• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوشته آتشين

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
اول يك صفحه در فتوشاپ با خصوصيت رنگ Grayscale بوجود بياوريد. سپس در پالت Channels يك channel جديد بوجود بياوريد.(با كليك كردن روى
new.gif
). سپس با استفاده از ابزار متن (Text Tool) يك متن سفيد بوجود بياوريد. وقتى نوشتن تمام شد Ctrl+D را براى Deselect كردن فشار دهيد. براى راحتى كار Channel جديد را Base بناميد.
pict1.gif

Base Channel را روى
new.gif
كشيده تا از آن Channel، Channel ديگرى ساخته شود. گزينه Image» Rotate Canvas» 90° CW را انتخاب كنيد. سپس از منوى‌ Filter»Stylize گزينه Wind را انتخاب و در پنجره جديد گزينه هاى Blast و From the Left را انتخاب كنيد. با توجه به بلندى زبانه آتش خود اين كار را تكرار كنيد. در اينجا من سه مرتبه اين Filter رو استفاده كردم.

pict2.gif

حال تصوير خود را با رفتن به منوى Image»Rotate Canvas»90° CCW به حالت اوليه برگردانيد.
با استفاده از يك عدد مناسب در منوى Filter»Blur»Gaussian Blur رگه هاى كار را نرم كنيد. من 3.0 Pixel را انتخاب كردم.

pict3.jpg

با رفتن به منوى Filter»Blur»Motion Blur و تنظيم كردن distance = 20 و angle to -79° ، زبانه ها را كشيده تر كنيد. سپس براى پيداكردن حالت موجى به منوى Filter»Distort»Wave برويد. بعد گزينه Filter»Distort»Ocean Ripple را براى اضافه كردن يك بافت خاص انتخاب كنيد. اين تنظيمات را براى آن انجام دهيد: Ripple Size = 15 و Ripple Magnitude = 2

pict4.jpg

حال بايد محتوى Base Channel را بروى Layer 1 كپى كنيد. اين كار را ميتوان با فشار دادن يكسرى Shourtcut انجام داد. اين Shortcut ها را پشت سر هم بزنيد: Ctrl+A و Ctrl+C و Ctrl+1 و Ctrl+V.

حالا نوبته رنگ آميزى كار است. گزينه Image»Mode»Indexed Color را انتخاب كنيد. سپس از منوى Image»Mode»Color Table گزينه Black Body را انتخاب كنيد. بعد دوباره به حالت RGB برگرديد( با استفاده از Image»Mode»RGB Color )

pict5.jpg

حال Base Channel را از پالت Channel با فشار دادن Ctrl انتخاب كنيد. سپس به پالت Layers برگشته و بر روى
new.gif
، براى ايجاد يك لايه جديد كليك كنيد. محيط انتخاب شده را با سياه پر كنيد ( را سريع آن فشار دادن D به همراه Alt+Backspace است).

pict6.jpg

به عنوان آخرين دستكارى، شايد شما علاقه داشته باشيد كه مقدارى Inner Glow به متن خود اضافه كنيد تا آميزش آن با آتش نرمتر بشود! بر روى لايه متن سياه راست كليك كرده و Blending Options را انتخاب كنيد. سپسInner Glow را برداشته و تنظيمات آن را دستكارى كنيد.
اگر مايل به تغيير و يا تنظيم رنگ هستيد، لايه Background را انتخاب و به منوهاى Image»Adjust»Hue/Saturation و Image»Adjust»Curves نگاهى بياندازيد.

pict7.jpg

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

كپي رايت رو رعايت نميكنم چون همه تون ميدونين از كجاست

در ضمن پيشنهاد ميكنم كارهايي كه بوسيله اين روش اجرا كردين رو بذارين تا بقيه هم ببينن :p

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ممنون بلكي جون

:)
(بعد از قرن ها)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
ممنون بلکی....

می بینم که همه زدن تو کار فوتوشاپ. آقا دمتون گرم. من باید هرچه زودتر این قسمت بانک اطالاعات رو راه بندازم. البته اگه گرفتاریهای آخر سال اجازه بده! :(

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اره احسان جان بجنب تا دير نشده ;)

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
به نقل از ehsan :
ممنون بلکی....

می بینم که همه زدن تو کار فوتوشاپ. آقا دمتون گرم. من باید هرچه زودتر این قسمت بانک اطالاعات رو راه بندازم. البته اگه گرفتاریهای آخر سال اجازه بده! :(

احسان جان شما يه اشاره كن تو كاره همه چي ميريم.كوچيكتيم.ممنون ميشم اگر زودتر اينكارو بكنين.انشاللا مشگلاتتون زودتر حل بشه.منم يه account ه يه ماه گرفتم اينجارو بتركونيم البته با كمكه بچه ها(همين جوريش هم تركيداس :D )

من روم نميشه برم تو بخش Network مقاله در مورده شبكه بدم چون خيلي خداتر از من هستن اونجا :wacko:

يكي شون آقا كوروش (كوچيكشيم)
ولي اگر خواستي بگو اونجا رو هم برات ميريزيم بهم (JUst NetWRoK KnOWLEdGe)

بالا