• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نه به جانبو مامبو و افق موفوق

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
از چند سال پیش مشخص بود کلاه برداری های این فروشگاه ها از جانبو تا افق و هر شامپکس دیگه .حتی اخبار بیستو سیخ هم فهمید اتحادیه شادمغز نفهمید البته دست همه شون با هم تو کار ـه

روند کار همه شون یکی هست . لیبل میزنن رو جنسی که 55 تومن هست . لیبل زده میشه 65 تومن با فلان درصد تخفیف 58 تومن حتی گرونتر از قیمت اصلی

برنج ها و ماکارونی ها و سویا های دپو شده از قیمت های قدیم که بماند .چیپس و پفک و تنقلات هایی که با برچسب 100 گرمی فروخته میشه در واقع 60 گرم هستن که فقط در این فروشگاه ها رویت میشه. کارخانه براشون رب 800 گرمی رو 650 گرمی تحویل میده با همون قیمت 800 گرمی !

هم کم فروشی هم گران فروشی. مردم هم فکر میکنن واقعا بهشون تخفیف میدن و واقعا هم استقبال میکنن

کی به اینا اجازه میده از کارخونه کالایی رو بخرن بدون برچسب قیمت خودشون بیان روش قیمت بزنن

یکی از دلایل گرانی اجناس این فروشگاه ها هستن البته صرفا فروشگاه ست از کارخانجات تا اتحادیه همه دستشون تو یک کاسه ست .سیمکش اصلی هم رییس اصناف

جالب اینه مجوز این هایپر مارکت ها به هر کسی داده نمیشه باید یک جوری با رانتی چیزی وصل باشه

الان دارن مواد خوراکی و اینجور اجناس میفروشن تا مدت دیگه همه چی میفروشن و به شدت به همه اصناف ضربه خواهد خرد

اگه افتک رو دوست داری نه به جانبو مانبو و اینا

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
جالبیش هم اینه هر روز چند تا sms میاد که کد تخفیف فلان تومنی برای خرید کمترین خرید هم فلان قدر

همون جنسارو که دارن ، بیرون قیمت میکنی میبینی حداقل 20% ارزونتره !

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
آب میوه 16 تومنی سن ایچ رو 10 تومن حساب میکنه
سوسیس 26 تومنی رو 18 تومن

اینا رو چی میگی؟

هرچند اکثر اینا مال صپاحه

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
یارو خودش داره از کارخونه جنس بدون لیبل میگیره . کارگر گذاشته لیبل قیمت میزنن تعجب نداره قیمت آبمیوه . البته وزن آبمیوه ها و نوشابه و دلستر و دوغ و ماست و.... در این فروشگاه ها متفاوته در قیاس با یک بقالی ساده

تاریخ تولید و انقضا هم دستکاری میکنن . اللخصوص تن ماهی فاسد شده 28تومنی رو خریدید 14تومن تعجب نکنید با تاریخ تولید 2روز پیش

البته اینایی که تو سایت ها و صداسیمان و اینور اونور دست به افشاگری زدن از جانب تعزیرات به زودی ســرکوب خواهند شد .

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
در ایران یک قانون اساسی وجود داره که میگه:
اگر میخواهی بر مردم حکومت کنی به مرگ بگیر تا به تب راضی بشن

اوه پرتغالی مثل شادلی که کارخونه 22 تومن برچسب قیمت روش گذاشته اینها نوشتن 40 درصد خاموش میدن 16 تومن
بعدش مشتری میاد قیمت رو یمبینه میگه به به سوپری هم حتما به قیمت مصرف کننده 22 تومن میفروشه میاد از کوروش خرید میکنه

یکی دلیل دیگش هم تو این سال ها ویروس چینی + اپلیکشن های این استارت آپ های دهه 70 هست کهب رای موبایل برنامه نوشتن و مردم رو تنبل کردن کهب خریدهای آنلاین موبایل از کوروش بزرگ

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
یه فضلی نام هست افق کوروش مال اونه خودش تولید کننده ۱۵۰ برند بازاره از شوینده و خوراکی ...

گلرنگ ، اوه ، اویلا ، کیمبال ، فامبلا ، ...

یه فروشگاه زنجیره ای جدید دیگه به اسم سورنا هم تازه راه انداخته ...

فقط لاین پخش مشهدش ۱۲۰۰ نیرو داره ، هر کدوم از کارمنداش رو ک می بینی میگه نور به قبرش بباره ..! چند وقت قبل مرد ..

این شعبه ها شخصی اداره میشن و از همه انتظار صحیح مدیریت نمیشه داشت چون از بیرون هم تامین جنس میشن ..

