• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوسنده حرفه ای و تخصصی برای بخش موبایل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kahkeshani

Registered User
لایک‌ها
1
از انجایی که سایت های دانلود دارای بخش های متععدی میباشند ما هم تصمیم بر این گرفتیم که برای بخش های مختلف بخش های سایت نویسنده ای حرفه ای که در ان بخش تخصص داشته باشند جذب کنیم در حال حاضر در دوبخش نرم افزار و بازی نویسنده های به صورت حرفه ای در اختیار داریم و به طور کل گروه حرفه ای تا به اینجا داریم و به دنبال فردی حرفه ای در زمینه موبایل میگردیم تا گروهمان تکمیل شود از این جهت از نویسندگان که ترجیحا سابقه کار و یا حرفه ای هستند در زمینه موبایل تقاضای همکاری داریم دوستان برای دادن رزومه کاری و دادن قیمت های پیشنهادی به طور خصوصی و یا در همینجا میتوانند اعلام امادگی کنند.تنها به یک نویسنده نیاز داریم

cristiano7

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
22
سلام من 5سال پیش تو کار دانلود نرم افزار بودم که تو یه سایتی که الان دیگه نیست کار میکردم با رفیقام و با موبایل و..آشنایی کامل دارم.قیمت هم خودت بگو.خودم هم یه زمونی قالب های html طراحی میکردم که دیگه خیلی وقت تو سایتی کار نمیکنم.اگه خواستی خبرم کن.

kahkeshani

Registered User
لایک‌ها
1
دوستانی که هستند و تخصص در زمینه موبایل دارند اعلام کنند حقوق خوبی داره این کار

سید مهدی

Registered User
لایک‌ها
500

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
لطفا شرایط رو پخ کنید

kahkeshani

Registered User
لایک‌ها
1
از انجایی که سایت های دانلود دارای بخش های متععدی میباشند ما هم تصمیم بر این گرفتیم که برای بخش های مختلف بخش های سایت نویسنده ای حرفه ای که در ان بخش تخصص داشته باشند جذب کنیم در حال حاضر در دوبخش نرم افزار و بازی نویسنده های به صورت حرفه ای در اختیار داریم و به طور کل گروه حرفه ای تا به اینجا داریم و به دنبال فردی حرفه ای در زمینه موبایل میگردیم تا گروهمان تکمیل شود از این جهت از نویسندگان که ترجیحا سابقه کار و یا حرفه ای هستند در زمینه موبایل تقاضای همکاری داریم دوستان برای دادن رزومه کاری و دادن قیمت های پیشنهادی به طور خصوصی و یا در همینجا میتوانند اعلام امادگی کنند.تنها به یک نویسنده نیاز داریم

دوستان گرامی برای بخش موبایل نویسنده گرفتیم فقط مونده دو بخش مستند-انیمیشن و بخش نرم افزار تمامی امکانات از قبیل اکانت vps و rapidlich در اختیار نویسنده قرار میگیره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا