• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوك مشهد تيم بهتره يا نوك INP (ايران نوك) ؟

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسي نبووووووووووووود

سياست

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ariaboy :
نيوك مشهدتيم را نميدانم ولي نيوك INP (ايران نوك)خيلي خوب با پشتيباني مناسب و عاليست و جا دارد در اينجا از مديران عزيز سايت INP (ايران نوك) تشكر كنم.

vahid216

Registered User
لایک‌ها
25
ولی یه nuke دیگه وجود داره به نام php nuke PLATINUM که آخر nuke از نیوک معمولی خیلی بهتره و امکاناتش حرفه ای تره و قالب های بسیار حرفا ای داره. ولی ایران نیوک هم خوبه ولی مشهد تیم رو زیاد موافق نیستم:happy:

vahid216

Registered User
لایک‌ها
25
parsbin جان شما :blink: php nuke PLATINUM رو تا حالا دیدی

komiteh2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم میگم inp
اما به نظر من یکی از مدیراشون به اسمه بهزاد یه کم کمترکلاس بزاره و بد اخلاق نباشه دیگه مشکلی ندارن

nuke-helper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب به به چه بحثی من خیلی لذت می برم همیشه مقایسه کنم :D
من نه طرف دار MTNUKE هستم و نه INP
ولی به خاطر حرف دوستان می خوام یک مقایسه کوچولو داشته باشیم در nuke 7.8 دو تا سایت :twisted:

امکانات :

ناک 7.8 irannuke مورد توجه خیلی ها قرار گرفت چرا چون از ماژول های زیادی استفاده کرده و همین نظز خیلی هارو جلب کرد ( ماشالا ایرانیای ما عقلشون به چشم شون است ) بایک سیستم امنیتی به نام نگهبان ناک .
ناک 7.8 مشهد تیم بدون هیچ ماژول اضافه ای آمد با فرق اینکه دارای 4 سیستم امنیتی می باشد :
fortress - hackattempt - MTSN v.2 - Sentinel
شاید بگید که این همهه به چه درد می خوره که موتوجه می شین

امنیت :

ایران ناک در ورژن 7.8 خود با داشتن نگهبان ناک در یک باگ در Web_Links به وسیله شخصی به نام Fati-Hacker هک شد
که بیشتر ها می گفتن این باگ نیست یک مشکل است مگه باگ چیه و زدن زیرش
من یک Exploit دارم که میشه در phpbb پرت شده یک ارسال رو توست هرکی فرستاده مثلآ izone عوض کرد که نگهبان ناک اصلآ تعطیل دراین exploit که ایران ناک این مشکل رو داشت .

من همیشه خیلی دوست داشتم یک باگ ببینم که بتونم روی مشهد تیم یک سیخی بزنم که شوربختانه نشد :cry:
مشهد تیم در ورژن 7.8 خود در باگ در Web_Links نگهبان ناک جلوی من رو گرفت و این در تمام نسخه های 7.8 این سایت اینجوری بود چون این باگ از ناک 6.5 در php-nuke بود و این خیلی وقط پیش در hackattmpt تعریف شده بود .
این Exploit که میشه در phpbb پرت شده ارسال رو عوض کرد من با ذوق و شوق دیدم روی ایران ناک گرفت رفتم سر مشهد تیم یدیم ای بابا یک سیستم امنیتی به نام MTSN v.2 ( mashhad team scurity nuke) جلوی من رو گرفت 0 اینجاست که اونا به کار می افتند .

پچ های امنیتی :

در باگ آخری که برای 7.8 اومد در 15/8/2005 که می شد از بانک اطلاعاتی QUERY گرفت که در تاریخ 16/8/2005 این باگ در سایت مشهد تیم پچ شد و نحوه پچ کردن اون رو در سایت گزاشتن : لینک Patch
فکر می کنم سایت ایران ناک خواب بوده در این باگ اصلآ صداشو در نیاوردن :D
تا اونجایی که من یادمه از ورژن 6.5 که مشهد تیم داره فارسی می کنه همیشه خبر باگ ها و پچ ها رو داده .

