• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نویسنده برای سایت

ehsan.s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام.
من برای سایتم نیاز به یک نویسنده دارم که مطالب آموزشی در زمینه آموزش نرم افزارهای مختلف رو برام آماده کنه.
برای هر پست 500 تا 700 تومان می دم . ( به بیش از هزار تومان برای هر پست افزایش پیدا کرد. )
تعداد پست ها در روز نا محدوده و هر تعداد که تونست.
ولی حداقل یک پست در روز حتما باید داشته باشه.

اولویت با کسایی هست که سابقه کار کردن با نرم افزار های مختلف رو داشته باشند.

هر کس تمایل داشت پ.خ بزنه.

Last edited:

ehsan.s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کپی پیستی هم میشه؟! آدرس سایت را اگر میشه به من بدید

کپی پیستی ؟

ببین انتظار ندارم که طرف متخصص همه نرم افزارها باشه و از خودش آموزش دربیاره . مهم نیست که کپی پیست باشه.

بلکه نوع فابل آموزشه که برای من مهمه. فرض کن من می خوام آموزش پارتیشن بندی با پارتیشن مجیک رو یاد بدم.
برای این کار ، خودم تمام مراحل رو انجام می دم و با یک نرم افزار که تقریبا شبیه نرم افزار های فیلم برداری از صفحه نمایشه ازش فیلم می گیرم.

در ضمن قیمت هر آموزش هم به 1000 تومان افزایش پیدا کرد.

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
سلام من می تونم کمک تون کنم سابقه کار در سایت یکتا دانلود رو هم دارم خواستید خبر کنید:D

masoudnet

Registered User
لایک‌ها
10
سلام.
من برای سایتم نیاز به یک نویسنده دارم که مطالب آموزشی در زمینه آموزش نرم افزارهای مختلف رو برام آماده کنه.
برای هر پست 500 تا 700 تومان می دم . ( به هزار تومان برای هر پست افزایش پیدا کرد. )
تعداد پست ها در روز نا محدوده و هر تعداد که تونست.
ولی حداقل یک پست در روز حتما باید داشته باشه.

اولویت با کسایی هست که سابقه کار کردن با نرم افزار های مختلف رو داشته باشند.

هر کس تمایل داشت پ.خ بزنه.

سلام منم می تونم کمکتون کنم!
آموزش نرم افزار های عمرانی رو تماما می تونم بزارم! به صورت جامع و یا جزئی
نرم افزار های کوچیک ادیت فیلم و ساخت بنر و غیره رو هم می تونم براتو بزارم!
باقیشم می تونم تحقیق کنم و آموزش رو بنویسم

ehsan.s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شرایط رو پ.خ کردم.

ehsan.s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
برای راحتی کار دوستان ( والبته خودم) شرایط رو همینجا می گذارم.

1- لینک زیر یک نمونه از کاره.
http://ehsanset.persiangig.com/video...01%20final.swf

2- آموزش با استفاده از demo builder ساخته می شه با پسوند swf. و به صورت تعاملی یعنی کاربر با کلیک کردن کار رو جلو می بره . ( کار کردن با این نرم افزار فوق العاده آسونه با این وجود در صورتی که نیاز به اموزش داشتید، آموزش این نرم افزار توسط بنده آماده شده که در اختیار شما قرار خواهد گرفت..( اگه نسخه 8 این نرم افزار رو ندارید بگید تا لینک دانلود براتون بزارم. فقط و فقط نسخه 8 این نرم افزار).

3- من انتظار ندارم که کلیه منو ها و گزینه های یک نرم افزار به طور کامل توضیح داده بشه بلکه آموزش پروژه محور مد نظر منه. مثلا آموزش پارتیشن بندی هارد و نه آموزش کامل نرم افزار پارتیشن مجیک. در عین حال باید گزینه هایی که کاربر موقع انجام یک کار خاص با اون مواجه می شه رو براش توضیح بدید . مثلا: اگه توی یک صفحه ای باید آدرس محل ذخیره سازی باید مشخص بشه ، در پایین هم فلان گزینه ها هست که اگه فعال بشه ، ممکنه فلان کار رو انجام بده.

4 - تعداد فایل های آموزشی در هر روز فعلا نا محدوده و بستگی به توان شما داره .من تا 300 هزار تومان در ماه می تونم پرداخت کنم. ولی نظم کار برام مهمه . مثلا اگه شما می گی من یک فایل آموزشی در روز درست می کنم ، انتظار دارم که حتما این کار رو به طور مرتب و روزانه انجام بدید.

5- آموزش ها باید کاربردی باشه و جهت اینکه تداخلی در کار بقیه نویسنده ها پیش نیاد و مطالب تکراری ایجاد نشه لیستی از آموزش هایی که تمایل دارید در سایت قرار بدید رو پ.خ کنید.

بالا