• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوشته های غیر مرتبط در گوگل !!

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
دوستان من نمیدونم چرا تو نتایج گوگل نوشته های غیر مرتبط زیر تیتر پست ها نشون میده
12.jpg
از افزونه All in one seo pack استفاده می کنم و بخش Description رو هم پر می کنم ولی نمیدونم چرا زیر بعضی مطالب این نوشته تو عکس یا نوشته های دیگر موجود در سایت رو نشون میده.میخواستم بدونم راهی هست که فقط Description مطلب رو نشون بده و نه چیز دیگری ؟؟!!

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
دوستان من نمیدونم چرا تو نتایج گوگل نوشته های غیر مرتبط زیر تیتر پست ها نشون میده
مشاهده پیوست 153673
از افزونه All in one seo pack استفاده می کنم و بخش Description رو هم پر می کنم ولی نمیدونم چرا زیر بعضی مطالب این نوشته تو عکس یا نوشته های دیگر موجود در سایت رو نشون میده.میخواستم بدونم راهی هست که فقط Description مطلب رو نشون بده و نه چیز دیگری ؟؟!!
دسکریپشن تنها یک پیشنهاد به گوگل است و لزوما گوگل از آن در توضیح یافته هایش استفاده نمی کند.

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
مشاهده پیوست 153673

شما چه چیزی رو در گوگل سرچ کردین که این اومده ؟
اگر در site : p30gallery.com این طوری میاد خوب میشه گفت طبیعی هست..

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
شما چه چیزی رو در گوگل سرچ کردین که این اومده ؟
اگر در site : p30gallery.com این طوری میاد خوب میشه گفت طبیعی هست..

خب اگه دقت کنی میبینی عکس منتخب امروز 11 خرداد ۱۳۹۱ بولد شده یعنی اون عبارت مورد جستوجو قرار گرفته
توقسمت توضیحات بیشتر مطلب بنویس ان میاد
متوجه نشدم !!

دسکریپشن تنها یک پیشنهاد به گوگل است و لزوما گوگل از آن در توضیح یافته هایش استفاده نمی کند.
گفته شما درست ولی چرا برای دیگر سایت ها این اتفاق نیفتاده ( حداقل اون هایی که خودم بیشتر چک میکنم )

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
الان مثلا این صفحه ات
p30gallery.com/tag/p30gallery-com/

افزونه All in One SEO
تو کد سایتت درمورد کد
<meta name="description" content
اصلا چیزی نیست دراین مورد
درمورد کدها من سر رشته ندارم ولی مشکل از همینه
بررسی کن کد قالب و این پلاگینAll in One SEO تنظیماتش یا بیشتر پرکردن قسمت توضیحات

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
عزیز این مشکل برای خیلی سایتها پیش میاد ولی موقته ، یعنی اگر فردا همون مطلب رو سرچ کنی تو توضیحات چیز دیگه ای میاره احتمالا ، هیچ کاریشسم نمیتونی بکنی چون خود گوگل تشخصی میده چیو زیر پست بیاره

در کل نگران نباش مشکل حخاصی نیست ، گوگل خودش به مرور درستش میکنه اینارو ، همین که لینکت بالا بیاد کافیه ، نگران توضیحات نباش.

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
خوب عزیز هدفت چیه ؟ میخوای روی یه کلمه کلیدی کار کنی ؟ خوب تراکم اون کلمه رو تو کل محتوای سایتت ببر بالا تا این مشکل حل بشه

گوگل از متن شما این چکیده رو بهتر تشخیص داده بیشتر به جستجو محتوا مربوط میشه

وقتی یه توضیحی واسه یه صفحه میزاری باید به متن صفحه هم ربط داشته باشه واگرنه اینطوری که دیدی میشه

تحقیق کن

موفق باشی

بالا