• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوشتن برنامه pdf خوب با کمي مخلفات

hba

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام
دو قطعه برنامه تحت ويندوز براي xp و vista بدون مشکل با زبان فارسي به صورت زير مي خواهم

برنامه اول : هر فايل pdf رو بگيره و فايل رو به يک پسوند که بعدا مي گيم تغيير نام بده و جوري فايل رو تغيير بده که با acrobat reader و تغيير نام دادن به pdf باز نشه و در داخل اين تغييرات يک نام که براي هر فايل تايين ميشه را نگه داري کند براي استخراج در اينده ( منظور کد کردن فايل و تغيير فايل pdf هست )

برنامه دوم : اين فايل جديد رو بخونه و باز بتونه درخودش بکنه با تمام امکانات يک pdf خون و اون اسم رو از فايل بفهمه و هر فايل رو فقط براي 20 روز باز بکنه مگر دوباره لايسنس داده بشه

لايسنس: يک رشته کاراکتر هست که براي هر فايل بايد داده بشه با دادن اون رشته هر فايل که لايسنس براش هست فقط 20 روز باز بمونه و کار کنه
نوع ساخت لايسنس و ايجاد و از کجا مي اد رو بعدا توضيح ميديم فعلا بايد فکر گرفتن لايسنس و مطابقت اسم و زمان باشيد

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
من به هزینه 500 تومن میتونم انجام بدم.
در صورت تمایل برای تبادل اطلاعات بیشتر، با من تماس بگیرید.
ایمیل من
mahdix at gmail dot com

cracki

Registered User
لایک‌ها
23
سلام.
درباره این برنامه باید بیشتر بحث بشه ولی تا همینجا هم حدودش تقریبا مشخصه.
فکر کنم نکته کلیدی اینجا امنیته و روش ابتکاری که دوتا اطمینان رو به شما بده:
1. سیستم لایسنس کرک نشه
2. فایلهای PDF رو نشه دزدید

از اونجایی که تخصص تیم ما روی مسائل امنیتی نرم افزارهاست فکر کنم به خوبی بتونیم با هم کار کنیم.
قیمت هم روی 500 تومن می تونیم به توافق برسیم

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام هر جور باشه کرک میشه میگی نه یه نسخشو بزار اینترنت فردا همه تو کامپیوترشون FULL Version شو دارن.

بالا