• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوشتن یک اسکریپت

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
سلام دوستان عزیز
امیدوارم خیلی خیلی خوب باشید.
دوستان میگم راهی به نظرتون میرسه که فایل هایی که توی پرشین گیگ هستند رو به سرور خودمون انتقال بدن؟
میخوام یه اسکریپتی باشه که لینک یک فایل توی نسخه ی قدیمی پرشین گیگ رو بهش بدی و بعد این اسکریپت اون فایل رو به سرور خودمون انتقال بده.
فرض کنید لینک این فایل رو بهش بدیم:
http://m-violin.persiangig.com/music/Amin Habibi - Eshghe Hamishegi(FunDoon.Ir).rar

خودش همه ی کاراش رو انجام بده و بعد از چند دقیقه اون فایل روی سرور ما باشه.
کسی میتونه همچین اسکریپتی بنویسه؟ در واقع اسکریپت لیچر پرشین گیگ.
در ضمن میخوام روی هاست دانلود نصبش کنم.
راستی با این سایت میشه این کار رو کرد ولی من میخوام که روی سرور خودم باشه.
ممنون میشم کمک کنید، در ضمن سر هزینه هم با هم کنار میایم.

frox

Registered User
لایک‌ها
9
فقط هیمن لینک ها رو میخواین یا لینک های رمز دار رو هم میخواید دانلود بشه؟
اسکریپت وب میخواید که رو هاست اجرا بشه یا سرور دارید؟

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
میخوام هر لینکی بهش میدیم از پرشین گیگ اون فایل رو به سرور خودمون انتقال بده. طراحی گرافیکی اسکریپت هیچ اهمیتی نداره. فقط یک فیلد داشته باشه که لینک رو بذاریم داخلش و اون انتقال بده. برای استفاده عمومی هم نیست فقط برای شخص خودمه و میخوام یه سری ایل رو به هاستم انتقال بدم.
در ضمن میخوام روی هاست نصبش کنم.
مرسی.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
سلام

با دستورات php میتونید به راحتی انجام بدید

برای مثال :
یک فایل توی هاستتون ایجاد کنید و این کدهارو داخلش بزارید :

PHP:
<?php
$file = 'http://site.com/file.zip';
$newfile = 'file.zip';
if (!copy($file, $newfile)) {
   echo "خطا در انتقال فایل";
}else{
   echo "فایل با موفقیت انتقال داده شد";
}
?>
برای مثال اسم این فایل رو میزاریم kasra.php

حالا آدرس فایلی که میخواین انتقال داده بشرو به جای آدرسی که تو کد هست وارد کنید یعنی این : http://site.com/file.zip

حالا فایل رو ذخیره کنید و برید به آدرس فایل که میشه این :

www.adres.com/kasra.php

فایل شما که آدرسش رو وارد کردید توی چند ثانیه با هر حجمی که داره منتقل میشه به هاستتون

به همین راحتی !

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
ممنون از راهنماییتون ولی مشکل اینجاست که لینک پرشین گیگ مستقیم نیست.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
ممنون از راهنماییتون ولی مشکل اینجاست که لینک پرشین گیگ مستقیم نیست.
از idm استفاده کنید هر موقع که دانلود میکنید یک لینک دانلود داره که میتوئنید همون لینک رو کپی کنید و استفاده کنید

توی idm روی فایل کلیک راست کنید و copy download link رو بزنید

frox

Registered User
لایک‌ها
9
ممنون از راهنمایی دوستان ولی لطف کنید هر چیزی رو یه بار بررسی کنید و بعد پست بزارید.
گشتن تو اینترنت برای سورس php واسه دانلود فایل کاری نداره و کپی کردنش اینجا آسون تر از اون هست.
واسه اطلاع دوستان باید عرض کنم خدمتشون که این کار اگه با php بخواد انجام بشه باید با CURL انجام بشه ضمن اینکه session state باید نگه داری بشه تا لینک دانلود expire نشه.
اگه خواستید پ خ بدید واستون مینویسم

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
با سلام
در مورد دوستمون که ایشون اصلا نمیخوان پولی صرف کنند و فقط برای گرفتن وقت کاربرا اینجان بنده به ایشون پ خ دادم و بعداز مدتی که بنده کارو شروع کردم و ایشون بیعانه رو نریخته بود گفتم پس چی شد در جواب فرستاند :مرسی.دیگه نمیخوام:یعنی در این حد...
از مدیران میخوام که رسیدگی کنند.در مورد لیچر هم ما لیچر هائی داریم که لینک دانلود رو از صفحه میگیره البته باید حجم اون فایل مشخص باشه
و نوع دیگری از لیچر ها هم داریم که فقط لینک رو منتقل میکنه که هر دو مورد توسط برنامه نویسان توانمند کشورمان نوشته شده اند.
یا حق

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
دوست عزیز من نمیدونم مشکل شما چیه ولی شما برای یه کد چند خطی گفتید 100 هزارتومن میخوام و اونم مطمئن نیستم که بتونم انجامش بدم ! شما 50 تومنش رو پرداخت کن اگر تونستم انجام بدم 50 تومن دیگش رو پرداخت کن. ببخشید ها ولی من نه 100 هزار تومن رو برای این کار میدم و نه با این شرایط حاضرم با کسی کار کنم ! با هالو که طرف نیستید !

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
این دنیا به کجا رسیده که مردم به راحتی حاظر می شوند دروغ بگویند و سر همدیگر را ببرند !
من میتونم قسم بخورم که حرفاتون توی پست آخر دروغ محض هست.

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
این دنیا به کجا رسیده که مردم به راحتی حاظر می شوند دروغ بگویند و سر همدیگر را ببرند !
من میتونم قسم بخورم که حرفاتون توی پست آخر دروغ محض هست.
آقا شما راست گو من دروغ گو!
یه سوال:اگر من این جا دروغ بگم چی به من میرسه؟اصلا چه سودی داره من فقط اطلاع رسانی کردم که دوستان بدونند ...
یه اخطار:وقتی یه چیزی میگی سر حرفت باش نه این که مردم رو 2 ساعت الاف کنی.

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
من مشکلم این بود که همون اول بهتون نگفتم صدتومن زیاد البته شما هم منظور من رو اشتباه متوجه شدید وگرنه صدهزارتومن برای کاری که من میخوام خیلی زیاده.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
شما یه جوری لینک مستقیم رو گیر بیار، بعد با اسکریپت رایگان rapidleech می تونی به راحتی منتقل کنی رو هاست.
وقت دانلود باید لینک مستقیم رو بهت بده. مگه اینکه روی آی پی شما قفل شده باشه، وگرنه همینطوری کار می کنه.

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
اسکریپت رپیدلیچ که خوب کار نمیکنه رو هاست من. هاست من نت افراز هست. یعنی خوب کار میکنه ولی بالا ی 200-300 مگ رو نصف ونیمه منتقل میکنه، مشکل از کجاست؟

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
اسکریپت رپیدلیچ که خوب کار نمیکنه رو هاست من. هاست من نت افراز هست. یعنی خوب کار میکنه ولی بالا ی 200-300 مگ رو نصف ونیمه منتقل میکنه، مشکل از کجاست؟
شاید هاست شما پشتیبانی نمی کنه. رپیدلیچ توی خیلی از هاست ها غیر مجازه و ممکنه اکانت شما رو ببندند. ولی من باهاشون صحبت کردم که برای استفاده شخصی هست و اجازه دادند نصب کنم [emoji1]

بالا