مشکلات در سایت :

اینجا بچه های ایران ناک به مشکل خوردن یک نگاه بندازین : Linke
این مشکل مال ادیتور سایت که بعد از مدتی از کار می افته که مشکل در قرار گیری کد هاست ( این مشکل توی IDNA هم بود ) ادیتور اینها همون ادیتور IDNA هستش .

اینجا رو ببینید : Linke
خیای باحالآ : کلکسیون مشکلات بی جواب من :lol:
یادم 2 یا 3 ماه پیش یکی از izone پرسیده بود mainefile چیکار میکنه :
جواب izone : بهتر این تاپیک رو جواب ندیم . لینکش رو پیدا نکردم اگر نه می زاشتم .
حالا از این مشکلات در مشهد تیم پیدا کنید که جواب ندن یا از اینجور مشکلات .

دانلود 7.8 : طبق آخرین برسی امروز

phpnuke 7.8 فارسی
شرح: php-nuke 7.8 فارسی مشهدتیم با امکانات بی نظیر از جمله فایل installer و نگهبان ناک بهمراه سه سیستم امنیتی. برای استفاده از قابلیت installer پس از کپی فایل ها به شاخه install بروید بعنوان مثال : http://localhost/nuke78/install یا در سایت شما www.siteshoma.com/install
اضافه شده در تاريخ : 14-Jun-2005 دریافت برنامه : 2691

PHP-Nuke INP 7.8
دسترسی: فقط کاربران سایت
ورژن: INP7.8
اندازه فايل: 3.56 مگابایت
تاریخ ارسال: جمعه، 3 تیر، 1384
دریافت فایل: 2232

Themes :

یک نگاه به دوتا سایت بندازین قالب ها رو نگاه کنید و مرطیب و منظمی رو مقایسه کنید .
مشهد تیم قالب های سایت رو خودش می سازه , ایران ناک در قالب هایی که میده بیرون footer سایت عکس ها هیچ کدام Center نسیتن که تازگی ایران ناک برطرف کرده روی سایت خودش .

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
من با ايران نيوك كار كردم و به نظرم لااقل از مشهد تيم خيلي خيلي بهتر اومد.
ناك هاي ديگه رو نميدونم!

pcboyir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان

کسایی که از مشهد تیم اطلاعات دارن می دونن که ما 7 نسخه phpnuke رو فارسی می کنیم و به جای ماژول های اوون بیشتر به امنیتش پرداختیم ولی اینگونه که متوجه شدیم برای دوستان ایرانی ما ماژول و بلوک خیلی مهمتر از امنیت phpnuke است .

از دوستمون هم تشکر می کنم ولی ما نیاز به تعریف و تمجید نداریم چون کسایی که به صورت حرفه ای کار می کنن از مشهد تیم و قابلیت هاش خبر دارند .

نسخه phpnuke 7.9 از سایت مشهد تیم آماده دریافت است با 3 قالب زیبا و 1قالب اختصاصی مشهدتیم که کار و طراحی شده از گروه مشهد تیم می باشد .

موفق باشید .

فیبو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم فکر می کنم امنیت مشهد تیم بهتره.

komiteh2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی عذر میخوام!!!!!!!!

theme های شما خیلی قشنگه!!!!؟؟؟؟

مشهد تیم نیوکش خیلی راحت تر از INP هک میشه

pcboyir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من شما نظرتون محترم ولی theme 7.9 رو دیدی .

بعدش دوست من من مخوام بدونم کجای MTNUKE باگ دیدی بگو ما هم بدونیم هک نشیم .
شما انگار از باگ INP در ماژول weblink خبر نداری

بعدش نسخه نگهبان INP 2.3.0 ولی MTNUKE 2.3.3 به همراه 3 سیستم امنیتی دیگر .

komiteh2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب...........!

