• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نه لینک موثره نه محتوا در سئو

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
سلام دوستان متاسفانه هر چی مطلب روی سایت تولید میکنیم و هر چی لینک میگیریم سئو سایت روی کلمات کلیدی افزایش پیدا نمیکنه و روی یک صفحه گیر افتاده باید چه کرد ایا لینک دیگه موثر نیست ایا مطلب گذاری دیگه اهمیتی نداره؟ همنطوری لینک مهمترین پارامتر چیه چه باید کرد؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
من به شخصه بیش از یک ساله چیزی در گوگل متوجه شدم و اون هم اینه که گوگل شمارو تو یک موضوع بالا میاره و موضوعات دیگه برای سایت شما انگار ناپدید میشن . و یک موضوع دیگه که هست فعالیت در شبکه های اجتماعی به یک رکن اصلی داره تبدیل میشه تا جائی که الان خیلیها روی بهینه سازی صفحات فیسبوک و یوتیوب کار میکنن و مخصوصاً اینستاگرام از وقتی توسط فیسبوک خریداری شده.همه چی داره به سمت تخصصی شدن پیش میره یعنی روی یک موضوع فقط تمرکز کن.

البته این نظر بندست ممکنه درست نباشه احتمالاً اساتید سئو بهتر میتونن کمک کنن

Last edited:

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
سلام ممنون ولی هیچ کدوم از اساتید نظری نمیدن

webnavaz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30
من به شخصه بیش از یک ساله چیزی در گوگل متوجه شدم و اون هم اینه که گوگل شمارو تو یک موضوع بالا میاره و موضوعات دیگه برای سایت شما انگار ناپدید میشن . و یک موضوع دیگه که هست فعالیت در شبکه های اجتماعی به یک رکن اصلی داره تبدیل میشه تا جائی که الان خیلیها روی بهینه سازی صفحات فیسبوک و یوتیوب کار میکنن و مخصوصاً اینستاگرام از وقتی توسط فیسبوک خریداری شده.همه چی داره به سمت تخصصی شدن پیش میره یعنی روی یک موضوع فقط تمرکز کن.

البته این نظر بندست ممکنه درست نباشه احتمالاً اساتید سئو بهتر میتونن کمک کنن

استایدو خوب اومدی خندم گرفت تو ایران چیزی به اسم سئو کار به اندازه ی انگشتای یه دستم نداریم الباقی سئو نما هستن در قالب سئو کار

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
استایدو خوب اومدی خندم گرفت تو ایران چیزی به اسم سئو کار به اندازه ی انگشتای یه دستم نداریم الباقی سئو نما هستن در قالب سئو کار

آخه خیلیا فکر میکنن همه چی سئو هستش . در حالی که سئو یه بخش کاره. سئو یکی از راهکارهای جذب مخاطبه .

Last edited:

glowra.com

Registered User
لایک‌ها
81
من از پلاگین yoast در وردپرس استفاده می کنم برای تولید محتوا خیلی خوب جواب میده!

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
من سایتم جوملایی نه ورد پرس میخوام بدون تاثیر فاکتورها به چه صورته ؟

glowra.com

Registered User
لایک‌ها
81
البته من متخصص این امر نیستم و اطلاعات ناقصی دارم!
در رعایت سئو مطالب باید برخی مسائل رو رعایت کرد.
به طور مثال هدینگ های مطلب، کلید واژه کانونی، تعداد کلمات نوشته، متا و ...
رعایت مجموع این ها هست که تاثیر مثبت داره!
خوشبختانه پلاگینی که گفتم برای این تنظیمات اپشن هایی رو در اختیار میزاره.

birmusical

Registered User
لایک‌ها
253
درود دوست عزیز. عوامل مختلفی میتونه توی این موضوع دخیل باشه!
بهتره آدرس سایتتون رو قرار بدید تا اشخاصی که توانایی تشخیص دارن بتونن بررسی و راهنمایی کنن.

الان سوال شما مثل این میمونه که زنگ بزنیم به دکتر بگیم پای تلفن مارو معاینه کن...!!

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
تولید محتوای با کیفیت با رعایت اصول تولید محتوا، و لینک سازی استاندارد و غیر اسپمی، قطعاً تاثیر داره. از نقش شبکه های اجتماعی هم غافل نشوید.

parsethylene

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان متاسفانه هر چی مطلب روی سایت تولید میکنیم و هر چی لینک میگیریم سئو سایت روی کلمات کلیدی افزایش پیدا نمیکنه و روی یک صفحه گیر افتاده باید چه کرد ایا لینک دیگه موثر نیست ایا مطلب گذاری دیگه اهمیتی نداره؟ همنطوری لینک مهمترین پارامتر چیه چه باید کرد؟

