• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نمایندگی فروش زعفران

porjectone

Registered User
لایک‌ها
67
کیک زرشکی و چای زعفرانی قبلا تو تهران انجام شده و جواب داده یعنی من خودم چند دفعه رفتم و نستم چای کیک خوردم قیمتش نسبتا بالاست ولی همیشه شلوغه شاید تو شهر شما هم جواب بده
با ارزوی موفقیت

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
اسمایی که تو ذهنته کدوما هستن

اِدمان، سحرخیز، نگین، نوین و ...

بنظرم خیلی دنبال این برندهای معروف نباش. اگر همون که پیدا کردی قیمت خوب و کیفیت خوب میده باهاش کار کن. ولی به زعفران فله هم فکر کن. بیرجند و قائن باغ زیاده. اینا خیلی هاشون مشکل بازاریابی دارن. یعنی طرف کلا یه باغ چند هکتاری داره و مال برند خاصی نیست. اگر از اینا همون دم باغ بخری خیلی ارزون تر از بسته بندی شده برات در میاد.

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
اِدمان، سحرخیز، نگین، نوین و ...

بنظرم خیلی دنبال این برندهای معروف نباش. اگر همون که پیدا کردی قیمت خوب و کیفیت خوب میده باهاش کار کن. ولی به زعفران فله هم فکر کن. بیرجند و قائن باغ زیاده. اینا خیلی هاشون مشکل بازاریابی دارن. یعنی طرف کلا یه باغ چند هکتاری داره و مال برند خاصی نیست. اگر از اینا همون دم باغ بخری خیلی ارزون تر از بسته بندی شده برات در میاد.
زنگ زدم به یه باغدار که باغ زعفرون داره همون قیمتی را گفت که کارخونه میگه مثقالی 22 تومن

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
کیک زرشکی و چای زعفرانی قبلا تو تهران انجام شده و جواب داده یعنی من خودم چند دفعه رفتم و نستم چای کیک خوردم قیمتش نسبتا بالاست ولی همیشه شلوغه شاید تو شهر شما هم جواب بده
با ارزوی موفقیت

منظورم واسه خوردن نبود کافی شاپ که نمیخوام بزنم دادا جون منظورم بردن بود.کیک زرشکی و چای خشک زعفرانی

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
باقی بچه ها نظرشون چیه

farzadof

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان سلام
آقا این تاپیک به جایی رسیده؟
من احتمالا نیاز به آشنایی با یکی از این باغداران عزیز بشم
@MasoudM عزیز میتونید کمی راهنمایی بکنید؟
کیلویی زعفران اعلا و ممتاز چقدر در میاد؟
شما مشهدین؟
ارادت

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
فعلا که هنوز نه

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
سرمایه به میزان کافی هستش

omid25633

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها یکی از دوستان پیشنهاد داده نمایندگی زعفران را بگیرم فروش و پخش زعفران درجه 1 صادراتی واسه شهر یزد هم میخوام بگیرم نمایندگی را به نظرتون چطوره ؟

خودمم تو نظرم هست یه فروشگاه بزنم در کنار نمایندگی زعفران نمایندگی زرشک هم بگیریم و همچنین تمام محصولاتی که به زعفران و زرشک مربوط میشه را داشته باشیم در مغازمون مثلا کیک زرشکی یا نبات زعفرانی و چای زعفرانی

به نظرتون چطوره این شغل سود آور هست ؟ و اینکه آیا زعفران و زرشک هم خرابی دارن یا نه ؟

سلام ، اگه خواستین میتونم از طریق فروشگاه اینترنتی زعفران زعفرانیک ، زعفرون شما رو تامین کنیم

omid25633

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم خوبه ؛ صد البته که سرمایه‌ی بالایی رو طلب میکنه

میتونه از حجم کم شروع کنه و کم کم حجم خرید رو زیاد کنه ، محصول خوب بدی دست مردم ، مشتری ها خودشون میان ،

omid25633

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، اگه خواستین میتونم از طریق فروشگاه اینترنتی زعفران زعفرانیک ، زعفرون شما رو تامین کنیم ، ما خودمون کشاورزیم و در روستای باغ آسیا شهر گناباد (خراسان رضوی )زعفرون میکاریم ، زعفرون گناباد به دلیل کاشت به روش سنتی و آبیاری با اب قنات در سازمان جهانی فائو ثبت جهانی شده
به نظر من فکر خیلی خوبیه، ما فروش زعفران در تهران رو هم داریم و اونجا نماینگی فروش زعفران داریم.

Last edited:
بالا