• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوکیا 6230 چطوره؟

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا یکی از اقوام ما میخواد این گوشیو بگیره .میخواست ببینه مشکلی نداره ؟ همه چیزش رو به راهه؟ البته مددلش 6230i هستش و فکر کنم 250 میخواد بخره .

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از pesarkhale :
اقا یکی از اقوام ما میخواد این گوشیو بگیره .میخواست ببینه مشکلی نداره ؟ همه چیزش رو به راهه؟ البته مددلش 6230i هستش و فکر کنم 250 میخواد بخره .

گوشیه خوبیه البته این فامیل شما به 250 تومن انتخابای بهتری میتونه داشته باشه .. اگه فقط همینو میخواد بگین ولی اگه نه میشه انتخابای بهتری گفت .. // ولی در زمینه 6230 آی من یکی از دوستانم داره کیفیت عکسش خوبه من عکساشو تو پی سی دیدم .. شفاف و با کیفیت بالا بودن .. البته میدونین که 1.3 هست دوربینش .. در مورد موسیقی دوستم میگفت به سرعت باتری رو میخوره! // دیگه موردی نیست البته 6230 سیمبین هم نیست که البته باید دید این فامیل شما نصب برنامه براش مهم هست یا نه ...

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
گوشیه خوبیه البته این فامیل شما به 250 تومن انتخابای بهتری میتونه داشته باشه .. اگه فقط همینو میخواد بگین ولی اگه نه میشه انتخابای بهتری گفت .. // ولی در زمینه 6230 آی من یکی از دوستانم داره کیفیت عکسش خوبه من عکساشو تو پی سی دیدم .. شفاف و با کیفیت بالا بودن .. البته میدونین که 1.3 هست دوربینش .. در مورد موسیقی دوستم میگفت به سرعت باتری رو میخوره! // دیگه موردی نیست البته 6230 سیمبین هم نیست که البته باید دید این فامیل شما نصب برنامه براش مهم هست یا نه ...
ممنون از توجهتون .راستش این فامیل ما اصلا توی فکر کیفیت دوربین و موزیک نیست .چیزایی که خیلی واسش مهمه اینه : تا میشه گوشیش کوچیک باشه (توی جیب شلوار جینش جا بشه !!) کیفیت ساخت گوشی خوب باشه .و مجبور نباشه مرتب بره گارانتی !! صفحه نمایش رنگی باشه .بلوتوث داشته باشه تا بتونه از هندزفری استفاده کنه .همین .

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از pesarkhale :
ممنون از توجهتون .راستش این فامیل ما اصلا توی فکر کیفیت دوربین و موزیک نیست .چیزایی که خیلی واسش مهمه اینه : تا میشه گوشیش کوچیک باشه (توی جیب شلوار جینش جا بشه !!) کیفیت ساخت گوشی خوب باشه .و مجبور نباشه مرتب بره گارانتی !! صفحه نمایش رنگی باشه .بلوتوث داشته باشه تا بتونه از هندزفری استفاده کنه .همین .

خب پس حالا که اینطوره 6230 آی گزینه مناسبی براش میتونه باشه مخصوصا که کوچیک و کم جا هست البته ایشون میتونه از سونی هم انتخابی مثل کا 750 داشته باشه که همون 230 تومنه و به جیبش هم میخوره .. البته خوب اگه باز بخوام جنس بدنه رو بگم به نظرم همون 6230 بهتره ... البته یه نکته ای با این تفاصیلی که گفتین میتونه با پول کمتر هم بدست بیاره .. مثلا 6021 نوکیا که دوربین نداره ولی بلوتوث داره و صفه رنگی و بسیار خوشدست و خوبه و قیمت بسیار پایینی هم داره حدود 125 تومن ...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
6230آی یا 6021 که علیرضا گفت گوشیهای خوبیه ولی اگر مموری کارت نمیخواههد و آهنگ گوش نمیکنه و گوشی رو برای مکالمه میخواهد من الین دو تا گوشی رو هم توصیه میکنم که در نظر داشته باشید:
6111
http://www.mobilestan.com/modelsdetail.asp?model=6111&brand_id=1
6103
http://www.mobilestan.com/modelsdetail.asp?model=6103&brand_id=1

فکر میکنم با توجه به بودجه ای که گفتن 6111 قدری گرون باشه اما بسیار کوچیکه و دیزاین بسیار قشنگ و ظریفی داره البته الان نمیدونم چند شده ولی 6103 رو کاملا موافقم .. گوشیه خیلی خوبیه و فکر میکنم قیمتی حدود 180 -190 داشته باشه ... البته گوشی تاشو هست که اگه با این موضوع مشکلی نداره داریوش جان پیشنهاد بسیار خوبی دادند ..

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
فکر میکنم با توجه به بودجه ای که گفتن 6111 قدری گرون باشه اما بسیار کوچیکه و دیزاین بسیار قشنگ و ظریفی داره البته الان نمیدونم چند شده ولی 6103 رو کاملا موافقم .. گوشیه خیلی خوبیه و فکر میکنم قیمتی حدود 180 -190 داشته باشه ... البته گوشی تاشو هست که اگه با این موضوع مشکلی نداره داریوش جان پیشنهاد بسیار خوبی دادند ..

6230آی رو 250 میخواستن بخرند 6111 هم همین قیمته

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
پس به دوستتون بگو به K700 هم یک نظری بندازه که لااقل یکجا در آورد با 3310 اشتباه نگیرند

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
خب پس حالا که اینطوره 6230 آی گزینه مناسبی براش میتونه باشه مخصوصا که کوچیک و کم جا هست البته ایشون میتونه از سونی هم انتخابی مثل کا 750 داشته باشه که همون 230 تومنه و به جیبش هم میخوره .. البته خوب اگه باز بخوام جنس بدنه رو بگم به نظرم همون 6230 بهتره ... البته یه نکته ای با این تفاصیلی که گفتین میتونه با پول کمتر هم بدست بیاره .. مثلا 6021 نوکیا که دوربین نداره ولی بلوتوث داره و صفه رنگی و بسیار خوشدست و خوبه و قیمت بسیار پایینی هم داره حدود 125 تومن ...
دقیقا من هم با مطالبی که توی این سایت و جاهای دیگه خونده بودم بهش پیشنهاد 6021 دادم .ولی یکی از فروشنده ها ی معتبر اینجا(اصفهان) بهم گفت که 6021 مشکل نرم افزار داره که قفل میکنه و تا حالا واسه ما خیلی اوردن که قفل کرده و فرستادیم گارانتی ! و گفتش ما هم دیگه نمیاریم این گوشی رو !! بعد من توی همین سایت مطرح کردم ظاهرا تعدادی از دوستان ایی مسئله رو تائید کردند(توی تاپیکی به نام همون 6021) مگرنه اگه این مشکل نباشه که میره همینو میگیره و پول اضافی بابت دوربین و موزیک که احتیاجی بهش نداره نمیده .

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
6230آی یا 6021 که علیرضا گفت گوشیهای خوبیه ولی اگر مموری کارت نمیخواههد و آهنگ گوش نمیکنه و گوشی رو برای مکالمه میخواهد من الین دو تا گوشی رو هم توصیه میکنم که در نظر داشته باشید:
6111
http://www.mobilestan.com/modelsdetail.asp?model=6111&brand_id=1
6103
http://www.mobilestan.com/modelsdetail.asp?model=6103&brand_id=1
ممنون از راهنماییتون .این دوست ما خیلی واسش مهمه که گوشیش تا میتونه باریک و کم حجم باشه وبه نظرم میاد که گوشیهای "تاشو" و "کشویی" قاعدتا ضخامت بیشتری نسبت به گوشیهای معمولی داشته باشند .
نمیدونم اگه این 6021 مشکلی نداشته باشه که میره همینو بگیره!؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از pesarkhale :
ممنون از راهنماییتون .این دوست ما خیلی واسش مهمه که گوشیش تا میتونه باریک و کم حجم باشه وبه نظرم میاد که گوشیهای "تاشو" و "کشویی" قاعدتا ضخامت بیشتری نسبت به گوشیهای معمولی داشته باشند .
نمیدونم اگه این 6021 مشکلی نداشته باشه که میره همینو بگیره!؟

من راجبه 6021 همچین چیزی نشنیدم که مشکل داشته باشه یکی از دوستام البته 6020 داره و تاحالا هم مشکلی نداشته .. نمیدونم نمیخوام پیشنهادی بدم که ممکنه مساله دار باشه ولی حداقل میتونید از نمایندگیهای معتبر هم یه سوالی کنید و اگر اونا هم گفتن مشکلی نیس به نظرم انتخاب خوبیه .. البته اینو هم بگم 6111 بسیار کوچیک و کم حجم هست و به کشویی بودنش توجه نکنید .. اصلن این گوشی بخاطر این دیزاین کوچیک و فوق العادشه که معروفه انقد وگرنه امکانات معمولی داره ...

بالا