• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نمیتونم رو لپ تاپم نرم افزار نصب کنم!!!

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
سلام دوستان

من یک لپ تاپ Dell مدل Vostro 1500 خریدم، ولی هر کاری میکنم نمیتونم هیچ نرم افزاری روش نصب کنم.
خواهش میکنم کمکم کنید. فردا به مسافرت میرم و باید چندتا نرم افزار که وسیله کارمه روی لپ تاپم داشته باشم.
مشخصات دستگاه:

CPU 2.5 GHz
2MB RAM
Geforce 8600
Windows Vista Home Edition

اینم بگم من روی کامپیوتر شخصی خودم تابحال از ویندوز ویستا استفاده نکردم. ممکنه از ویندوز باشه؟

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
ویندوز ویستا هنوز با خیلی از نرم افزارها سازگار نیست.
بهتر است ویندوز ویستا را با ویندوز XP جایگزین کنید.

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
سلام
ویندوز ویستا هنوز با خیلی از نرم افزارها سازگار نیست.
بهتر است ویندوز ویستا را با ویندوز XP جایگزین کنید.

نرم افزارهایی که من میخوام نصب کنم، فکر نمیکنم زیاد پیچیده باشند. نرم افزارهایی مثل فوتوشاپ، یاهو مسنجر، موزیلا فایرفوکس و ...
در مورد تعویض ویندوز هم، من با فروشنده صحبت کردم و گفت که به هیچ وجه این کارو نکنم چون ویندوز اوریجیناله و با تعویضش از ارزش لپ تاپ کم میشه.
آیا ویندوز ویستا Pach ای داره که با نصب اون، نرم افزارهای ویندوز XP اجرا بشن؟

بلاتکلیف موندم. نمیدونم چیکار کنم... :(

erayan.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نرم افزارهایی که من میخوام نصب کنم، فکر نمیکنم زیاد پیچیده باشند. نرم افزارهایی مثل فوتوشاپ، یاهو مسنجر، موزیلا فایرفوکس و ...
در مورد تعویض ویندوز هم، من با فروشنده صحبت کردم و گفت که به هیچ وجه این کارو نکنم چون ویندوز اوریجیناله و با تعویضش از ارزش لپ تاپ کم میشه.

دستگاهی که شما گرفتین قطعا یک CD اصلی ویندوز ویستا داره و به قول فروشنده اورجینال است. در ضمن در ویستا مانند XP در قسمت Properties هر فایل اجرایی یک بخش به اسم Compatibility وجود دارد که می توانسد فایلها را اجرا کنید. برای نرم افزار های فوق هم نیازی به این کار نیست و ورژن جدید آنها در ویستا اجرا می شود.
برای نصب XP هم تمامی درایورها در سایت DELL موجود است.

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
دستگاهی که شما گرفتین قطعا یک CD اصلی ویندوز ویستا داره و به قول فروشنده اورجینال است. در ضمن در ویستا مانند XP در قسمت Properties هر فایل اجرایی یک بخش به اسم Compatibility وجود دارد که می توانسد فایلها را اجرا کنید. برای نرم افزار های فوق هم نیازی به این کار نیست و ورژن جدید آنها در ویستا اجرا می شود.
برای نصب XP هم تمامی درایورها در سایت DELL موجود است.

ممنون از راهنماییتون
فوتوشاپ رو موفق شدم نصب کنم ولی سی دی های مجموعه King رو نمیخونه:(
برای بعضی نرم افزارها هم میگه \"برای نصب این برنامه به قسمت Adminstrator لاگین کنید\"!
واقعا عجیبه...

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52

داشتن ویندوز ارجینال یک مزیت محسوب می شود ولی در ایران که شما با پرداخت 2000 تومان می توانید جدیدترین نسخه ویندوز VISTA ULTIMATE که قابل آپدیت هم هست را تهیه کنید پس داشتن ویندوز ارجینال روی لپ تاپ آش دهن سوزی نیست.
قطعا اگر شما در خارج از ایران بودید و مجبور بودید برای تهیه سی دی ویندوز ویستا 200 دلار بپردازید در آنصورت از دست دادن ویندوز فعلی روی لپ تاپ شما آزاردهنده بود.
البته شما می توانید بدون پاک کردن ویندوز ویستا ارجینال لپ تاپتان، ویندوز XP را روی لپ تاپتان نصب کنید و از هر دو نسخه ویندوز ویستا ارجینال لپ تاپ و نیز ویندوز XP نصب شده خودتان استفاده کنید.

erayan.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماییتون
فوتوشاپ رو موفق شدم نصب کنم ولی سی دی های مجموعه King رو نمیخونه:(
برای بعضی نرم افزارها هم میگه \"برای نصب این برنامه به قسمت Adminstrator لاگین کنید\"!
واقعا عجیبه...

اين پيغام در ويستا طبيعي است. پيغام مي دهد كه به مجوزهاي ادمين براي اجراي برنامه نياز است كه با تاييد مي توانيد برنامه را اجرا كنيد.
در مورد King هم مي توانيد بدون اجراي Autorun وارد CD شويد و برنامه ها را نصب كنيد. در ضمن امكان نصب ويندوز XP در كنار ويستا بدون حذف ويندوز اصلي شما وجود دارد.

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
ممنون از لطف دوستان

مثل اینکه مشکل از سی دی ها بود.
ولی واقعا عجیب بود که در حدود 10 تا سی دی همچین مشکلی رو داشتن
یک کالکشن جدید خریدم، مخصوص ویستا
خوشبختانه مشکل رفع شد

deanjimbooom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ba salam dostan
man sony sz740 daram nero ultra edition 7 nasb mikonam moshkel dare bad ke mikham ninstal konam nemishe mesle sirish michasbe remove va uninstal nemishe che konam?
vista bussines mibashad ek soale dige kasi narm afzare hesab dariye sade mitone be man moarefi kone?
thanx

بالا