• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوکیا

msh1234

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
من میخوام یک گوشی بخرم ترجیحا نوکیا
چون از همه چیز برام مهمتر آنتن دهیه
200تومان دارم تا 50 و60 تومان گرونتر هم میتونم جور کنم
گوشیی می خوام که با دوام باشه و واقعا برام کار کنه
چون معمولا وقتی یک چیزی میخرم دیگه تا چند سال نه میتونم و نه میخام که عوضش کنم
اگه امکانات خوب دیگه مثل دوربین و امکان نصب برنامه ها رو هم داشته باشه چه بهتر
غیر از نوکیا دیگه چی خوبه؟؟؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اگر 50 یا 60 تومن بذاری روش نوکیا 6233 رو میتونی بگیری...غیر از نوکیا با 250 تا 260 تومن از se دبلیو810 و از سامسونگ دی 600 خوبن...این روزها دیگه همه آنتن دهیها در یک سطح شدن ....این تفکر قدیمی رو که نوکیا بهترین آنتن دهی رو داره دور بریزین....در مورد امکاناتی که میخوای بیشتر توضیح بده تا بهتر راهنمایی کنیم به اینجا هم نگاهی بنداز: http://forum.persiantools.com/t50867.html

msh1234

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به من NOKIA N70 رو پیشنهاد کردن در مورد اون چی می دونی؟؟؟
من میخوام گوشی با امکاناتی باشه امکان نصب برنامه و بازی - سرعت خوب-دوربینش هم بی کیفیت نباشه-
خوش دست و البته شیک باشه خلاصه تا حد امکان امکانات جدید و خوبی داشته باشه
یا نوکیا یا سونی باشه
در مورد W810 و 6233 عکس و توضیح بیشتری نداری؟؟؟؟؟
ازراهنماییت ممنونم.:cool:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من N70 داشتم تو دست
اصلا پیشنهاد نمیکنم
ضمنا آنتن دهی موتو و سونی هم خوبه و فرقی با نوکیا نداره
بعضی مدلها البته یهو انتن دهیشون خیلی خوبه هم از نوکیا هم برند های دیگه مثلا خودم زیمنس داشتم جایی که نوکیا هم آنتن نداشت من با اون حرف میزدم و ربطی به نوکیا بودن یا نبودن نداره
توصیه میکنم بهت تو برند های دیگه هم تحقیق کن
W810 هم چیز خوبیه
V3X موتورولا هم که حرف نداره کیفیت صفحه نمایشش از همه ی اینا بالاتره آنتنشم خیلی عالیه
دارم که میگما و تعصب هم ندارم میخوام راهنمایی درست بکنم که راضی باشی
v3i هم دارم خیلی خوبه
تو نوکیا N72 شنیدم خوبه
3250 نوکیا هم داشتم خیلی عالیه ولی قیمتشو نمیدونم فکر نکنم به پولت بخوره
6233 هم خوبه

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
به من NOKIA N70 رو پیشنهاد کردن در مورد اون چی می دونی؟؟؟
من میخوام گوشی با امکاناتی باشه امکان نصب برنامه و بازی - سرعت خوب-دوربینش هم بی کیفیت نباشه-
خوش دست و البته شیک باشه خلاصه تا حد امکان امکانات جدید و خوبی داشته باشه
یا نوکیا یا سونی باشه
در مورد W810 و 6233 عکس و توضیح بیشتری نداری؟؟؟؟؟
ازراهنماییت ممنونم.:cool:

نوکیا ن70 که حدودا 330 تا 350 هست!!!!...ن70 دوربین خیلی خوبی در مقایسه با 2 مگاپیکسلیهای سونی اریکسون نداره...منتها سیستم عامل سیمبین داره که دستتو واسه ریختن برنامه بازتر میکه(هر چند که خیلی از این برنامه ها هم ورژن جاوا واسش اومده و رو گوشیهای جاوای سونی اریکسون هم اجرا میشه) ...ملاک شیک بودن هم سلیقه ایه تعریفش واسه همه یکسان نیست ...در مورد امکانات تمام گوشیها هم برو به این سایت:http://www.gsmarena.com/ در صفحه اولش برند مورد نظر رو انتخاب کن بعد تمام گوشیها میاد که با انتخاب هر گوشی اطلاعات کاملی راجع به امکانات گوشی بدست میاری!!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
مثلا خودم زیمنس داشتم جایی که نوکیا هم آنتن نداشت من با اون حرف میزدم و ربطی به نوکیا بودن یا نبودن نداره

یادش به خیر خاطرات کهنه منو تازه کردی ...یادش به خیر من هم زیمنس c55 داشتم اون قدیم ندیما...آنتن دهیش رو دست نداشت...یادمه رفتیم مشهد توی حرم یه جایی بود هیچ گوشی آنتن نمیداد ...من اونقدر با این سی 55 که اونجا آنتن میداد پز دادم....واقعا یادش به خیر عجب دورانی داشتیم با زیمنس یه زمانی واسه خودش پادشاهی میکرد...ولی حیف که...!:(

بالا