل میشه
موفق باشید

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
لینک سایتتونو بزارید تا بهتر بتوینم راهنمایی کنیم

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
همونطور که دوستان گفتند ، 100 % مشکل از افزونه cystats هست .:D لامصب حکم رانی میکنه واسه خودش . ولی به نظر من کلا هر چی کد مربوط بهش میشه رو پاک کنید و از این افزونه استفاده نکنید .

بالا