• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوکیا 6230i ... راهنمایی

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اساتید. ....

من چند روز پیش برای یکی از دوستام 1 گوشی نوکیا 6230i خریدم ... موقع خرید همه چیزو تست کردم و مشکلی نبود .... بعد هم گوشی رو خاموش کردم ..

اما امروز که گوشی رو می خواستم بدم به دوستم .. وقتی سیم کارت روش گذاشتم و روشن کردم ..:(

گوشی میاد بالا .. عبارت IRTCI رو میزنه .. آنتن رو پر می کنه .. ولی بعد از چند ثانیه آنتن کاملا میره .. فقط عبارت IRTCI می مونه ... وقتی دوباره خاموش روشن می کنم دیگه نه آنتن میاد نه IRTCI ..

از قسمت NETWORK SELECTION هم که میرم و سرچ می کنم به طور دستی شبکه IRTCI رو پیدا می کنه ..

گوشی مجارستانی هست ...

آیا گوشی توی شبکه رجیستر نیست ( موضوع گوشی قاچاقی و . .. . ) یا اینکه خوده گوشی مشکل داره !!

روزه خرید گوشی تا چند ساعتی که دستم بود خیلی خوب کار می کرد ... ولی نمی دونم حالا چرا اینجوری شد ...

اگه راهنمائیم کنین ممنونتون میشم ...:blush:

یا حق

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشی 6230i خیلی توی بازار کم شده ... فنلاندی هم اصلیش دیگه گیر نمیاد بدون گارانتی .. همه لیبل خورده هستن و کیفیت افتضاحی دارن ...

ولی مجارستانیش اصلی هست و کیفیتش خوبه ... قیمت هم 187.000

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
چه عجب این گوشی به قیمت واقعیش رسید!

گوشیت اگه ریجستر نشده بود از همون اول IR_TCI رو نشون نمیداد. ببر اونجا که خریدی نشون بده.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
قيمت مناسبی خريدين / نبايد مشکل خاصی باشه با توجه به اینکه از ابتدا کار میکرده / به يکی از دفاتر مخابراتی برين و موضوع رو بهشون بگين
300.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
این گوشی از اول فنلاندی هم نداشت....من خودم یدونه 1 سال و نیم پیش خریدم 300 تومن...تازه اومده بود و همون مجارستانی بود....

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این گوشی از اول فنلاندی هم نداشت....من خودم یدونه 1 سال و نیم پیش خریدم 300 تومن...تازه اومده بود و همون مجارستانی بود....

چرا فنلاندی اصل هم داره ... من خودم با گارانتی نیا خریدم برای دوستان ..... البته الان فنلاندی هم توی بازار هست به قیمت 210 ولی همش تقلبی هست ... مثل گوشی 7610 فنلاندی تقلبی که الان ریخته توی بازار ...

حالا نمی دونم این گوشی چرا اینجوری شد ... گوشی که رجیستر نباشه اولش که روشن می کنی چند ثانیه آنتن میده و درسته .. بعد آنتنش میره ... .. ..

اگه بشه شماره سریالش رو عوض کرد به نظر شما درست میشه ؟؟؟ یا عاقلانه ترین کار رفتن به مخابراته ؟؟؟;)

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گزينه صحيح رو اشاره کردی
302.gif

انگار این مخابرات نمی خواد با من بسازه ...
سریال و 2روز پیش دادم مخابرات و فرم پر کردم برای رجیستر. ..

امروز که گوشی رو روشن کردم دیدم که آنتنش اومد و همه چی درست بود .

ولی مشکل اینجاست که وقتی خاموش می کنم دوباره روشن می کنم آنتن میره و باز تو شبکه نیست .. بلافاصله که ریست می کنم دوباره آنتن میاد و همه چی درسته ... !!!:eek: :eek: :eek:

دقیقا یک بار در میان اینجوریه .. یعنی یک بار آنتن میده یک بار نمیده ....

اگه گوشی خرابه چرا اول آنتن نمی داد و بعد از رجیستر آنتن میده .. اگرم مشکل رجیستر هست چرا اینجوری می کنه ؟؟

از دوستان کسی نظری نداره ؟؟؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نظرم گوشی تون قسمت انتن اش مشکل داره...بحث فنی قضیه رو زیاد وارد نیستم....ولی دیدم گوشیهایی که همچین رفتاری داشتن....یهو انتن اشون پر میشه بعد دوباره خالی میکنه....

باید باز شه تعمیر شه

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم گوشی تون قسمت انتن اش مشکل داره...بحث فنی قضیه رو زیاد وارد نیستم....ولی دیدم گوشیهایی که همچین رفتاری داشتن....یهو انتن اشون پر میشه بعد دوباره خالی میکنه....

باید باز شه تعمیر شه

نه .. مشکل توی آنتن دهی نیست .. مشکل توی ثبت و ورود به شبکه هست انگار .. این بابا وقتی آنتنش میاد تا وقتی خاموشش نکنی درست کار می کنه ...

البته بازم باید مطمئن بشم ...

ممنون از لطفتون ...

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
شما از قسمت setting/configuration/default configuration stting را انتخاب كنيد ممكنه تنظيماتش دستكاري شده باشه با اين كار به حالت اوليه (كارخانه) در مياد .

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با یک سیم کارت تالیا یا ایرانسل تست کن و ببین باز هم مشکل را داره .

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب ... داستان به اینجا رسید که مشکل حل نشد و به ناچار دوباره رفتم مخابرات و مشکلو بهشون گفتم ...

خوبیش به این بود که قبول کردن که مشکل از خودشون هست و گوشی سالمه .. برای همین دوباره مجبور به پر کردن فرم شدم ...

می گفتن خیلی ها این مشکل براشون پیش اومده و هنوز مخابرات نتونسته درستش کنه....

یا حق

بالا