اگه راست می گویید بفرما:
www.petools.org

ُسایته ما

وب لینک هم آماده است
هک کن!!
اگه تونستی هک کنی من تبلیغه سایتتونو یک هفته رو صفحه ی اصلی میگذارم

izone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمیدونم که چرا برخی از دوستان مانند همین php-helper تلاش دارند که کار دیگران را کوچک نشان دهند؟؟؟

اگر ما هیزم تری به شما فروختیم بفرمایید تا جبران کنیم. اگر نه که شما یکبار دیگر درست همین نوشته ها را در مجید آنلاین هم نوشتید و پاسخ خوبی هم گرفتید که دیگه خودت ادامه ندادی.

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=37512&page=2

اونجا هم بهت گفتم اینجا هم میگم که دست از اینکارهات بردار. اگر واقعا چیزی سرت میشه بیا دست به دست گروههای فارسی ساز بده و یک کاری کن که به دیگران کمکی کرده باشی نه اینکه بخواهی گروهها را بهم بیندازی و یا فقط ایراد الکی بتراشی.

من همه جا گفتم اینجا هم میگم. امیرجان و گروه مشهد تیم پیشکسوت ما در این راه بودند (البته بگذریم که این گفته من همیشه یک جانبه بوده و از گروه مشهد تیم چیزی نشنیدم تا حالا) و ما نه رقیب هستیم و نه دشمن. دو گروه هستیم که زمان و کار و امکانات خودمان را برای عشقی که به ایرانی داریم در اختیار دیگران گذاشتیم. نه کسی اومده یک ریال پول به ما بده برای اینکار (که بر عکس هم بوده) و نه ما نیازی به گرفتن پول از کسی داریم.

استفاده از نیوک هر گروهی هم بستگی به ذوق و سلیقه و مورد استفاده طرف داره. نه نیوک ما بهتره و نه بدتره. من قول میدم هم نیوک ما هک میشه و هم نیوک مشهد تیم و هم نیوکهای دیگر.

دست از این آتش پراکنیها هم بردارید که کاری ناپسند است و مطمن باشید که با اینکارها بین ما و مشهد تیم هیچکاری نمیتوانید بکنید.

بگفته دوستمان از گروه مشهد تیم نه اونها نیاز به تعریف دارند و نه ما.​

pcboyir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Izon جان من هم با نظر شما موافق هستم چون nuke از بین سایت شما و مشهد تیم به سلیقه کاربران بستگی داره .

komiteh2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم izone با این جوابت

dragonfly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از izone :
من نمیدونم که چرا برخی از دوستان مانند همین php-helper تلاش دارند که کار دیگران را کوچک نشان دهند؟؟؟

اگر ما هیزم تری به شما فروختیم بفرمایید تا جبران کنیم. اگر نه که شما یکبار دیگر درست همین نوشته ها را در مجید آنلاین هم نوشتید و پاسخ خوبی هم گرفتید که دیگه خودت ادامه ندادی.

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=37512&page=2

اونجا هم بهت گفتم اینجا هم میگم که دست از اینکارهات بردار. اگر واقعا چیزی سرت میشه بیا دست به دست گروههای فارسی ساز بده و یک کاری کن که به دیگران کمکی کرده باشی نه اینکه بخواهی گروهها را بهم بیندازی و یا فقط ایراد الکی بتراشی.

من همه جا گفتم اینجا هم میگم. امیرجان و گروه مشهد تیم پیشکسوت ما در این راه بودند (البته بگذریم که این گفته من همیشه یک جانبه بوده و از گروه مشهد تیم چیزی نشنیدم تا حالا) و ما نه رقیب هستیم و نه دشمن. دو گروه هستیم که زمان و کار و امکانات خودمان را برای عشقی که به ایرانی داریم در اختیار دیگران گذاشتیم. نه کسی اومده یک ریال پول به ما بده برای اینکار (که بر عکس هم بوده) و نه ما نیازی به گرفتن پول از کسی داریم.

استفاده از نیوک هر گروهی هم بستگی به ذوق و سلیقه و مورد استفاده طرف داره. نه نیوک ما بهتره و نه بدتره. من قول میدم هم نیوک ما هک میشه و هم نیوک مشهد تیم و هم نیوکهای دیگر.

دست از این آتش پراکنیها هم بردارید که کاری ناپسند است و مطمن باشید که با اینکارها بین ما و مشهد تیم هیچکاری نمیتوانید بکنید.

بگفته دوستمان از گروه مشهد تیم نه اونها نیاز به تعریف دارند و نه ما.​
سلام
من یکم دیر دارم به این تاپیک جواب میدم اما با چیز هایی که خوندم دلم خواست منم یه مطلبی بزنم و با izone هم کاملا موافقم. دوست عزیز اگر وب گرد باشی خودت میبینی چند تال سایت ایرانی با همین پورتال هایی که توسط این بچه ها فارسی شده راه اندازی شدن و سایت های فعالی عم هستند. مگه گروه های فارسی سازی نمیتونن پورتالی رو که فارسی میکنن بفروشن یا برای پشتیبانی و ... از بقیه هزینه بگیرن . هزارو یه راه هست که میشه از همین پرتال ها پول دراورد. البته منظور من اینه که این بچه ها به خاطر عشقی که دارن این کار ها رو کردن و نه به خاطر چیز دیگه.
بعد از این همه خدمت هایی که کردن این دیگه بی انصافیه که اینجوری در موردشون حرف زده بشه.
izone هم راست میگه هر کسی که احساس میکنه چیز زیاد تری از بقیه میدونه خوب بیاد کمک کنه تا پرتال ها پیشرفت کنن.
در مورد پرتال ها هم که تقریبا هیچ پرتالی وجود نداره که هک نشده باشه قط کافیه بری به www.zone-h.com اسم پرتال رو سرچ کنی تا ببینی که پرتال افرادی که ادعا میکنن تا حالا هک نشدن هم تا به حال هک شدن .
کمکی که گروه هایی مثله مشهد تیم و ایران نیوک به وبمستر ها کردن غیر قابل چشم پوشیه دم همشون گرم و موفق باشن:rolleyes:
اینم نظر من بود

sadeghkhafan

Registered User
لایک‌ها
2
خيلي جالبه ! ميگم فرهاد جان اين چندمين تاپيك در مورد اين است !؟ فكر كنم هشتمي باشه ! آخرشم به نتيجه اي نميرسه !
عزيزان اگر قرار به هك كردن باشه كه همتون تو يك سوت هك ميشين ! اما ! كي مياد هك كنه !؟ مگه سايت امنيتي يا خيلي مهمي دارين !؟ يا مثلا اسناد رسمي كشور توش هست ؟!
بعضي از افراد معني هك و هك كردن رو نميدونن !

در حال حاضر يكي از دوستان من كه كارش امنيت سايت ها است ! هر دو نيوك مشهد و ايران نيوك رو تست كرده و گفته قابل قبوله !
دوم اينكه !
فراموش نكنيد كه يك نيوك ديگه اي هم هست به نام پلاتينيوم ! كه فرقش تو ماژول ها و بلوك ها و مد هاي انجمنشه ! كه امنيتشم مثل دتا نيوك ديگه هست !
البته چون هنوز جا نافتاده در نتيجه خيلي ها از امكاناتش بي خبر هستند !
بگذريم قصدم تبليغات نبود .

در آخر اگر زور هك و .. رو ميزنيد در يك كلمه بريد مامبو رو نصب كنيد ديگه هم از نيوك اسمي نبريد ! ولي اگر همينطوري ميگيد براي خراب كردن اين فارسي ساز يا اون يكي ! كه بايد بگم كه خيلي بده !
--
اين يادتون باشه وقتي شما تو يك پاساژي ميريد ! و در آن چندين مغازه CD فروشي هست وقتي سراغ يكيش ميري و مي بيني كارش درسته ديگه هميشه پيش اون ميري و بقيه رو نگاه نمي كني كما اينكه بعد از چندين روز و ماه اون مغازه از كيفيت كاراش كمتر بشه و مغازه كناريش بهتر بشه ! ولي در اين موقع هم بازم اگر كسي بگه اين مغازه بدرد نميخوره شما ميگيد بهترينه ! با فرق اينكه از مغازه بقلي بي خبريد !
--

در كل اميدوارم اين مباحث پيش نياد !

بالا