در نهایت من خودم به هیچ وجه سیستمشون رو قبول ندارم چون یکی این وسط زرنگ بازی در میاره

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
کسی رو زوری نمیبرن بگن که از این فروشگاه ها خرید کن, صلاح کار خویش خسروان دانند 23.gif

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
کسی رو زوری نمیبرن بگن که از این فروشگاه ها خرید کن, صلاح کار خویش خسروان دانند مشاهده پیوست 1217798
وقتی جلوی دروغ وکلاه برداری اینا گرفته نشه اونقدر رشد میکن که کس دیگه ای نمی تونه باهاشون رقابت کنه و از گود خارج میشن پس شما قطعا مجبور میشی از اینا خرید کنی حالا بماند مسئاله از بین رفتن کسب کارهای کوچیک

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اگه افتک رو دوست داری نه به جانبو مانبو و اینا

774.gif

افتک رو که دوس دارم
bav3_154fs759111.gif

جانبو مانبو خریدم نمیکنم
ولی افق موفوق رو خرید میکنم
399.gif

خرید میکنم حتی به غلط
418.gif

اصلا کی گفته چی درسته ، چی غلط ؟
130276-7wfweqh.gif

مهم اینه که از غلط لذت میبرم
198.gif

از اونجایی که سهام زیادی از افق دارم ، بنابراین ، تبلیغِ تحریمِ افق را حرام تر از خوردنِ گوشتِ همنوع اعلام کرده و در صورت تبلیغِ ادامه تحریم ، طی یک عملیات انتحاری ، دفتر مرکزی پی تی رو منفجر میکنم
brodkavelarg.gif

سیم چینِ خودتم میدزدم
scar.gif

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
وقتی جلوی دروغ وکلاه برداری اینا گرفته نشه اونقدر رشد میکن که کس دیگه ای نمی تونه باهاشون رقابت کنه و از گود خارج میشن پس شما قطعا مجبور میشی از اینا خرید کنی حالا بماند مسئاله از بین رفتن کسب کارهای کوچیک

به نظر من کسانی که میرن این طور جا ها (نرو اونطور جا ها :دی) در نهایت میفهمن که داره میره تو پاچشون حالا زمان میبره تا متوجه بشن 10.gif

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اون زامبیا سهامدارای افقن ، اون گوگولیه که پروانه بالا سرشه هم فریه
k06119.gif

zombismiley.gif
...
zombismiley.gif
..
zombismiley.gif
...
zombismiley.gif
..
zombismiley.gif
...
zombismiley.gif
..
zombismiley.gif
...
zombismiley.gif
..
zombismiley.gif
.............................................
47.gif

اینم نمودار افق از لحظه ای که تاپیک زده شد :
افق خان.JPG

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
همه شون همین کارو میکنن فقط جامبو افق نیست، هایپر و شهروند و رفاه و حتی اتکا و سپه دیدم بعضی چیزا قیمتاش متفاوته.
فقط به درد خرید کلی میخوره که بری یکی دو ساعت وقتت رو بگذرونی.
ولی درکل همه شون شیوه های خودشونو برای کسب سود دارن.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من کلا نمیرم این جاها...از همون سوپر نزدیک خونه میخرم.یدونه افق کوروش نزدیک ما چند ماه هست باز شده انقدر sms اومد برای تبلیغش گفتم یه سر برم ببینم حرف حسابشون چیه انقدر sms میدن.

یه تعداد جنس برداشتم رفتم پای صندوق. نودل که روش خورده ۵ تومن ۵۵۰۰ حساب کرد. دستمال کاغذی ۷۵۰۰ رو ۸۲۰۰ حساب کرد. پودر ماشین لباسشویی ۹۸۰۰ تومنی رو ۱۱۷۰۰ حساب کرد. دو سه تا قلم جنس دیگه هم بود.مثلا از هر کدوم حالا سه چهار تا هم خریده بودم.فیش صادر کرد کلا رو هم شد حدود ۱۲۰ هزار تومن.کارت کشید.بعد فیش رو داد.
منم که اهل خجالت و ولش کن و این صحبتها نیستم همونجا تا دیدم داستان رو داد زدم گفتم روزی سه بار smsمیدید که جیب مردم بزنید؟! حالا چند نفر هم بودن پای صندوق و چند نفر هم مشغول خرید بودن. یهو صندوقداره و اون یکی مسوولشون که اون پشت میشینه اومدن عه اقا چی شده؟ مشکل چیه؟

