من خودم مترجم هستم در حال حاضر، یعنی شغل اصلی بنده مترجمی هستش. البته زبان انگلیسی.
دانشگاه ها چه 5 نفر دانشجو بخوان چه 100 نفرف در هر صورت اون دانشجو هایی که پذیرفته میشن همه مثل من و شما هستن. نه چیزی بیشتر دارن نه کمتر. نباید اینجوری فکر کنید که اگر جایی مختص تعداد کمی هستش پس جای شما نیست. شما خودتون که میفرمایید المانیتون خوبه. تحصیلات دانشگاهیتونم از چند جهت میتونه به زندگی حرفهایتون به عنوان یک مترجم کمک کنه. به نظر من همین المانی که بلد هستید رو ادامه بدید. چون یه مدتدیگه که بگذره اگر به طور مداوم کار کنید روی زبانتون و خودتون رو در معرض زبان قرار بدید کم کم یادگیریتونتبدیل به فراگیری میشه و زبان المانی رو به شکل زبان مادریتونتوی ذهنتون جایگذاری می کنید. اگر به این مرحله برسید ترجمه براتون بسیار اسون و حتی لذت بخش و دوست داشتنی میشه. پیشنهاد من این هستش که در نتیجه با پیش زمینه ای که در زبان المانی دارید همین زبان رو ادامه بدید تا به نسبت اینکه بخواید یک زبان دیگه رو از نو یاد بگیرید، تو زمان کمتری در همین زبان المانی به اون شرایطی که در بالا گفتم دست پیداکنید
مرسی.
در مورد فرهنگیان و تربیت معلم که گفتم جای من نیست آخه از همون اول استخدام میکتن و دیگه استخدام یه ارگان دولتیم خودتون میدونید چطوریه... بعد حداکثر سن 22 باید باشه که من 25 ـم، و باز مدرک قبلی از دانشگاه دولتی نباید داشت که من دارم. حالا اگه غیر از اینه بگید.
انگلیسی که هیچ فول بلدم و سه سال آموزشگاه رفتم و کلی کتاب مختلف خوندم خصوصا کتاب reading و لغت و کلا علاوه به کتابهای خود آموزشگاه یه خروار کتاب کمبریج و آکسفورد دارم فقط آیلتس ندادم و الانم دارم دوره میرم برای همین منظور، آلمانیم که گفتم و الان آموزشگاهم هنوز میرم و سطح B1 هستم میشه یه چیزی حدود پری اینترمیدیت انگلیسی تقریبا ولی فرانسه که بهش برای دانشگاه اشاره کردم توش صفر کیلومتر نیستم، یه یک سالی کانون زبان خوندم قبلا.
من مشکلم بازار کار هست الان. ترجمه هم تجربه دارم انیمه و انیمیشن زیاد زیرنویس کردم (زیرنویس انگلیسی به فارسی) ولی کتاب نه.
در مورد تعداد دانشگاه های آلمانی کسی از دوستان نظری نداره؟ آلمانی دانشگاه شبانه نداره مثل فرانسه که شانس ورود بهش رو داشته باشیم؟ الان فکر کنم از لحاظ راحتی ورود اول انگلیسی باشه بعد روسی بعدم فرانسه و زبانای دیگه ورود بهشون خیلی سخته. هدف منم فقط روزانه و نوبت دومه ضمنا.
کلا فرض کنید بخوام کاریابی همین الان لاقل برای آلمانی و انگلیسی کنم چه کار باید کنم؟