• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نویسنده سایت ترجیحا خانم باشه

miladvox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام . نویسنده سایت برای مدلها می خواستیم .
نحوه کار
عکسها آماده شده را خودمون دانلود میکنیم روی عکس لوگو میزنیم و وارد سایت میکنیم . فقط شما زحمت میکشید زیر هر عکس با توجه به عکسی که میبینید یک متنی براش مینویسید . مثلا عکس مدل آرایش چشم گذاشیتم . اول عکس را نگاه میکنید به عنوان مثال مینویسید : مدل خط چشم گربه ای همراه با سایه چشم آبی رنگ مناسب برای خانمهایی که دوست دارند چشمهای درشت داشته باشند .
ابتدای پست حدود دو خطی زحمت میکشید راجب پست متن می نویسید مثلا :
امروز سایت ... برای شما بینندگان عزیر مجموعه بسیار زیبایی از مدل آرایش چشم را از بهترین ژورنالهای روز دنیا گرداوری کرده است . این مجموعه نفیس مناسب برای آرایشگران و همچنین منبع مناسبی را خانمهایی که مایل هستند خودآرایشی را در خانه انجام دهند . امیدواریم مورد پسند واقع گردد .
قسمت کلمات متا چند کلمه کلیدی از پست را میزنید مثلا :
مدل آرایش چشم اروپایی , ژورنال مدل آرایش چشم , ارایش چشم به سبک آرایشگران حرفه ای , مدل آرایش چشم گربه ای , نحوه سایه زدن . آرایش چشم خلیجی
هر پستی بین 15 تا 18 عکس داره .
مبلغ در نظر گرفته بابت هر پست 1000 تومان است
روزانه حدود 5 تا 10 پست میدهیم .
ترجیحا خانم باشند . چون موضوعات بیشتر در مورد لباس , آرایش , دکوراسیون , هنر درخانه و .. است بنابراین خانمها بهتر میتونند در این باره مطلب بنویسند

amirhamzh2

Registered User
لایک‌ها
160
سلام من آقا هستم و میتونم
اگه خواستید و خانم پیدا نکردید پیام بدید

saranikzad

Registered User
لایک‌ها
15
سلام.تمایل به همکاری با شما (نویسندگی) را دارم.تجربه کار با ورد پرس با سابقه کار دارم.

saranikzad

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
خانم هستم.
سابقه ی کار با وردپرس دارم .

ایمیل جهت تست نمونه:[email protected]
تلگرام:
09109778681

yemelk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ه سایت مجله خودرو داریم که با وردپرس پیاده سازی شده دنبال فردی هستیم جهت مدیریت سایت ، این مدیریت شامل نویسندگی هم خواهد بود ، دوستان لطف کنند هزینه پست نیمه اختصاصی و اختصاصی و ترجمه رو برامون بفرستن
email: [email protected]
tell: 0919 557 5055

sferesh

Registered User
لایک‌ها
36
منهم در زمینه سلامت و زیبایی نویسنده میخوام با تجربه کسی بود پیام بده

godenhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام و درود
اولین تیم (شرکتی) پشتیبانی و نویسندگی سایت ایران رو اداره میکنیم د (نویسنده خانم هم داریم)
نویسندگی سایت www.goldensupport.ir
در صورت تمایل در خدمتتون هستیم
تلگرام: @goldenhost

بالا