به نقل از Erin_brakovic :دوست عزیز ، بهت پیشنهاد می کنم اصلا سراغ 7610 نری ...
یعنی اصلا به گوشی های Nokia فکر نکن !
نوکیا هر چیزی که می سازه ناقصه .... 7610 ، InfraRed نداره ...
کیفیت عکسهای این گوشی با قاطعیت می تونم بگم از عکسهای VGA گوشی های سونی اریکسون هم بدتره !
به نقل از xPlod :دوست محترم
به اين فروم خيلي خوش اومدي. اميدوارم كه اينجا چيزاي زيادي از هم ياد بگيريم (اين جمله براتون آشنا نيس؟ )
ولي يه نكته: لطفا نظرات شخصي خودتون رو درمحدوده "نظرات شخصي" باقي نگه داريد و از دادن خبرهاي نامعتبر و اطلاعات نامستند خودداري كنيد.
ارادت
قیمت p910 مطمئنا پائین میاد ... ولی نه تا 400 تومن .به نقل از 1000 :در مورد P910 هم خودم فکر نمیکنم تا 1-2 ماه دیکه برسه به نزدیک 400 تومن که من بتونم بخرمش! شما چی فکر میکنید؟
به نقل از Erin_brakovic :ولي چيزايي كه نوشته بودم اصلا نامستند نيست . بد نيست يه سري به Mobile-review.com بزنید . همین طور به review های سایت GSMarena.com .....
هر چی گفتم از اون جاها بود ....
در ضمن من فقط پیشنهاد دادم ... شما اگه جور دیگه دوست داری به خودتون مربوط میشه !
کیفیت عکسهای این گوشی با قاطعیت می تونم بگم از عکسهای VGA گوشی های سونی اریکسون هم بدتره !
به نقل از xPlod :ببين دوست عزيز
شما تنها كسي نيستي كه Reviewهاي اين سايت ها رو مي خوني. دوست دارم بدونم كه چه طور به اين نتيجه رسيدي:
به نقل از Erin_brakovic :دوست عزیز ، بهت پیشنهاد می کنم اصلا سراغ 7610 نری ...
یعنی اصلا به گوشی های Nokia فکر نکن !
نوکیا هر چیزی که می سازه ناقصه .... 7610 ، InfraRed نداره ...
طرحش هم اساسا Feminine یا زنانه است .
تا حالا فکر کردی آینه پشتش (به جز اینکه برای عکس گرفتن از خود آدم خوبه ) دیگه چه فایده ای
می تونه داشته باشه ؟
کیفیت عکسهای این گوشی با قاطعیت می تونم بگم از عکسهای VGA گوشی های سونی
اریکسون هم بدتره !
بهت پیشنهاد می کنم اگه دنباله Smartphone هستی یکی دو ماه صبر کن تا قیمت P910 سونی اریکسون بیاد پایین ... اونوقت اون رو بگیر ... تا ببینی که زندگیت چقدر فرق می کنه ..
راستی من از یه عده شنیده بودم که 7610 تو بعضی جاهای تهران (البته بر خلاف بقیه محصولات Nokia) اصلا خوب آنتن نمی ده ..