باید یک پکیج برای بهینه سازی سایتت درست گنی و با برنامه پیش بری و ( صبر هم جزوی از این پکیج باید باشه ) چند کلمه انتخاب کن و یکی یکی و به نوبت روشون تمرکز و کار کن , از ابزارهای کمکی گوگل و بینگ غافل نشو اگر از وردپرس استفاده میکنی افزونه yoast را حتما نصب کن , توی شبکه های اجتماعی روی گوگل پلاس تمرکز بیشتری داشته باش , یوتوب تاثیر گذاره , لینک سازی مهمه ( الگوریتم های گوگل در قدرت ضعیفی درتشخیص لینک خریداری شده در زبان فارسی دارند ) به آمارهای ارائه شده در گوگل وب مستر و آنالایتیک توجه کن و راهنمایی بگیر

amitistech

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان سایت من از صفحه اول به صفحه سوم بعد به طور کل حذف میشه و دوباره برمیگرده به صفحه دوم
البته تغییز بین صفحات متغیر هست
کسی دلیلش رو میدونه

parsethylene

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان سایت من از صفحه اول به صفحه سوم بعد به طور کل حذف میشه و دوباره برمیگرده به صفحه دوم
البته تغییز بین صفحات متغیر هست
کسی دلیلش رو میدونه
گوگل در این چند روز الگوریتم پنگوئن رو آپدیت کرده و در اکثر نتایج تغییراتی زیاد دیدم , و اکثر سایتهایی که محتوای کم و ضعیفی داشتند و هم چنین حجم بالایی لینک خریداری کرده بودند جریمه شدند و جایگاهشان را از دست دادند.
تو این چند روز ( حد اکثر دو روز آینده نمیتوان دقیقا نظری داد و بعد از آن میشود بررسی کرد
عبارت مورد نظر و نام سایتتون رو هم بگذارید تا شاید دقیق تر نظر دهیم

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
تنها با اون بخش صحبت های Iranbus موافقم که گفته گوگل سایت شما رو توی یک موضوع خاص بالا میکشه و کاری به موضوعات دیگه نداره ،

اتفاقا تمام بحث همینجاس ، این یعنی اینکه سایت شما باید روی یک کلمه کلیدی و موضوع خاص تمرکز کنه انوقت ببینید چه پیشرفتی خواهد کرد ، این رو با ادله محکم عرض میکنم خدمتتون ، سئو ، شبکه های اجتماعی ظرفیت جذب مخاطب رو بالا میبره و همه چیز نیست .

tohid000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
اول در جواب دوستی که گفتن سایتم مدام از صفحات گوگل به صفحات دیگر میره و گاهی هم حذف میشه بگم که نگران این موضوع نباشید سایت شما در حال تثبیت رتبه خود در گوگل است مشکل حذف شدن سایت هم میتونه دلیلش این باشه که در اخر صفحه هستش سایتهایی که لینکشون در آخر صفحه یعنی لینک دهم هر صفحه هستند اکثرا با این مشکل مواجه هستند و با گذشت زمان و بهبود رتبه این مشکل حل میشه نگران نباشید سایت شما پنالتی نشده

tohid000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوم در جواب دوستمون که پرسیدن آیا بک لینک تاثیرشو از دست داده باید بگم بک لینک به هیچ وجه تاثیرشو بالکل از دست نمیده اگر شما بک لینک میخرید توجه داشته باشید کیفیت بک لینک ها بسیار مهم هستند و از آن مهم تر پیج رنک گوگل سایت لینک دهنده هستش
یادتان باشد به صورت در وب مستر تولز از قسمت fech as google به صورت روزانه سایتتو فچ کنید این کار باعث میشود خزنده گوگل به صورت روزانه به سایت شما هدایت شود و در کوتاه مدت لینک شما در صفحات گوگل از حالت سکون دربیاد

ashkan0098

Registered User
لایک‌ها
19
درود هموطن : اگ سایت توسط یک سئو کار حرفه ای باشه خیلی راحت بالا میاد برای مشاوره رایگان تلگرام لطفا 09370501685 در کل فاکتور های زیادی برای سئو و بهینه سازی سایت وجود دارند.در ابتدای کار میبایست موضوع سایت برسی شود.مثلا رو سایت های دانلود بک لینک جواب نمیده.باید ابتدا برسی بشه که گوگل توی موضوع سایت شما چه فاکتور هایی رو معیار قرار میده , سپس آنالیز بشه و فاکتور اصلی + فاکتور های کلیشه ای هم قوی تر بشن نسبت به رقبا. در مورد محتوا هم شما اگ مزرعه محتوا ایجاد کنید موجب آسیب ب تراست رنک میشود.لینک بیلدینگ هم اصول و قواعدی دارد.مثلا بک لینک dofollow edu and gov روی همه موضوع ها جواب میده و همین طور ctr و smo حرفه ای که از مهم ترین فاکتور ها در زمینه سئو توی همه مباحث میباشند.

بالا