خوب به به چه بحثی من خیلی لذت می برم همیشه مقایسه کنم
من نه طرف دار
MTNUKE هستم و نه
INP
ولی به خاطر حرف دوستان می خوام یک مقایسه کوچولو داشته باشیم در nuke 7.8 دو تا سایت :twisted:
امکانات :
ناک 7.8 irannuke مورد توجه خیلی ها قرار گرفت چرا چون از ماژول های زیادی استفاده کرده و همین نظز خیلی هارو جلب کرد ( ماشالا ایرانیای ما عقلشون به چشم شون است ) بایک سیستم امنیتی به نام نگهبان ناک .
ناک 7.8 مشهد تیم بدون هیچ ماژول اضافه ای آمد با فرق اینکه دارای 4 سیستم امنیتی می باشد :
fortress - hackattempt - MTSN v.2 - Sentinel
شاید بگید که این همهه به چه درد می خوره که موتوجه می شین
امنیت :
ایران ناک در ورژن 7.8 خود با داشتن نگهبان ناک در یک باگ در Web_Links به وسیله شخصی به نام Fati-Hacker هک شد
که بیشتر ها می گفتن این باگ نیست یک مشکل است مگه باگ چیه و زدن زیرش
من یک Exploit دارم که میشه در phpbb پرت شده یک ارسال رو توست هرکی فرستاده مثلآ izone عوض کرد که نگهبان ناک اصلآ تعطیل دراین exploit که ایران ناک این مشکل رو داشت .
من همیشه خیلی دوست داشتم یک باگ ببینم که بتونم روی مشهد تیم یک سیخی بزنم که شوربختانه نشد
مشهد تیم در ورژن 7.8 خود در باگ در Web_Links نگهبان ناک جلوی من رو گرفت و این در تمام نسخه های 7.8 این سایت اینجوری بود چون این باگ از ناک 6.5 در php-nuke بود و این خیلی وقط پیش در hackattmpt تعریف شده بود .
این Exploit که میشه در phpbb پرت شده ارسال رو عوض کرد من با ذوق و شوق دیدم روی ایران ناک گرفت رفتم سر مشهد تیم یدیم ای بابا یک سیستم امنیتی به نام MTSN v.2 ( mashhad team scurity nuke) جلوی من رو گرفت 0 اینجاست که اونا به کار می افتند .
پچ های امنیتی :
در باگ آخری که برای 7.8 اومد در 15/8/2005 که می شد از بانک اطلاعاتی QUERY گرفت که در تاریخ 16/8/2005 این باگ در سایت مشهد تیم پچ شد و نحوه پچ کردن اون رو در سایت گزاشتن :
لینک Patch
فکر می کنم سایت ایران ناک خواب بوده در این باگ اصلآ صداشو در نیاوردن
تا اونجایی که من یادمه از ورژن 6.5 که مشهد تیم داره فارسی می کنه همیشه خبر باگ ها و پچ ها رو داده .
مشکلات در سایت :
اینجا بچه های ایران ناک به مشکل خوردن یک نگاه بندازین :
Linke
این مشکل مال ادیتور سایت که بعد از مدتی از کار می افته که مشکل در قرار گیری کد هاست ( این مشکل توی IDNA هم بود ) ادیتور اینها همون ادیتور IDNA هستش .
اینجا رو ببینید :
Linke
خیای باحالآ : کلکسیون مشکلات بی جواب من :lol:
یادم 2 یا 3 ماه پیش یکی از izone پرسیده بود mainefile چیکار میکنه :
جواب izone : بهتر این تاپیک رو جواب ندیم . لینکش رو پیدا نکردم اگر نه می زاشتم .
حالا از این مشکلات در مشهد تیم پیدا کنید که جواب ندن یا از اینجور مشکلات .
دانلود 7.8 : طبق آخرین برسی امروز
phpnuke 7.8 فارسی
شرح: php-nuke 7.8 فارسی مشهدتیم با امکانات بی نظیر از جمله فایل installer و نگهبان ناک بهمراه سه سیستم امنیتی. برای استفاده از قابلیت installer پس از کپی فایل ها به شاخه install بروید بعنوان مثال :
http://localhost/nuke78/install یا در سایت شما
www.siteshoma.com/install
اضافه شده در تاريخ : 14-Jun-2005 دریافت برنامه : 2691
PHP-Nuke INP 7.8
دسترسی: فقط کاربران سایت
ورژن: INP7.8
اندازه فايل: 3.56 مگابایت
تاریخ ارسال: جمعه، 3 تیر، 1384
دریافت فایل: 2232
Themes :
یک نگاه به دوتا سایت بندازین قالب ها رو نگاه کنید و مرطیب و منظمی رو مقایسه کنید .
مشهد تیم قالب های سایت رو خودش می سازه , ایران ناک در قالب هایی که میده بیرون footer سایت عکس ها هیچ کدام Center نسیتن که تازگی ایران ناک برطرف کرده روی سایت خودش .