• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوكياي آلماني يا نوكياي فنلاندي ... مساله اينست !!!

farzad1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

كيفيت ساخت كدوم يكيشون بهتره ؟ يه سري مثل 6260 و 8800 و .. آلماني هستن ولي بقيه فنلادي
اصلا فرقي مي كنن از نظر كيفيت يا نه ؟

azadiphone

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از farzad1356 :
سلام

كيفيت ساخت كدوم يكيشون بهتره ؟ يه سري مثل 6260 و 8800 و .. آلماني هستن ولي بقيه فنلادي
اصلا فرقي مي كنن از نظر كيفيت يا نه ؟
طبق اون چيزهايي كه در فرومهاي خارجي خوندم هيچ فرقي نميكنه تازه شايد 1% مونتاژ آلمان بهتر باشه

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
فقط یک کلام : فنلاند
مثل اینکه مثلا یک مارک sony جلویمون گذاشتن ولی ما بریم مارک sunny رو انتخاب کنیم

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
منم با استار سهیل موافقم............فقط فنلاند

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از JuJu :
منم با استار سهیل موافقم............فقط فنلاند
اخه من رفتم فنلاند نبود و مجار بود و یه 1100 مجار انداختن با گارانتی ایرانتل بهمون
ولی الان دوباره یکی دیگه لازم دارم! از کجا شما ادرس دارید تو جمهوری که نوکیا های فنلاندی داشته باشه؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان عزيز لطفا اگه اطلاعي ندارن صحبت نفر مايند ;) دوستي كه سوني را با ساني مقايسه ميكند واقعا مشخص است كه صورت مساله را متوجه نشدند ساني يك مارك جعلي است و ربطي به سوني ندارد ولي در مورد نوكيا همه كشورهاي توليد كننده تحت ليسانس فنلاند اقدام به مونتاژ گوشي مي كنند و هيچ فرقي باهم ندارند به جرئت ميگم مجاري حتي از فنلاندي نيز بهتر است دوست من يه 1100 فنلاندي داشت كلي اذيتش ميكرد بعضي اوقات آنتنش ميپريد و هزار مشكل ديگه و الان يكي از دوستانم مجاريشو داره واقعا عاليه من خودم قبلا 6230 مجاري تحت گارانتي ايراتل داشتم مثل ساعت تيسوت كار ميكرد و اصلا مشكلي نداشت .

نتيجه:
به هيچ عنوان به اين مسائل توجه نكنيد ( درمورد گوشي هاي نوكيا) و سعي كنيد فقط گارانتي ايراتل بگيريد اتفاقا توصيه من به شما اين است كه در خريد باطري گوشي دقت كنيد حتما برچسب هلوگرام داشته باشه و حتما مال مجارستان باشه چيني نباشه بهتره :f34r:

بالا