• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نمایش ندادن هیچ رقمه عکس ها! . . !

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
درود

دوستان امروز کلی عکس گرفتم . تا قبل اینکه مثل همیشه رَم رو بزنم ب رَم ریدر و بعد از آن pc عکسها تو دوربین نمایش داده میشد . ولی هیچ رقمه تو pc نشون نمیداد و بعد ازآنکه رم رو دوباره زدم ب دوربین حتی در دوربین هم نشون نداد!!!

با چند تا برنامه ریکاوری هم عکسارو ریکاوری کردم جز یه عکس که بره 1ماه ـه پیش ـه چیزی نمایش نمیده! ! ! ! ! ! !

چندبار هم بره امتحان عکس جدید گرفتم .و این سری با کابل زدم به pc و باز هم نشون نداد در حالی که تو دوربین عکسها رو نشون میداد! (البته بعدش در دوربین هم نشون نداد )

دوربین هم Canon D500 هست و رَم هم اینه: url.jpg

پ ن: همیشه در کنار عکسها فرمت CR2 عکس ها هم کنارش بود و این سری حتی CR2 ها هم نمایش نمیده!

Last edited:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
مموری رو عوض کردید؟
یه بار مموری با خود دوربین فرمت کنید ببینید حل نمیشه

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
مموری رو عوض کردید؟
یه بار مموری با خود دوربین فرمت کنید ببینید حل نمیشه

مموری ـه دیگه ای در دست نیست!

فرمت هم کردم دوتا هم عکس گرفتم ولی وقتی میخوای کپی کنی رو سیستم 2تا عکس 3ساعت طول میکشه! تو 2دوتا سیستم هم امتحان کردم!

برادر اصلاً فایل ها در مموری موجوده ؟
یا پاک شده ؟
کلاً از توضیحاتتون متجوه نشدم که فایل ها رو دارین و نشون نمیده یا اینکه فایل هاتون پاک شده...

خیر موجود نیست

البیته تا قبل اینکه دوربین وصل بشه ب pc تو دوربین نشون میده و بعد از وصل شدن ب pc نه در pc نشون میده و نه در دوربین!

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
خوب عزیز من مشکل مال مموریه دیگه این طور که میگی.برای احتیاط با رم ریدر یا کابل خود دوربین به سیستم وصل کن

click.laptop

Registered User
لایک‌ها
870
مموری ـه دیگه ای در دست نیست!

فرمت هم کردم دوتا هم عکس گرفتم ولی وقتی میخوای کپی کنی رو سیستم 2تا عکس 3ساعت طول میکشه! تو 2دوتا سیستم هم امتحان کردم!
خیر موجود نیست
البیته تا قبل اینکه دوربین وصل بشه ب pc تو دوربین نشون میده و بعد از وصل شدن ب pc نه در pc نشون میده و نه در دوربین!

خوب عزیز من مشکل مال مموریه دیگه این طور که میگی.برای احتیاط با رم ریدر یا کابل خود دوربین به سیستم وصل کن

حسین جان بعید میدونم از مموری باشه، دوستمون میگه تا قبل از وصل کردن به PC، فایل ها در دوربین مشکلی ندارن
مشکل از پی سی هست و ویروس داره، و اینکه می فرمایین روی دوتا پی سی تست کردی، احتمالاً هر جفتش یه ویروس مشترک داره.
روی پی سی سوم هم تست کنید بی زحمت !

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
فرهاد مموری کلاس 10 ه؟
اگه مموری شخمی باشه اینجوری میشه
منم یه فلش داشتم عین مشکل تو رو داشتم.درس نشد.انداختمش دور

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
داداش ویروسه ویروس.
برای منم یه بار اینجور شده بود.رفتیم باغه یکی از دوستان تو یه شرایط خاص 100 تا عکس انداختیم از افراد و داستانا و اینا .تو دوربین همه نشون میداد ولی زدم سیستم همه انگار پاک شده بود.
البته دیگه عکسارو نتونستم برگردونم و آبروم رفت اما با آپدیت انتی ویروس و فرمت کردن مموری مشکل حل شد

بالا