hadiuk
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 9
- لایکها
- 0
باسلام. من مدت زيادی بود که منتظر ورود Nokia N76 به بازار انگلستان بودم و بالاخره هفته پيش کمپانی Vodafone اونو با يه سری کنتراکت معرفی و ارائه کرد. خوب مسلماً بعد از اونهمه انتظار من جزو اولين کسانی بودم که توی شعبه شون حاضر شدم و اون گوشی رو با يک کنتراکت ۱۲ ماهه خريدم.( محض اطلاع شرايط کنتراکت يکساله من از اين قرار است: يکعدد گوشی نوکيا N76 مجانی + ۵۰۰ دقيقه مجانی ماهانه به هر شبکه ای و هر زمانی + ۲۵۰ تکست مجانی ماهانه و يکسری امکانات ديگه ازقبيل تماس مجانی به هر انداه در شنبه و يکشنبه ها و عصرها بعد از ساعت ۷ ... همه و همه برای ۳۵ پوند در ماه) بهرحال کنتراکت خوبی بود نسبت به امکانات و گوشی جديد مجانی و دقيقه های مجانی ماهانه و....ولی...ولی مسئله من اينه که از اين گوشی به اون اندازه که انتظار داشتم و منتظرش بودم خوشم نيومد....الان هم فقط يک هفته ديگه وقت دارم که يا اونو نگه دارم و يا برم و کنتراکتم رو کنسل کنم و تلفن رو بهشون پس بدم....الان واقعا نميدونم چکار کنم...از ميون گوشی ها هم نوکيا N95 نظرم رو گرفته...کسی در اين بيابان تنهايی وجود داره که بتونه منو راهنمايی کنه و بگه من چکار کنم؟ همين N76 رو نگه دارم يا برم و اونو با يکNokia N95 عوض کنم؟ خيلی ممنون ميشم اگر راهنمايی کنيد.