• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نمایندگی فروشگاه شارژ برپایه USSD چی خوبه ؟!!

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
سلام
دوستانی که تجربه دارند یا اطلاعاتی در این مورد دارند لطف کنند راهنمایی کنند .برای ایجاد یک فروشگاه شارژ برپایه USSD ( از طریق کدگیری تلفن همراه) چه شرکت و سایتی خوبه و قابل اطمینانه ؟!!
درصد سود فروش کارت شارژ برای هر نوع شارژ به عنوان مثال هزار تومنی 2 هزارتومنی 5 هزارتومنی ثابت 2 درصده ؟ یا نسبت به مبلغ شارژ تغییر میکنه ؟ سود خالص چقدره؟
تا اونجایی که من میدونم اگر شخصی بخواد صفر تا صد یک فروشگاه شارژ تهیه و راه اندازی کنه به جز هزینه های جانبی کلی باید و وقت بزاره و جدا از اینکه تجربه و علم خودش رو میخواد.مسائل راه اندازی فروشگاه تامین شارژ..تنظیم سیستم پشتیبانی و.... که من از انجام این مراحل عاجزم.میخوام یک سیستم یا شرکت فروش شارژ باشه که من به عنوان یک نماینده بتونم با کد اختصاصی خودم کار کنم...

شما چی پیشنهاد میدید و دلایلتون رو هم لطفا بگید؟

echargeshop

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
دوستانی که تجربه دارند یا اطلاعاتی در این مورد دارند لطف کنند راهنمایی کنند .برای ایجاد یک فروشگاه شارژ برپایه USSD ( از طریق کدگیری تلفن همراه) چه شرکت و سایتی خوبه و قابل اطمینانه ؟!!
درصد سود فروش کارت شارژ برای هر نوع شارژ به عنوان مثال هزار تومنی 2 هزارتومنی 5 هزارتومنی ثابت 2 درصده ؟ یا نسبت به مبلغ شارژ تغییر میکنه ؟ سود خالص چقدره؟
تا اونجایی که من میدونم اگر شخصی بخواد صفر تا صد یک فروشگاه شارژ تهیه و راه اندازی کنه به جز هزینه های جانبی کلی باید و وقت بزاره و جدا از اینکه تجربه و علم خودش رو میخواد.مسائل راه اندازی فروشگاه تامین شارژ..تنظیم سیستم پشتیبانی و.... که من از انجام این مراحل عاجزم.میخوام یک سیستم یا شرکت فروش شارژ باشه که من به عنوان یک نماینده بتونم با کد اختصاصی خودم کار کنم...

سلام
دوست گرامی در حال حاضر این سرویس انحصارا توسط شرکت رایانمهر عرضه می گردد : www.esharjsite.ir

اعطای نمایندگی فروشگاه شارژ USSD

mahdi0014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام

اگه بخواین نمایندگی ussd دریافت کنید،رایانمهر بهترین گزینه است ولی اگر بخواهید وب سایت فروش شارژ راه اندازی کنید،رایانمهر پیشنهاد نمی شود.
یه دو سایتی هم ussd میدن که فقط برای اپ خرید شارژ بر پایه ی ussd مناسب می باشد.

v-i-r-t-u

Registered User
لایک‌ها
16
شما میتونید با فروشگاه ساز ویرچو در کمترین زمان ممکن صاحب یک فروشگاه فروش فایل بشید و لینک دانلود بعد از پرداخت نمایش داده بشه، همچنین با ماژول فروش محصولات مجازی، کارت شارژ و هر چیزی که باید به مشتری یوزر و پسورد یا سریال بفرسته میتونید یه فروشگاه داشته باشید و ازش درامد کسب کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://www.virtu.ir مراجعه کنید.

بالا