• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوکیا 6680 با یک گیگ رم

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
من میخوام برای گوشی 6680 خودم یک گیگ رم بگیرم. اکثر فروشندگان موبایل میگن که این گوشی و اکثر گوشی ها یک گیگ رم را اصلا ساپورت نمیکنند.بعضی ها هم میگن که سرعت را کند میکند .
لطفا منو هر چه سریعتر راهنمایی کنید چون دلم میخواد یک گیگ بخرم ولی میترسم خوب کار نکنه و بمونه روی دستم.

از طرفی میخوام هر چه زودتر تا قبل از عید بالاخره یا 512 و یا یک گیگ را بخرم.

در ضمن چه مارکی از همه بهتره الان دو مدل بشتر در بازار نیست.میکروسیم و کینگستون .
این مدل کینگستون را فروشنده اش ادعا میکرد که دو ولتا ژه است و یک گیگش اصلا هنگ نمیکنه.

کسانی که تجربه بیشنری دارن لطفا راهمانیی کنن.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
به نظرم کینگستون بهتر باشه

صد البطه بهتره . اون میکرو سیم ها همشون تغلبی هستن و توی بعضی از کارت ریدر ها کا نمیکنن . من خودم دارم .

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از shankimout :
صد البطه بهتره . اون میکرو سیم ها همشون تغلبی هستن و توی بعضی از کارت ریدر ها کا نمیکنن . من خودم دارم .

یه 6680 ای که یک گیگ حافظه به گوشیش زده باشه پیدا نمیشه منو خلاص کنه؟
یک مطلب جالب این که سرعت cpu در 6680 با ان 70 و ان 90 یکی است. من فکر نمیکنم مشکل کمبود سرعت پیش بیاد با یک گیگ حافظه.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از farhoud :
یه 6680 ای که یک گیگ حافظه به گوشیش زده باشه پیدا نمیشه منو خلاص کنه؟
یک مطلب جالب این که سرعت cpu در 6680 با ان 70 و ان 90 یکی است. من فکر نمیکنم مشکل کمبود سرعت پیش بیاد با یک گیگ حافظه.

فکر میکنم بستگی به کارتت داشته باشه . بعد هم خود کارت باعث کندی نباید بشه پر بودنش باعث کندی میشه. مثلا من یک کارت 512 دارم وقتی 450 تا و بیشتر پر باشه حس میکنی کند شده. البته کارت من جنسش خوب نیست میکرو سیمه. به هر حال اینقدر میدونستم

بالا