گفتم مرد حسابی رو جنس مبلغ خورده ۵ تومن دادی ۵۵۰۰ تومن اون یکی ۹۸۰۰ دادی ۱۱۷۰۰ و.... عوض تخفیف دادن داری گرونتر هم میدی؟ اومد سریع فیش رو نگا کرد قیمت جنسا رو دید حالا برای اینکه جلو بقیه هم بد نشه یه چرتی گفت اره اینا بعضی ها قیمت قدیمه تو سیستم اصلاح شده جدید شده گفتم من کاری به قیمت جدید قدیم ندارم هرچی روش نوشته پول میدم مگه خودتون ارزونتر نخرید چرا قیمت جدید باید بدید.
گفت نه مشکل سیستمه شما بزار اینجا ما درخواست میدیم شعبه مرکزی اصلاح میکنن گفتم شعبه مرکزی بخوره تو سرتون. پول منو بدید جنسا هم ریختم جلوشون.
حالا صندوقداره حروم زاده اومده که اره ما الان چون کروناس پول نقدی نداریم بدیم شما برو عصر بیا پول بگیر.
اومدم دو تا فحش ابدار بدم از بالا تا پایینشون یکی کنم اون یکی مسوولشون که دید الانه که دعوا راه بندازم و جلو بقیه هم بد میشه رفت دست کرد از تو میز خودش پول در اورد داد.
منم چهارتا کلفت کلاهبردار گرون فروش بهشون گفتم اومدم بیرون.

حالا ببین تو روز و شعبه های مختلف با خرید های زیاد ملت و فیش هایی که کسی چک نمیکنه قیمت رو چقدر میخورن .

رو یه فیش که من حساب کردم ۱۲۰ هزار تومن برا من زده بود نزدیک ۱۷ هزار تومن گرونتر حساب کرده بود ببین در مقیاس زیاد چطوری میخورن.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
من شاید کل خرید خانواده رو از افق میکنم چه حضوری چه اینترنتی، تا حالا مشکلی مثل فروختن با قیمت بالاتر از روی کالا(پایین تر زیاد دیدم) یا فرق بین کیفیت محصول فروخته شده با بقیه مغازه ها ندیدم، کلی هم تخفیف میزارن سر اجناس و تخفیفات دیگه ای هم که علاوه بر تخفیف روی محصول میدن
(مثلا 50 تومن تخفیف برای خرید 100 تومنی) خب داره نصف قیمت هر جنسی رو بخوای به انتخاب خودت میده چرا استفاده نکنی!! تازه خودش هم میاره دم در تحویلت میده... اینا مستقیم از کارخانه و با سفارش به کارخانه خرید می‌کنند و نصف اجناس هم مال کارخانه های نزدیک به خودشان هست باید هم تخفیف بدن
البته من تهران نیستم شاید در تهران رویه کاریشون فرق داره که بعید میدونم
تنها ایرادی که من بهشون واردم اینه که کاسبی مارکت های کوچک رو به خطر میندازن

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تنها ایرادی که من بهشون واردم اینه که کاسبی مارکت های کوچک رو به خطر میندازن
تکنولوژی و سرمایه های کلان همیشه کسب و کارهای کوچیک و عقب افتاده از تکنولوژی که توانایی بکار گیری سرمایه های بالا رو ندارن ، نابود میکنه
و قانون طبیعت اینه که " ضعیف محکوم به نابودیه "

بنابراین تنها راه برای اونا همیناست :
  • تغییر مغازه به محل دیگه و ادامه دادن همون کار با همون اندازه تا زمانی که اونجا هم کار خراب بشه و ...
  • تغییر نوع کسب و کار ( هرکاری به غیر از سوپر مارکت )
  • خرید سهام شرکت های خرده فروشی بورسی با همون سرمایه ( سهم های دیگه رو کاری نداریم که میتونه بخره ) و اشتغال در یک سوپر مارکت حتی در یکی از شعباتی که سهامش رو داره !
  • شراکت و جذب سرمایه برای داشتن فروشگاه بزرگ تر با منابع بالاتر که بتونه با بقیه بزرگان رقابت بکنه
  • قبول شکست

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
افق بهتره باز،،،،،من که کلیه خرید هارو اینترنتی انجام میدم،،،،به خاطر تخفیف های عالی که میذارن برای خرید اول !!!!

افق 50 تخفیف میده رو 100،،،،،و یه طرح دیگه هم داره 30 تومن رایگان اولین خرید،،،،،!!! که فوق العاده است،،،برای سیم زیاد ها،،،وگرنه حضوری به هیچ وجه نمیخرم،،،،،،

همچنین اسنپ و پینکت و باقی هم خوبن،،،،،به خاطر طرح های تخفیفیشون،،،،،

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
اون زامبیا سهامدارای افقن ، اون گوگولیه که پروانه بالا سرشه هم فریه
k06119.gif

zombismiley.gif
...
zombismiley.gif
..
zombismiley.gif
...
zombismiley.gif
..
zombismiley.gif
...
zombismiley.gif
..
zombismiley.gif
...
zombismiley.gif
..
zombismiley.gif
.............................................
47.gif

اینم نمودار افق از لحظه ای که تاپیک زده شد :
پشت صحنه 5 درصد سودی که افق میسازه رو تو این تاپیک میشه کامل دید
شیر زفکا تو افق
twister3.gif

بالا