• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوکیا مشکلی نداره؟6021

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخواستم 6021 بگیرم .یکی از فروشنده ها گفت ما اصلا نمیاریم چون نرم افزارش خیلی قفل میکنه و تا حالا خیلیها اوردن پیشمون واسه نعمیر!!!!!! میخواستم ببینم کسی میدونه صحت این صحبت رو؟
من خودم از یه تعمیرکار پرسیدم گفت مشکلی نداره !!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از pesarkhale :
من میخواستم 6021 بگیرم .یکی از فروشنده ها گفت ما اصلا نمیاریم چون نرم افزارش خیلی قفل میکنه و تا حالا خیلیها اوردن پیشمون واسه نعمیر!!!!!! میخواستم ببینم کسی میدونه صحت این صحبت رو؟
من خودم از یه تعمیرکار پرسیدم گفت مشکلی نداره !!

فروشنده ها از هر گوشی که نداشته باشند بد میگن. امتحان کنید. بپرسید ببینید کدوم گوشی رو نداره بعد بپرس حالا به نظرت چطور گوشیی ایه! ببینی چی میگه!

در مورد این گوشی بیشتر تحقیق کنید اما نه از فروشنده ها. اما میدونم اگر گوشی که میخرید ساخت فنلاند باشه هیچ مشکلی نخواهید داشت

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
فروشنده ها از هر گوشی که نداشته باشند بد میگن. امتحان کنید. بپرسید ببینید کدوم گوشی رو نداره بعد بپرس حالا به نظرت چطور گوشیی ایه! ببینی چی میگه!

در مورد این گوشی بیشتر تحقیق کنید اما نه از فروشنده ها. اما میدونم اگر گوشی که میخرید ساخت فنلاند باشه هیچ مشکلی نخواهید داشت
پس از کجا تحقیق کنم ؟ توی سایتی مثل gsmarena چیزی در این مورد ها نمینویسه .فقط مشخصات رو توضیح میده! اینجا نوشتم ببینم کسی نداشته این گوشیو؟

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا