• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوکیا 7610

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
7610.jpg

اگه منظورت اين رنگشه ، بله پيدا مي شه .
فقط يه چيز رو بررسي كن ، بعضي از گوشي هاي جديد نوكيابايد رجيستر بشن ( از جمله همين گوشي ) و اوايل كه وارد بازار ما شده بودن ، خيلي خوب كار نمي كردن ، يادت باشه كه قبل از خريد اين قضيه رو پي گيري كني .
البته ابعاد بزرگ گوشي رو حتما در نظر بگير ، ممكنه به مرور زمان خستت كنه ، حمل گوشي با اين ابعاد كار راحتي نيست . من خيلي از افرادي رو كه 6600 داشتن ، ديدم كه از ابعاد گوشي خسته شدن .

براي ديدن يه نمونه از عكس دوربين اينجا كليك كن

اگه عكسهاي بيشتري خواستي ببيني به اينجا يه سري بزن .

ظاهرا hands free هم نداره . اين هم لينك مشخصات از سايت نوكيا : Nokia 7610

براي خوندن review‌ هم به اينجا يه سري بزن .
و براي خوندن مشخصات بيشتر به اينجا هم مي توني سر بزني
موفق باشي :)

majidss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من cd نوكيا 7610 رو ندارم اگه لطف كنين لينك دانلودش را بذارين :rolleyes:

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34

Erin_brakovic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز ، بهت پیشنهاد می کنم اصلا سراغ 7610 نری ...
یعنی اصلا به گوشی های Nokia فکر نکن !
نوکیا هر چیزی که می سازه ناقصه .... 7610 ، InfraRed نداره ...
طرحش هم اساسا Feminine یا زنانه است .
تا حالا فکر کردی آینه پشتش (به جز اینکه برای عکس گرفتن از خود آدم خوبه ) دیگه چه فایده ای
می تونه داشته باشه ؟
کیفیت عکسهای این گوشی با قاطعیت می تونم بگم از عکسهای VGA گوشی های سونی
اریکسون هم بدتره !
بهت پیشنهاد می کنم اگه دنباله Smartphone هستی یکی دو ماه صبر کن تا قیمت P910 سونی اریکسون بیاد پایین ... اونوقت اون رو بگیر ... تا ببینی که زندگیت چقدر فرق می کنه ..
راستی من از یه عده شنیده بودم که 7610 تو بعضی جاهای تهران (البته بر خلاف بقیه محصولات Nokia) اصلا خوب آنتن نمی ده ..

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از Erin_brakovic :
کیفیت عکسهای این گوشی با قاطعیت می تونم بگم از عکسهای VGA گوشی های سونی اریکسون هم بدتره !

دوست محترم
به اين فروم خيلي خوش اومدي. اميدوارم كه اينجا چيزاي زيادي از هم ياد بگيريم (اين جمله براتون آشنا نيس؟ ;) )
ولي يه نكته: لطفا نظرات شخصي خودتون رو درمحدوده "نظرات شخصي" باقي نگه داريد و از دادن خبرهاي نامعتبر و اطلاعات نامستند خودداري كنيد.

ارادت

Erin_brakovic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
دوست محترم
به اين فروم خيلي خوش اومدي. اميدوارم كه اينجا چيزاي زيادي از هم ياد بگيريم (اين جمله براتون آشنا نيس؟ ;) )
ولي يه نكته: لطفا نظرات شخصي خودتون رو درمحدوده "نظرات شخصي" باقي نگه داريد و از دادن خبرهاي نامعتبر و اطلاعات نامستند خودداري كنيد.

ارادت

ولي چيزايي كه نوشته بودم اصلا نامستند نيست . بد نيست يه سري به Mobile-review.com بزنید . همین طور به review های سایت GSMarena.com .....
هر چی گفتم از اون جاها بود ....
در ضمن من فقط پیشنهاد دادم ... شما اگه جور دیگه دوست داری به خودتون مربوط میشه !

Erin_brakovic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 1000 :
در مورد P910 هم خودم فکر نمیکنم تا 1-2 ماه دیکه برسه به نزدیک 400 تومن که من بتونم بخرمش! شما چی فکر میکنید؟
قیمت p910 مطمئنا پائین میاد ... ولی نه تا 400 تومن .
تا 1-2 ماه دیگه به حدود 550 تومن می رسه (البته من با توجه به اوضاع بازار حدس می زنم)
خروجی صدای 7610 مونو هست و این هم یکی از بدیهای این گوشیه ....
تو محصول های نوکیا فکر کنم فقط 6230 و 6630 و 7710 هستن که خروجی استریو دارن ...
به هر حال اگه می خوای از گوشیت به عنوان یه mp3 player استفاده کنی ، 7610 انتخاب خوبی نیست .

باز هم پیشنهاده من این هست که تا پائین تر اومدن قیمت p910 صبر کنی ( و پولت رو جمع کنی :D )
شک ندارم که ضرر نمی کنی ...

hos.comput

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
infra به درد يه اپيليكيشن توپ IR REMOTE مي خوره آره عزيز.....

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
ولي چيزايي كه نوشته بودم اصلا نامستند نيست . بد نيست يه سري به Mobile-review.com بزنید . همین طور به review های سایت GSMarena.com .....
هر چی گفتم از اون جاها بود ....
در ضمن من فقط پیشنهاد دادم ... شما اگه جور دیگه دوست داری به خودتون مربوط میشه !

ببين دوست عزيز
شما تنها كسي نيستي كه Reviewهاي اين سايت ها رو مي خوني. دوست دارم بدونم كه چه طور به اين نتيجه رسيدي:

کیفیت عکسهای این گوشی با قاطعیت می تونم بگم از عکسهای VGA گوشی های سونی اریکسون هم بدتره !

Erin_brakovic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
ببين دوست عزيز
شما تنها كسي نيستي كه Reviewهاي اين سايت ها رو مي خوني. دوست دارم بدونم كه چه طور به اين نتيجه رسيدي:

دوست عزيز (جناب آقاي xPlod) :

فقط به عرضتون می رسونم که من یک ماه است که p910 دارم ....
برادرم هم تا دو هفته پیش یه 7610 داشت ....

فکر کنم تفاوت کیفیتشون رو با چشمای خودم دیدم نه تو سایت های مذکور !!!!!

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طرحش هم اساسا Feminine یا زنانه است .
تا حالا فکر کردی آینه پشتش (به جز اینکه برای عکس گرفتن از خود آدم خوبه ) دیگه چه فایده ای
می تونه داشته باشه ؟
کیفیت عکسهای این گوشی با قاطعیت می تونم بگم از عکسهای VGA گوشی های سونی
اریکسون هم بدتره !
بهت پیشنهاد می کنم اگه دنباله Smartphone هستی یکی دو ماه صبر کن تا قیمت P910 سونی اریکسون بیاد پایین ... اونوقت اون رو بگیر ... تا ببینی که زندگیت چقدر فرق می کنه ..
راستی من از یه عده شنیده بودم که 7610 تو بعضی جاهای تهران (البته بر خلاف بقیه محصولات Nokia) اصلا خوب آنتن نمی ده ..

حر فات اصلا درست نیست باهیچ کدوم از مستنداتی که دیدم جو نیست 7610 دوربینش یک مگا پیکسله عکسای خوبی میگیره در مورد صدا باید بگم که این مشکل تو 6670 حل شده که با 7610 هم قیمته در زمن این چه مقایسه ایه
چرا با 6630 مقایسه نمیکنی که از لحاظ قیمت به هم نزدیکترن؟؟؟

:hmm:

بالا